Mesleği kesinlikle önemli değil; fakat anlaşabilmek ve o frekansı yakalayabilmek çok önemli. Benim de inşaat ustası bir sevgilim vardı. Ortak noktada buluşamadığımız için ayrıldık.
Ne iş yaptığı ne kadar kazandığı önemli değil ben onunla bir kuru ekmeğe bile razıyım yeter ki yanımda olsun sağlıklı olsun o güzel gözleri hep gözlerimde olsun
Yani şimdi mektep çalışanı olmasın bir de bir tane daha meslek var ama söyleyince linçliyorlar :D Gerisinin önemi yok. Çalışmasa da olur, keyfine göre yani.
Ne iş yaptığı ve ne kadar kazandığı tabi ki önemli arkadaşlar hayata bu kadar toz pembe bakmayın. Paranız olmazsa ne kadar severseniz sevin bu maddi eksiklik gün geçtikçe kafanıza takılacaktır. Unutmayın para güçtür cebinizde paranız olmayınca bir adım bile atamazsınız.
benim için helal kazanması önemli.. şu konuşmada eğer gerçek ise yazıklar olsun bu kıza!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Önemli değil benim sevgilim beyaz eşya satan bir yerde çalışıyor bende şirkette niye küçümseyim. Fotoda ki konuşma gerçekse çok üzücü okurken utandım resmen
şu diyaloğu okurken utandım ! çalışmanın ve işin ayıbı olmaz. bu çocuk hırsızlık mı yapmış? kul hakkı mı yemiş? kumarhane de mi para kazanmış? şu kızın densizliğine benim kızgınlığım !