Bir erkeğin kavgadan sonra watsap profilini ve hikayesini değiştirip bunları yapması ne anlama geliyor?

Merhaba. 1 senelik bir ilişkim var. Hep kavga eder barışırdık ama bu defa çok farklı. Ne olur bana bir yol gösterin... Ben onu kıskandım diye o kendisine güvenmediğimi sandı. Ve sevgililer günü hediyesini erken verdiğim gün de kavga ettik. Ona şu an konuşmak istemiyorum, şimdi değil diyip arabasını terk ettim. Aradı gel buraya dedi. Şimdi konuşursak her şey daha kötü olur dedim. Sonra konuşalım eve gidiyorum ben dedim. (Başka kavga konuları da vardı) Tamam o zaman 1 dk bekle dedi bekledim, geldi, onun için anlamı çok büyük olan hediyemi bana geri verdi al almazsan atıcam çöpe dedi ve bastı gitti. Ondan sonra birdaha mesaj atmadı. İnstagram profilinde ikimizin fotoğrafı ve tanışma tarihimiz vardı. İnstagramını dondurdu. Watsap profil resmini benden önceki eski profil yaptı ve hikayeye ne sen leylasın ne de ben mecnun tarzında bir şey yazdı. Sizce kafasında her şeyi bitirdi mi? Ayrılmaya, bitti demeye cesaret edemeyip o yüzden mi bunları yapıyor
Bir erkeğin kavgadan sonra watsap profilini ve hikayesini değiştirip bunları yapması ne anlama geliyor?