Sevgilime ulaşamıyorum son görüşün dedi?

• Öncelikle evet bu soruyu bir çok kez paylaştım daha burada mısın kaçıncı paylaşman demeyin çözüm aramaya çalışıyorum biraz empati yapın Selam. Bu saatte kimler okur bunca yazıyı umrumda değil ama yazıcam. Ben hayatım boyunca hep mutsuz bir insan oldum nedenleri elbette ki var ailemle arası çok iyi olan birisi değilim okulda kimseye zararı olmayan kendi halinde insanım ailem çok baskıcı birisi ve ben yay burcuyum yani özgürlüğüme düşkün bir insanım ailem beni bakkala bile salmıyor 3 sene önce gizlice snapten mesajlaştığım sevgilim vardı şu an hala var ama birşeyler oldu ben bu insanla konuşurken sürekli ailemle de kavga ediyorduk birgün annemle kavga ettik elim kanadı sevgilime attım snapchatten de konumum gözüktüğü için kapının önüne gelmiş bende gittim ve elimi tuttu ve beni öpüp her şey geçicek dedi tabii ayak seslerimi Duyan ve benden nefret eden babam ayağa kalkmış bizi yakaladı falan işte polis çağırdılar sevgilimi dövdüler benim telefonumu elimden aldılar dayak yedim birşeyler oldu sonra biz sevgilimle gizlice konuşmaya karar verdik bir gün annem bizim polis olan komşumuzun yanına gidip ben çocukla ne konuştuysam okumuş ve bana bir daha o çocukla konuşursan o çocuğu geberttiririm dedi ve birde bana senden başka kızlarla da konuşmuş dedi sevgilime sordum yemin etti yapmadım diyor çok seviyorum onu aslında annemde yazışmış diyip yemin ediyor kime inancapımı şaşırdım o kadar aradayım ki sevgilimle tartıştık beni son görüşün diyip gitti ya kendine bir şey yaptıysa o kadar kötü gidiyor ki hayatım ne hattım var ne sosyal medyam okulda insanlar ayrı dışlıyor ailemden sürekli şiddet gördüm psikolojim bozuk sevgilim kendine bir şey mi yaptı bunları düşünüyorum devamlı ve artık o kadar düşünmekten egzamam fırladı her yerim kaşınıyor hasta oldum resmen ben napıcam bana yol gösterin o kadar çaresizim ki ağlamaktan içim dışına çıktı 2 gündür girmiyor konuştuğumuz yere arayamam da hattım yok kendine bir şey mi yaptı diye çok korkuyorum son görüşün beni dedi ya öldürdüyse kendini binlerce soru var aklımda?
Sevgilime ulaşamıyorum son görüşün dedi?