Bu kızı nasıl alıştıririm kendime?

Bir kız var 15 gündür tanışıyoruz 3 kez arabada görüştük güzel vakit geçirdik ve benim yanımda çok güldüğünü değer verdiğini söylüyordu ama geçmişteki karşına çıkmış kişiler yüzünden pek güvenim yok kimseye diyordu. Bunun elini tuttum foto da çektim ama iş sarılmaya gelince kendini geri çekiyor güven sorunum kimseye böyle yaklaşmam diye. Neyse işte bugünde en son sabah konuştuk sonrasında üç kez aradım geri dönüş bile yapmadı mesaj bile atmadi iskillendim ve bu akşam ağzından laf almak için bugün kimle görüştün mesajımı dahi okumadan silmissin dedim. Meğerse uzun yıllardır konuşmadıği bir arkadaşıyla görüşmüş ama arkadaşı arabayla alıp teyzesine bırakmış ve sarılma da olmuş ağzından aldım sanki öğrenmisim biliyormusum gibi. Neyse dedim hani kimseye sarilmiyordun samimi olmuyordun bununla neden oldu dedim, üzerime gelme sadece yıllardır konuşmadığım biri barıştık ve oyuzden sarıldık ve beni sadece teyzeme bıraktı dedi. Bende kırıldım bugün bana dönüş bile yapmadığı onunla barışıp beni unuttu ve bana sarilmazken ona sarıldığı için. Bayaa yazdım işte dedim söze gelince herkes üzüyor diyon, asıl guvenmemen gereken seni yine üzecek onlarken onlara o samimiyeti kuruyon ama seni hep mutlu edecek güvenmen gereken hiçbir yaşantında pişman etmeyecek beni ise üzdün sarılmayı bile çok gördün vs diye. Çok geç yazıyor fakat bugün. Şimdi bu kızla bukadar güzel vakit geçirdik yanımda gülüyordu araba kullanmasıni bile öğrettim bukadar değer verirken neden böyle oldu. Benim değerimi bilip o kişiyi ya da kişilere bağlanmamasi beni unutmayıp bana tek ilgi göstermesi bağlanması için ne yapayım ne taktik uygulasam tavsiye verir misiniz
Bu kızı nasıl alıştıririm kendime?