- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılHayır hayır sakın kendine zarar vereyim ve ablana soğuk yapayım deme. Yapman gereken şey ilk önce tabiki kanıt toplamak Seni nasıl nerden rahatsız ediyorsa elinde bir sürü kanıt biriktireceksin fakat adam bunu bilmeyecek anlamayacak Mesalardan yazıyorsa sslerini al her bi kısmın Yanına gelip seninle konusuyorsa telefonunda ses kaydi acık olsun mesela. Bunu yaptıktan sonra biliyorum öğrenmelerini istemiyorsun hem yuva yıkılır hem de öldürürler diye ama baska çaren yok. Şimdi napcaksın kanıtların hazır tamam mı Bir tane flash bellege fotograf olsun video ses kaydi olsun onları kopyalayıp aynılarını oraya geçiriyorsun Daha sonra adamla konusucaksın Bak hersey elimde Sana son bi şans veriyorum benimle ugrasmayı bırakacaksın Ablamı aldatmayı bırakacaksın yoksa tüm delilleri ablama digerlerine ve polise veririm diyeceksin Eğer peşini bırakırsa güzel Bu sekilde konu zamanla kapanır diye düşünüyorum eğer olurda bırakmazsa kesinlikle ablanın bunu bilmesi gerekiyor Kesinlikle gidip ablana söyleyeceksin O istediğini yapsın Senin yuvan bozulmaz Ablanın ki ise onun tercihi kalmıs olur
07 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle teşekkür ederim güzel anlattığın için şimdi şöyle bir şey var ablams anlatmaktan korkmuyor kimseden ben niye yapamıyorum biliyor musun Bir benim yuvam yıkılır boşanırım kocam Bir daha yüzüme bakmaz iki ailem elini kana bular 3 ablam boşanır 4 çocuklar yetim kalır psikolojik sorunlar yaşarlar ömür boyu benden nefret ederler böyle bir teyzeleri olduğu için ve babalarının katili ve sebebi ben olduğum için herkes beni suçlar ölümle sonuçlandırmak istemiyorum polis falan da diyorsun iyi hoş ya De Adalet mi var Allah için? Türkiye'de kadınlar hep eziliyor zaten kravat taktığı için Yok efendim tahrik edici hareketlerinden indirim payiymis vb. Yani diyeceğim şu gerçekten elden bir şey gelmiyor trene bakan öküz gibi doğmuş bilmiyorum ne olacak
- +1 yıl
Haklısın ama korkuların var diye böyle sessiz kalmamalısın Yuvanın yıkılmasından endişe ediyorsan bence kesinlikle kocana anlatmalısın ve onunla beraber hareket etmelisin Kocan muhtemelen cok sinirlenecek belki de öldürmek isteyecek ama sen bunu ona şimdiden anlatırsan sakin olmasını En azindan ablan için şimdilik hicbir sey belli etmemelisini söylersen bence kesinlikle anlayışla karşılayacak ve yanında kalacak Böylece neyin ne oldugunu bilmis olacak ve senin suçun olmadığını bilecek Dedigim gibi ilk kocan bilsin Sonra ne yapmanız gerektigini düşün Ve benim de annem aldatıldı inan ki Hemde 10 sene sürmüş Öğreneli bi ay bile olmadı Annem yine de boşanmadı kız kardeşim babama çok bağlı diye Babam tabiki bıraktı kadını Ya bu süreçte cok kavga bağırıs oldu Bunlardan sonra bir daha öyle bişey yapamaz zaten Cidden eminim suç sana kalmayacak asla Hiç kimse ablan , ablanın cocukları seni suclamaz Zaten sen adams hic bi sekilde yüz vermediysen birsey yapmazsan Kocanla beraber bu delilleri onlara sunduğunuz zaman kesinlikle kendi kocasının suçu oldugunu anlar Bak sakın bu korkuyla böyle sessiz kalayım deme Olur da bi gün ablan öğrenirse aranızda bir şey var sanabilir Ablanın bunu bilmeye hakkı var Vazgeçiyorum tehdit falan etme direkt delilleri göster bilsin Yuvasında tartısma kavga olacak Ayrılır mı onun tercihi Çocukları var ya belki bırakmaz Belki de bırakır Ama sen söylemediğin sürece emin ol durum cok daha kötüye gidecek
Soran+1 yılTeşekkür ederim kkafami toplayıp cesaret edip güzel bı adım atacam
- +1 yıl
Evet kesinlikle yapmalısın Sen masumsan bırak sen degil enişten korksun Allah her zaman yanında olucaktir 😇😇
Soran+1 yılİnşallah her şeyin hayırlısı olur güzelce sonuçlanır her şey yoluna girer herkes kendi yuvasında mutlu olur
- +1 yıl
Amin ♡
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏😔
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSustukça karşıdaki şahısa daha fazla güç veriyorsunuz. Öyle de böyle de bu bir rezillikle sonuçlanacak. Ablanızın eşinin ne mal olduğunu bilmek hakkı, ayrıca eşinizin de sizi tehtid ve taciz eden birinin olduğunu bilmek hakkı. Evliliğinizi kurtarmak adına eşinize açılın. Susarak herşeyin kendiliğinden hallolacağı yanılgısına düşüp hayatınızı daha fazla zindan etmeyin. Ayıp sizin değil, o şeronun!
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yıl
Ben Trabzon Araklı uşağıyim böyle haysiyetsizlerin var olduğunu görüp okuduğumda diken diken oluyor tüylerim radarıma etrafıma böyle adamlar denk gelmesin ezer geçerim kimse kusura bakmasın şiddete karşıyım ama böyle onursuz haysiyetsiz davranışlara hiçbir Karadeniz uşağı Musa göstermez göz yummaz söz konusu namusta.
Senin hiçbir şekilde hatan yanlışın yok kendini intihara sürüklemen yanlış bir davranış psikolojik olarak tabii ki travmalar içersindesin en doğru kararın delillerle birlikte gerekli makamlara başvurup hakkında suç durusunda bulunman.
Senin gibi kaç tane kada belki böyle taciz böyle namussuzca teklifler yapıyor sadece onlarla cinsellik yaşamak için.
Lütfen ama lütfen dik dur sen namuslu bir kadınsın sen oynacağına namussuzlar utansın.
Kimsenin gözünün yaşına bakma dik dur ne olursa olsun şikayetini de geri çekme.
Yuvası daha olsa da dolaylı da olsa ablanı böyle bir pislikten böyle bir haysiyetsiz onursuzdan dersi için korumuş olursun.
Yolun açık olsun.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılİçinizde bulunduğun durumun çok zor olduğunu anlıyorum. Öncelikle bunu söylemek istedim.
Ama her ne olursa olsun bunun tek çözümü öncelikle aile fertlerine bu durumu anlatmak ve onların koruma kalkanı altına girmek sonrasında da yasal yollara başvurmak.
Hiçbir şey daha sonra yaşanabilecek olumsuzluklardan daha kötü sonuçlar doğuramaz emin ol. Öyle takıntılı tipler her haltı yiyebilir çünkü beyinlerine oksijen gitmiyor. Unutma ki hiçbir şey canından önemli değil..00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Kadınların kocalarından bu tarz şeyleri saklamaları yüzünden başlarına bu olaylar geliyor. Sakladıkca işler daha çok içinden çıkılmaz hal alıyor. Kocanızdan bu tarz olayları saklamayın.
Sana tavsiyem kocana en baştan her şeyi anlat, onun başı belaya girmemesi için sustuğunu anşat , ama artık kontrolden çıktığını söyle. Bu iş ancak böyle hidayete ulaşır, yoksa bi ömür uğraşır seninle.
Bence ablana olayı anlatman pek bişey değiştirmez, hatta daha çok susturur seni.
Kocanla her şeyi paylaş.10 Yorumla
+1 yılÇok acı bir durum ya. Aslında ablanın çocukları olmasaymış, çocukları da geçtim sen evli olmasaydın ablanla konuşman daha kolay olurdu. Erkek kavgası kadın kavgasına benzemez, kan çıkar. Halbuki baldızını kardeşi olarak görmeli. Dondum yani resmen, en kötü ilişkilerden birisidir ensest ilişki. Annene anlatsan durumu, babana anlatma tabi ve sana tavsiyem mutlaka taşının, uzaklaşın. Şu hale bak ya, şerefsiz adam yüzünden ablanla arana mesafe koymak zorundasın ya da ablana enişteni sevmediğini açık açık söyle ama bu kez de ablanın zoruna gider. En güzeli şu an için en doğrusu taşınmak. Semtinizi değiştirin, eniştenin sözlü tacizlerine maruz kalmazsın, sen bu konuda suçlu değilsin. İnsan evladı olsaydı böyle ahlaksız olmazdı
10 Yorumla
+1 yılpolise şikayet et ve ailen ölene kadar yanında olmaz unutma onlar geçici sığınma evi gibi herkes kendi başının çaresine bakar insanlar sadece kendini düşünür
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeyi bekliyorsun anlamıyorum adam normal değil Allah korusun bitek sana değil başka birine de zarar verebilir doğruca polise gitmelisin
23 Yorumla
Soran+1 yılGözüne çok basit geliyor gerçekten 😑😔
Cevap sahibi+1 yılHayır basit olmadığını biliyorum bende benzerini yaşadım ve gördüm ki sustukça aziyorlar daha kötü oluyor her şey
Eğer gitmezsen çok kötü şeyler olucak git cessur ol
Soran+1 yılDeniyecem
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Çok kötü bir durum , derler ya bir kötünün yedi mahalleye zararı olurmuş, eniştende öyle. Büyük bir ihtimal ile ablanın yuvası yıkılır ya da ablan sana düşman olur seni suçlu görür.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe olursa olsun böyle şerefsiz insanın yaptıkları eşinden saklamaman lazım sen sakladık ça daha fazla çıkmaza sokarsın bu durum u
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer saklarsan kendiliğinden öğrenir elbet birgün pot kırar biri bu sefer başka boyut kazanır benim eşim böyle bir şey saklasa direkt kapıya koyarım
Soran+1 yıl😔ya eşimden boşanıp buralardan gidecem herşeyi arkamda bırakıp ya da anlatacam tek başıma kalacam ve hayatım tehlide olacak hergun korkuyla yasiyacam
Cevap sahibi+1 yılBöyle düşünme ne sebep ne yani sen bu adama sinyal yakmıyorsan kocan sende neden hata arasın sen masumsan neden bana sahip çıkmaz hayatım mahvolur düşüncesindesin
Cevap sahibi+1 yılSen kocanın canı kanısın durumu gerçekleri izah ettiğin taktir de senin yanlış bir eylemin yoksa kocan neden sana inanmayıp o şerefsize inansınki sonuçta güvendiği sensin o adam değil
Cevap sahibi+1 yılBaşka şeyler var ama bunları buradan dile getirmiyorsun sanırım
Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Bu gün sana bunları yapan kim bilir yarın hangi masum ne yapar az kafayı çalıştır. Böyle birine sabretmek dahi yanlış. Koydun mu indiriceksin ki zaten bunu hak ediyor gebersin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın.
Hayat bedel ödeme üzerine kuruludur. Madem böyle bir şey var. Kartları açın !
Kimi zaman sabretmek değil. Şeffaflık her şeyi çözer.10 Yorumla Sakın saklama. sonraaında iş senin başına kalır. o istedi derler. rn kısa sürede bi yolunu bul anlat. ses kaydı çek kanıtın olsun. bütün suç sana kalırsa o zaman daha kötü
10 Yorumla
+1 yılNasıl böyle biseyi saklarsın yaaa elimde deliller var diyorsun neden bekliyorsun ver eşine goster herseyi ablanda ailenden böyle bir şerefsizden kurtulsun aile büyüklerini eşini hepsini topla anlat olan biten herseyi yoksa dahada çıkmaza gider bu mesele
08 Yorumla
Soran+1 yılÇocukları ya ablam
- +1 yıl
Ya birak şimdi çocukları ablanı burada senin yuvanın yıkılma tehlikesi var
Soran+1 yılBenim yuvamın yıkılma tehlikesi var ama ablamın da yıkılma tehlikesi var çocukların yetim kalması iki ailenin birbirine girmesi ve kan akacağı bunda kesin olduğunun tehlikesi var..
- +1 yıl
O zaman ahlak polisine şikayet edeceksin seni taciz ettiğini delillerle birlikte anlatacaksın
Soran+1 yılÖmür boyu çocuklarım benden nefret edeceği ve bunu ben sebebi olduğumu düşünecekler ablam ile arama soğukluk girecek hatta konuşulmayacak hale gelebiliriz ailem benden nefret eder böyle bir şey yaptığım için kocam beni boşar ve onun için de güzel bir adım atmak olacak çünkü o da böyle bir şeyin olmasını istiyor hatta bana dedi ki her şeyi ablana anlat onu sevmediğimi ve Seni istediğimi ateşe körükle gitmek istemiyorum daha kötü olur eğer anlatırsam odada hiçbir engel kalmaz beni hiç rahat bırakmaz zaten
- +1 yıl
Ya sen niye başkalarını düşünüyorsun birak nefret etsinler yaaa birak konuşmasınlar elbet anlayacaklar senin suçsuz olduğunu. birakin başkasının hayatının mutluluğu için kendi hayatınızın mutluluğunuzun bozulmasına mesela etmeyin yaa
Soran+1 yılYa bnim hayatim peki benim de bitecek bitecek amaa...
- +1 yıl
İstersen takip et öyle devam edelim
+1 yılAblana söyle bir şey olmaz, Müge Anlı ve benzeri programlar sayesinde insanlar böyle şeylere hazırlıklılar artık
11 Yorumla
Soran+1 yılOraya gidemem
+1 yılCesaretli ol soyle oadam dan hatir gelmez ablani aileni seviyorsan soyle babana direk
10 Yorumla
+1 yılHayatını zindan etmesine asla izin verme elinden geleni yap anlana da yazık onun da bilmeye hakkı var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkese anlat, öyle ser*fsizleri barindirmayin etrafinizda. Sen sustukca o dahada cok cesaretlenir. Bu sefer fiziksel temasa baslar.
10 YorumlaYa bunlar nasıl kardeşim. insanlar ya valla kanım donuyor
06 Yorumla
Soran+1 yılİnsan oğlu çiğ süt emmiş her şey beklenir babana bile guvenmiyeceksun bu devirde
- +1 yıl
Valla öyle ya bu bir cinayet vardı yakın zamanda Denizli'de Furkan zıbıncı varya haberlerde görmüşündür çocuk tanıdık çıktı biliyor musun liseden arkadaşım çocuğu ilk burada gördüm haber izlemiyorum zaten hiç moralim bozulmasın diye fotoğrafa dikkatli baktık yüzü çok tanıdık geliyor araştırdım bizimle sigara içerdi bu çocuk aynı lise ama farkı bölümduk bizden küçüktü ama hiç böyle şeyler yapacak bir çocuk değildi hala şoktayım
Soran+1 yılSesiz sudan korkacaksın ve gerçekten yaparlar yapmaz demeyin binanlik zevk ve heves yüzünden onlarca kadıni canından ediyorlar hayatlarını mahf ediyorlar 😔
- +1 yıl
Yaw aklım havzalam almıyor MK bir anlık zevk diyorsun hiç bişey yapamıyorsun ortalık eskort kaynıyor en kralı kaç paradır can bu ya yani anlamıyorum insan o raddeye nasıl gelir bizden uzak olsun böyle insanlar şimdi senin bu enişteni öldürsen insan yerine koyarlar birde sana cezai işlem uygularlar burdada ukenin komik olan adalet sistemi devreye giriyor yazık valla yazık
Soran+1 yılİste.
+1 yılkanıt toplayın ve tüm ailenin olduğu ortamda gösterin..
ağzını burnunu kırsınlar..10 YorumlaAllah kurtarsın ne diyeyim erkeklerin yüz karası eğer dediklerin doğruysa
02 Yorumla
Soran+1 yılDediklerim doğru keşke yalan olsa keşke 😑
+1 yılBu cesareti ona kim ve nasıl verdi? Daha önce aranızda bir şey yaşandı mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır yasanmadi
- +1 yıl
Durup dururken mi seni istiyorum diyor? Cesareti nereden buldu? Bi açığınımı biliyor ve tehdit ediyor
Soran+1 yılEvet durup dururken dedi
- +1 yıl
Ses ve video kaydı almalısın. Mesajları varsa saklamakısın ve bunu kendi annenle paylaşmalısın. Yoksa iftirada atabilir Ablan dahil görüşmeyi kesmelisin. Uzak kalmalısın.
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. O pice de ki, bu yaptıklarını babamla paylaşacsgim ya da ablamla, bir dsha tekrar edersen.
07 Yorumla
Soran+1 yılDedim babama soyliyecem diyor ablani bosarim sonrada tüm suçu istune atarım diyor
Soran+1 yılYa dedi işte geri adım atacam her şey bitecek dedi falan ama öyle olmadi
Soran+1 yılBni kandırdı sadece
Soran+1 yılYavsadığını değilya yanlış anliyorsun of çok uzun
- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılAllah onun bin belasını versin inşallah ablan en yakın zamanda ondan kurtulur
Böyle insanların qotlerinde jop hariç hiç birşeyi haketmeyenlerdir.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. aç bi fake Instagram adresi koy erotik resimleri ekle eniştenin tel nosunu birazda o uğraşsın psikolojisi bozulsun sen ne üzüyon ki kendini onlarla uğraşmaktan sana vakit kalmaz 😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Bunu eniştene söyle açıkça deki kocama ablama ve aileme söyleyeceğim de uzaklaşır bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılHakkında hayırlısı olur ablam ama başta o karektersizle konuş. Rahat bırakmazsan herkese söyleyecem de bırakmazsa söyle herkese
00 Yorumla Mesaj falan yazsin babana götür okut dinlet
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacam zatn
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Enişte ölümü hak ediyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi gözümün önünde onu parça pinçik etseler açmam içimde rahatlamaz o bana o kadar şeyler yaşattı ki ne yaşatsam ona az az gelir az 😣
Soran+1 yıl😣😣😣😣
Gizli Üye(25-29)+1 yılVe sana mı aşık? Valla kocan adına üzüldüm. Şöyle bir durum var ve gidip adama anlatmıyorsun Çok kötüsün. Kusasım geldi net bir şekilde. Ölürse ölür yaşarsa yaşar nk. Yakında enişten sana tecavüz falan eder onuda söylemezsin sen.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSerefszmis yani aile içinden birine sulanmak nedir hiç korkmuyo mu sen anlatırsin diye ne aşkı onun ki sapıklık zorla ask olmaz
00 YorumlaSen niye kendi canına kıyıyorsun be ablam.
Al kanıtlarla beraber ver polise.
Ölücekse biri bırak o O***** evladı gebersin.06 Yorumla
Soran+1 yılGidemem
Soran+1 yıl😔offff keşke dediğiniz kadr kolay olsa
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞikayet et
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence mafyayi devreye soksak kire sabuna dokunmadan kaldırdınlar
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ailem mafya olur kimseyi ortada bırakmazlar hepimizi kökten temizlerle
Cevap sahibi+1 yılonlarınhaberı olmıyacak
+1 yılDirek eşine anlat ne güne duruyorsun
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. sen uzaklaş
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacam zatm
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDaha önce çıktınız mi
012 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılOlumlu bir şey ışık verdiniz mi yaslar kac
Soran+1 yıl28 46
Cevap sahibi+1 yılSen 28 o 46 mi
Cevap sahibi+1 yılYok artık
Soran+1 yılİşte😣
Cevap sahibi+1 yılNeden seninle yatmak istiyor
Soran+1 yılSeviyormuş 🙄
Cevap sahibi+1 yılYine terslemedin? Neden yumuşak davrandın
Soran+1 yılHayır tersledim. agzimi. bozfum. bn bozdukca o dahada inada biniyor😣😣😣😣
Cevap sahibi+1 yılNiye böyle bir şey yapıyor fiziğin nadil
Cevap sahibi+1 yılFizik nasil senin
+1 yılİstediğini ver sussun
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır veremem
- +1 yıl
Bir kez hevesini alsın ver işte inat etme
Soran+1 yılLan nasıl bişey diyorsun sen bnnnasil. enistemle birliktelik yasiyacam ya iğrenç 😣
- +1 yıl
Hayır yaşama arada bir birlikte ol
Soran+1 yılAsla canımı alsın bnden böyle bişey istemesin
- +1 yıl
Bunda bişey yok baldızı tatlı geliyor anlayışlı ol
+1 yılEskiden de mi öyleydi
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır yeni öyle oldu diyorki yıllardır seni seviyorum
- +1 yıl
Evlendikten sonra mı anlamış
Soran+1 yılAşıkmış yaninanlatmis
- +1 yıl
Nasıl bir mide hem abla hem kardeşi istiyor
+1 yılNoldu öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılBenden durmuyor tehtit ediyor bana dokunmaya çalışıyor dayanamıyorum ya kendime ya ona zarar verecem😣😑
Ne olsu enişten
00 Yorumla
+1 yılsana mı yanık
00 Yorumla
+1 yılYine bir trol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılŞerefsizl enişte ama sen onu takma uzak dur
00 Yorumla İfşa et kendisini
32 Yorumla
Soran+1 yılİfşa var bnde ablam için susuyorum
- +1 yıl
Afferin iyi halt yiyon devam et böyle doğru yoldasın.
+1 yılIyımısn dertleselm
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim 😔
- +1 yıl
Dertleselm
Nerede yasion
03 Yorumla
Soran+1 yılDiyarbakır
Soran+1 yılPislikten mi? Diyecek bişey bulamıyorum artık ya yıprandım kaldim
+1 yılVer kurtul
00 Yorumla
Detaylı bilgi