Eniştem benden uzak durmuyor, tehdit ediyor ve bana aşık. Ne yapmalıyım 😑😑😔?

Ya gerçekten çok çaresizim😔 ablamın yüzüne bakamıyorum ailemin yüzüne bakamiyorum üstelik evliyim bana aşık olduğunu ve bnle birliktelik yaşamak istediğini dile getiriyor heryerden engeledim onu offf çok kötü bı durum gerçekten pskolojim bozuldu bı ayda iyi değilim uyuyamıyorum insanların içine çıkamıyorum hep ağlıyorum kocamda anlatamıyorum öldürürler onu biliyorum ciddi bı kavga çıkacak onun için susuyorum rahat bırakmıyor bni ablama anlatamıyorum ablamın çocukları var3 tane o 46 yaşında bn ise 26 4 aylık evliyim daha yuvamı yıkmaya çalışıyor bı insan bukadrma h*diyetsiz s*refsiz olur ya ablam, ailem için olsada böyle biseyin degil teklif etmesi bana o gözle bile bakmazdi çok çirkin bisey insanlarda şeref kalmadı kimseye güven kalmadı gerçekten ve ablam hiç bişey bilmiyor bizim eve geldiler geçen gün ennemlere gittim 😑oraya getirmiş eşi onu sırf bni görmesi için yatağa girdim hastayim diyip kalkmadim sonra ablam yanıma geldi noldu anlat demesi çok zoruma gitti sustum sustum...
Diyecek bişey bulamadım ve hüngür hüngür ağladım gerçekten bı insan çaresiz kalınca hiç bişey yapamıyor elim. kolum bağlı hatta canıma bile kıymaya kalkistim ablam da durmuyordu hep bna anlat anlat diyordu onunla çok kötü kavga ettik çok kırdım onu ama uzak durmam gerek istemiyorum da böyle bişey yapmayı ama napayım Rabbim Sana havale ettim yüreğimi acizdir gönlüm dile gelmez anlatamaz derdini Umutsuzluk yok! Gün gelir gül de açar bülbül de öter Allah Kerîm...😔🙏😭
Güncellemeler
+1 yıl
Tüm deliller bnde var ses fotoğraf iğrenç fotoğraflarini atmış bide parA ver seni rahat bırakacak dedi verdim rahat bırakmadı bide noterde bende para aldığına dair belge var iyi ki akıl edip onu imzalatmisim bugün suç dilekçesi verecem artık herşeyin hayırlısı olsun hakinizda helal edin nolur nolmaz...
Eniştem benden uzak durmuyor, tehdit ediyor ve bana aşık. Ne yapmalıyım 😑😑😔?