21 yaşındayım hâlâ sapım ne isteyen var ne yürüyen var ne de başka bir şey normal bi kızım çirkin de değilim bence güzelliğe kalsa güzel olmayan da bir çok insanın çok sevdiği var ama benim yok olmuyor da olmadı da bende gençken bunu yasamak istiyorum kafama göre biriyle ama yok :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılKaramsarlık bunalıma giden yolda bir başlangıç.
Hayat sürprizlerle dolu. Ne zaman ne olacağını bildiğimiz bir serüvenin içindeyiz. Güzel şeyler düşünelim. Önyargılı olmayalım tadını çıkartmaya bakalım hayatın. Benimde 12 senedir ciddi bir ilişkim olmadî. 37 yaşındayım akranlarim evlendi çocuk sahibi oldu. Benim daha çok isyan etmem lazım. Yaşamam gerekiyormuş yaşıyorum diyorum hep.
Yaptıklarımdan mutluyum. Geziyorum yiyorum içiyorum. En büyük tutkum bisikletle başladı. Sonra motor oldu. Eğer kötü bir gün gecirdiysem, iş istediğim gibi gitmesiyde geziyorum.
Hayat her şeye rağmen yaşamaya değer.02 Yorumla
Soran+1 yılAbi valla ne diyeyim cevremde senin gibi olan da var o yüzden sen normal durumdasın emin ol buna ama illa ki gençken sevmissindir sevgilin olmuştur gezip tozmussundur ama hiç birini yaşamadım hiç birini
- +1 yıl
Herkes kadar oldugunu düşünüyorum sevgili durumlarını. İllahaki sevgilin olur. Karamsarlık içine girme. Etrafını dikkatli incele iyi gözlem yap.
En İyi Cevaplar
Arkadaşlar sevgili arıyorsanız veya istiyorsanız bu ister istemez vücut dilinize yansir ve dışarıdan itici durur. İlişki bekler gibi bir ruh haline girmeyin. Sosyal ortamlara girin kurslara gidin unversitedeyseniz zaten etraf insan dolu. Kulüplere katılın ve kadınlara tavsiyem uzun süredir ilişkiniz yok diye size ilgi gösteren erkeğe hemen atlamayın. O ilgiyi hep eşikte tütün. Erkekler ne kadar bundan yakınsa da ben de dahil, kadının seni isteyip istemediğini tam olarak kestirme durumu iletişime heyecan katar ve erkeğe bir amaç verir. O sınırı bazı kadınlar çok iyi ayarlar bazıları abartir. İlgi gösterin ama kolay kadın da olmayın
00 Yorumla
Benim gibisin , aşık olmak sevilmek istiyorsun az çok tipin iyi konuşman hareketlerin falan da iyi ama uğraşmak istemiyorsun veya biraz çekingen kalıyorsun. Ben de 20 yaşındayım sosyal medyadan flört falan oldu bitti gerçeğe taşıyamadan :D kaç aydır ne ben birine yazıyorum ne başkası bana yazıyor kısmeti bekleyeyim diyorsun ama çıkmıyor da karşına.
00 Yorumla
21 yaşındayım ve hala sevgilim yok. Hiç olmayacak mı?
20 yaşındayım ve hala sevgilim yok. Hiç olmayacak mı? Bu da beni sorum hanımefendi. Lan daha 21 yaşındasın ya ! 😉
Ama sakın sevgilim olmuyor diye de diğer çoğu kızın yaptığı gibi saçma şeyler yapma. Yani, meme, popo vs. Anladın sen. 😊01 Yorumla
Soran+1 yılYaa yok yapmam da zaman hizli geçiyor ya
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
82Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliniz olur ileride elbette ki ama önemli olan bu değil önemli olan doğru birinin karsınıza çıkması görebilirsiniz ki aldatmalar falan çok fazla dısarıda gördüğünüz kol kola gezenlere pek aldanmayın çünkü çoğu bitiyor zaten öyle takılmalık sevgili oluyorlar sevgilinin adı var ama gerçekte kendisi yok takılmalık gibi anlayacağınız dediğim gibi bu yüzden kısmetinizi bekleyin yasınızda zaten henüz genç dıs görünüsün alakası yoktur askla dıs görünüs çok kısadır geçer gider ama karakter kalp hep kalır dıs görünüse önem veren bir insan zaten sevmez sevemez bir insan sizi sevmeli sevecekse dıs görünüsünüzü değil sevgilim olmayacak gibi seyler düsünmeyin olur ileride kesinlikle ve doğru biri olur umarım.
05 Yorumla- +1 yıl
Ya olmazsa
Soran+1 yılBence de diş görünüşle alakası yok tipi çok kötü olan insanlarda çok seviliyor
Soran+1 yılKısmetini bekliyorum ama insan yine de gençliğinde sevmek istiyor sevilmek istiyor
- +1 yıl
Tip çok kötü diyorsun da ona göre güzel geliyor belki.
- +1 yıl
Soran sizde haklısınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle üzülme bir taraflarını gösteren kızlardan olmadığın için sevinmelisin hatta zaten geneline baktığında bu gibi kızlarla sevgili olan bir sürü erkek var onlara göre takılmalık olay alan memnun veren memnun hesabı akışına bırakıp bekle illa ki olacak her şeyin zamanı vardır 🤝
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet o konuda kendimi çok seviyorum tebrik ediyorum bunca zaman kendine hakim olabildiği için
Soran+1 yılAma işte insan yine de istiyor be anam
Kız olupta nasıl sevgili bulunamıyor çok merak ediyorum resimsiz profillere bile günde onlarca mesaj geliyodur tanışmak için bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum. ister guzel ol ister olma. illaki bisuru mesaj geliyodur kızlara çok garip bir durum bence.
06 Yorumla
Soran+1 yılValla resimli profilime de çok mesaj gelmiyor resimsizede en güzel fotoğrafim olsun yine aynı he ama samalda konuştuğum tanıştığım erkekler genelde beğenir konuşma tarzımı tatlı bulurlar ama yine sevgili yapamıyorum reelde de böyle
Soran+1 yılNe alaka ne yapayım ben sanaldalini ya
Soran+1 yılYuh ya onları hiç yapamam o ne öyle saf masum şekilde istiyorum ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeredesin? Evdeysen biraz zor o işler yani git ortamlara gir sosyalleş kurslara spora okula ise falan git yani oralarda da gözün dışarda olsun gör bak cikiyormu cikmiyor mu.. disari cikip iki adım yuruyup başımı kaldırıyorum 3-5 çıkıyor. Cikan cikar gelen gelmeyeni de kısmet yani. Sen kapalı olma yeterki
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet evdeyim dışarı çıksam da nereye gidic3m burada gezilecek bir yer yok ayroca en son bir arkadaşım biriyle yapmak istedi galiba çok odunum pek konuşmadım ama o amaçla buluşmamıştım bir anda çocuk ilgi vs gösterince geri çektim kendimi sonradan anladım meseleyi ama iş işten geçti
+1 yılHiç olmayacak 30 yaşına gelince de olmayacak. 14 şubatlara hep yalnız gireceksin. Dışarıda el ele gezen sevgili çiftleri görünce üzüleceksin. Bu senin kaderin.
10 YorumlaHerşeyin zamanı vardir. Takma böyle saçma şeyleri. Gerçekten zamana inan. Bunu yaşadığım için söylüyorum. Kendini mal (ürün) gibi görüp piyasaya çıkarmaya çalışan pazarcı gibi olmaya gerek yok.
22 Yorumla
Soran+1 yılNe s*kalca yorum kanka bu sevilmek istemekle mal durumunun alakası ne
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. 21 yaşındaysan hiç olmayacak. 20'ye kadar yaptın yaptın yoksa tırt.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yıl21 yaşındasin daha smdi yok diye hiç mi olmucak dışarı çık etrafına bak evde durursan kimse seni görmez bilmez
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçekten öyle evde durdugum için sanırım
+1 yılaynı şeyler bende de var , olmayacak gibi alıştım ben böyle içine kapanık yaşamaya
10 Yorumla
+1 yılBak insnalar evlenene kadar motor oluyorlar
En az 10 sevgilisi 100 flörtü oluyor
Bu duyguları yaşamak güzel Ama
Önümüze gelenle olmuyor maaalesef
Insanların çoğu kafasız00 YorumlaMuhabbetin sarmiyordur veya çok cekingensindir. Kendini duzeltirsen olabilir ha hoş yine olur ama olanda vasat altı olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇekingenim de niye vasat altı oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de yok ama dingilin birine denk gelmekte istemem.
30 Yorumla
+1 yılÇirkin olma ihtimalin yüksek. Yoksa neden sevgilin olmasın🥲
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum kotu olduğumu düşünmüyorum ama çok ozguvensizim ve erkeklere kati:/
sosyalleşsen biraz? instagramın falan vrsa muhakkak birileri vardır ordan yürüyen, şans ver dene işte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. elbette olacak ve sevecek sevileceksiniz her şeyin en güzeli sizi bulsun yaşınız daha çok genç ve hayat sizin sizin yeni başlıyor
00 Yorumla26 olacağım ve benim de hiç olmadı çok ilginç 😂
Ama olmayınca olmuyor, moral bozmanın anlamı yok.00 Yorumla
+1 yılkısmet benim de yok işte daha çok gençsin olur illaki
00 Yorumla
+1 yılBenimde reelden hiç olmadı, bilemiyorum alışmak lazım herhalde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç olmayacak evet çünkü ömrünün son dönemindesin artık
00 Yorumla
+1 yılAhahahshs sen resmen bensin ya aynı valla bende öyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Yalnız değilsin dostum merak etme bende 27 oldum hala bişey yokk
00 YorumlaÜzülme daha nasip olmamıştır. Zamanı gelmemiştir doğru insan çıkmamıştır karşına sabret :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence daha rahat böyle emin ol benim oldu da ne oldu sanki hayatımı mahvettii en iyisi gelecek sana emin ol sadece sabrett
00 Yorumla
+1 yılOlanların neyi var ki sanki? Acı, hayal kırıklığı ve pişmanlık kazandiran bir şey için aşkı monotonlaştirmak çok saçma değil mi sence de? Biraz sabredip gerçek aşkı bularak onunla sonsuzluğa yürümek lazım bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaftaya 20 olacağım nasipse benimde hiç olmadı ve bıktım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek ki çirkinsin güzellere her türlü yürüyorlar çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumda bir erkeğim üstelik üni okuyorum hatta bölümün çoğu kız kfjfhfg
00 Yorumla21 yaşındayım bende 3 ciddi 3 flört 1 takılmalık oldu şuandada üniversitede benden hoşlanan 4 kişi var normal ve ağırbaşlı biriyim sessiz sakin😅
010 Yorumla
Soran+1 yılEee ne güzel işte
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılŞey mi seçiyoz manavdan meyve sebze mi
Soran+1 yılHe anladım yaa ben kendime göre orta tipli bi kızım işte önce sevgilisi olan değer görenler var hepsi mi dünya güzeli
Soran+1 yılInstagram adin ne
+1 yılKardeşim güzelik fayda etmiyor her şey kader zaten en iyiside bu sevgili falan stres işi ve seni yalnış yolara sürüklüyor Nasip
10 Yorumla
+1 yılBöyle düşünüp standartlarını düşürme sakın doğru insanla doğru vakit tanışacaksın elbette sadece sabretmeyi bil
00 YorumlaBenim de hiç olmadı bu yaşıma kadar gördüğün gibi çirkin falan da değilim. Birilerinin gazabına uğradık herhalde
00 Yorumla
+1 yılüzülürsün knk yakma kendini kalbim çıt gözyaşım pıt :((
01 Yorumla
Soran+1 yılOfff:? Sans yok şans
+1 yılBenim de hic olmadi 24 um 24 yasinda bakir adam mi olur mkk bi kizi opmedim bile
02 Yorumla
Soran+1 yılBu da kötü be
- +1 yıl
Napsam ki
+1 yılYalan soleme. basbayafi cirkinsin iste yoksa at sinekleri yapisir
07 Yorumla
Soran+1 yılYa sen aynaya hiç baktın mi bu ne özgüven ayrıca ben kendime güzel ya da çirkin diyemem ama dışarı pek çıkmam sosyal medyaya fotoğraf atmam ne arkadaşlarla ne kendim ortamim 0 hep evdeyimdir arkadaşlar var ama sürekli git hel yok ünideler çünkü
- +1 yıl
Baktim her an bakarim gayet duzgunum çiçek sallasam 50 si :) ama cirkinsin oyuzden sana yapismiyor kimse yoksa bos birakmazlar
Soran+1 yılSen kendini kandırmaya devam et abi: (
- +1 yıl
Abini yiyim senin ben anadolu kezbani seni ot gibi gelmisiniz dunyaya marul gibi gidiyorsunuz ya :)
Soran+1 yılPardon amca demeliydim :D bana kezban diyen de bir şeye benzese önce sen bi orman gibi olmuş sakallarını al allahım herkese çirkin özgüveni ver
- +1 yıl
🤣🤣 lolo yapmana gerek yok ya koylusu ;) anadolu kezbanj seni :) ottan farkin yok marul :)
- +1 yıl
anadolu abazasi konustu😂
+1 yılEğitimini tamamladı ask öyle hemen bulunan birsey degil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmayınca olmuyor kendimde biliyorum
26 Yorumla
Soran+1 yılOff balla ya :(
- +1 yıl
Herkeste buluyor açığı kapalısı Dindarı almanı ama ben bulamadım
Soran+1 yılSende mo 21 sin
- +1 yıl
Evet sen demi
- +1 yıl
Benimde yok gelin sarılalım
Sevgilin olur merak etme. Seçici biriysen biraz Zor olur
00 Yorumla
+1 yıl35 bitti. intiharı aşamasına geçtim o derece haldeydim. nefret ediyorum
01 Yorumlabulursun birini o da bulur seni acele etme zamanını bekle
00 Yorumla
+1 yıldaha erken degıl mı ya neden bu kadar umutsuz herkes
02 Yorumla- +1 yıl
Benim ilk 9 yaşında olmuştu geç bile kalmış 😄
- +1 yıl
@_anonim_hesap_ valla kader
Muhabbetin mi sarmıyor acabasu
12 Yorumla
Soran+1 yılMuhabbet sarmıyor olabilir dışarı çıkan biri değilim arkadaşlarımla buluşan falan çünkü çoğu unide
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞunu erkek yazsa anlarım, kimse bakmıyor falan diye. Bu ülkede kedi köpeğe hallenen varken kız olarak sevgili bulamaman senin çok seçici olduğundandır
00 YorumlaAğzın laf yapmıyor demekki çekingen birisimisin?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet çekingenim
Soran+1 yılNerden
+1 yıl21 daha çok genç , hayatını yaşa gez dolaş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. O zaman durusunda sorun vardir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Gereken sosyal ortama sahip değilsindir
00 Yorumlabiri olsun illa diye zorlama bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ben 23 yaşındayım ve yok hiçte sorun etmedim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de yok ben istemiyorum ama
00 Yorumla
+1 yılEyvah eyvah çok fena 🙂
01 Yorumla- +1 yıl
Sen sev
Anneni babanı
Tüm çocukları
İnsanları
Hayatı
Ve dünyayı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme kanka senin gibi sürüsüyle insan var
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Adres veriyorum... ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlur illaki umudunu kaybetme. Nerede yaşıyorsun?
00 Yorumla Singlelar yazsın couple olalımsu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılBenim de sevgilim yok, merak etme yakında olur
00 Yorumla Belki namaza gitmiştir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani oluyor da kafana göre yok, doğru muyum?
00 Yorumla
+1 yılben yürüyeyim istersen sana :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı durumdayım
21 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!