Arkadaşlar sevgilim böyle yazıp duruyor sonra şaka olduğunu söylüyor. Kendi kendimi yiyip duruyorum acaba cidden böyle bir şey mi yaptı yoksa cidden şaka mı yapıyor anlamıyorum ona güvenmek istiyorum sevmek istiyorum ama böyle yapınca kendimi iğrenç hissediyorum ayrılmak istediğimi söylesem eminim bana " sen bana güvenmiyorsun asıl ben senden ayrılıyorum" gibisinden konuşacak lütfen bişeyler söyleyin yardımcı olun bana 🥺az önce de bunu yazdı sonra şaka dedi anlamıyorummm
Aldatmak toplum tarafından şiddetle kınanan bir olay insan onurunu sarsan konuların mizah aracı yapılması iğrenç bir şey hırsızlığın şakası olur mu olmaz örnek veriyorum... Böyle adamdan hayır gelmez yarın öbür gün aldatır seni şaka olduğuna inandırmaya çalışır savunması da hazır daha önce de şaka yaptım biliyorsun der. O halde sen hala bu adama sevgilim mi diyorsun?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
çok haklısınn ben de ondan şüphe ediyorum şaka yaparak tepkimi mi ölçmeye çalışıyor anlamıs değilim teşekkür ederim 🥺
Tepkini ölçmüyor diyelim yine de çok çok yanlış böyle ŞAKA OLMAZ. Ki bence yol yapıyo bu adamdan bi cacık olmaz iki tatlı söze kanıp devam edersen üzülen sen olursun