Askerdeki sevgilim beni aldatıyor mu?

2,5 yıldır beraber olduğumsevgilim askerde yaklaşık olarak 1-1,5 ayı kaldı gelmesine. Aramızda ihanet sorunu olmamıştı hiç. Onun yakın erkek arkadaşıyla benim en yakın arkadaşım sevgili. Geçen gün kızla otururken telefonunu yanıma bıraktığında sevgilisiyle WhatsApp konuşmasına girip benim hakkımda konuşup konuşmadıklarına baktım. Sevgilimin askerdeyken başka kızlarla konuştuğunu söylemiş. Yani beni aldattığını söylemiş. Duyunca şok oldum konduramadım dünyam başıma yıkıldı. Çünkü özlediğini söylüyor gelince benimle vakit geçireceğini söylüyor. İlk haftalar hep benimle olacağını söylüyor. Söz konusu açıyor babasının gelince sözlenmemizi istediğini söylüyor. Bize ait ev yaptı planlarımız vardı hayallerimiz vardı. Kendi de zaten geniş bir insan değil askerlik boyunca her şeyime çok dikkat etti. Bana böyle davranırken neden başkalarıyla konuştu anlamadım çok kötü oldum. Birkaç aylık bir ilişki olsa bırakırdım fakat arada 2,5-3 yıllık bir ilişki olunca konduramıyor insan ne yapacağını bilemiyor. Napmalıyım lütfen yardım edin
Askerdeki sevgilim beni aldatıyor mu?