Gel desen gelirim hadi git de ben giderim Sevmesen de severim gurur benim neyime Kim ne derse desin söz geçmiyor ki dilime Kapanırım dizlerine gurur benim neyime
Aşırı duygusal bir ilişkim olursa bazen mantığımı kullanamayabiliyorum. Lakin aşk mı gurur mu deseler kesinlikle aşk derim. Gurur insanların egolarını beslemesidir, aşk dünyadaki en saf duygudur ve sevdiklerimizin değerini bilmeliyiz... diyebilmek isterdim, gerçekten çok isterdim ve bu da işime gelirdi ama diyemiyorum. Kendi kendime verdiğim savaşın her cephesinde ne zaman aşk bir adım öne geçse, gururum tek bir gümüş kurşun ile her şeyi yerle bir ediyor. Tüm yaşanmışlıklara rağmen, gururu tuzla buz edip, hala zaman varken bir şeyleri onarmalı mıyım? Yarın yapmadığım her şey için pişman olur muyum? Bir seyi yaptığın için pişman olmak mı iyidir, hiç yapmayıp belirsizliğin seni tüketmesi mi daha az mutsuz eder?
Gurur özellikle aşkta fazla abartılıyor. Bitini sevmek emek vermek zaman geçirmek anılar biriktirmek sonrasında bunları gurur yapıyorum diye bir kalemde silmek? Saçma. Bencilce. benim aşkım gururuma ağır basar bundan hiç utanmıyorum
Benim için gurur daha önemli. Gurur kişinin kendine olan saygısı nihayetinde. Kendine saygısı olmayan insan aşık olan ne olur? Karşısındaki insan ona nasıl saygı duysun? Kendinize değer vereceğiz ki değer görelim.