Yooo her zaman çok güzel severim. Gayet değer verir önemser ilgi duyar destek olur karşımdaki insana gerekli saygıyı özeni ve değeri göstermeyi severim. Bu konuda hiç bir sıkıntım yok. Benimle iletişimi olan birinin bilerek isteyerek kırgınlığına yanılgısına hiç sebep olmadım, olmam. Benimle ilgili duyguları olan birine zaten çok saygı ve sevgi duyarım. Bundan mutlu olur ve karşılığını sürdürmeyi amaçlarım. Bu anlamda ilişkime sahip çıkmayı isterim. Hayati paylaşıp ortaklıklar kuracağım, bağlarımı geliştirip güven duyacağım insanın varlığı benim için kıymetlidir.
Problem olan, kendisini bilmezlerin sayısal fazlalığı ve bu değerleri suistimal edecek kadar yanıltıcı ve olmaları. O yüzden birine güvenmem onu sürekli hep görebiliceğime duyduğum güvene ve inancıma bağlı. Ve bu karşılıklı açık açık konuşmayı, nesnelliği, birlikte ortak değerler üretmeyi, kalıcılığı beraber amaçlamayı gerektirir. Bence zaman en iyi sınama ve eleme aracıdır. Ne istediğini bilen, kendisini tanıyan ve kendisini seven bir insanla karşılıklı çözülemeyecek problemler yaşayacağımızı zannetmiyorum. Bence hayata gayet ortak, hissettigimiz ve hissettirdiklerimize karşı birbirimize sorumlu, kendimizi geliştiren, bilinçli ve mutlu çiftlerden olurduk. Duygusal bağ ve değerlere kıymet verdiğim için karşımda ki insanında benzer yapıda olması beni asıl mutlu eden şey olurdu. Paylaşım kurmak bence çok güzel. Sevmek ve sevilmek. Ama gerçekten sadece karşılıklı ve ne yaptığımızın bilincinde olarak. Kör kütük değil.
Kısacası sevmeye karşı değilim. Sevmeye can atan ve sevgimi zaten paylaşan, göstermeyi seven biriyim. Ancak herkes buna yatkın değil ve yatkın olmayan insanların daha önce yaşadığı travma ve problemlerin ne sorumlusuyum nede bir çözümü. Sevdiğin, düşündüğün, paylaştığın değerin sadece bir karşılığıyım. Kendimi böyle biliyorum böyle tanıyorum.