Ya evde yoksam 😜
#smellsmoke

Birkaç aylık sevgilimi ailemle tanıştırma hatasına düşmem. Daha zamanı olduğunu söylerim. Ne zaman tanıştırmayı uygun görürsem ancak o zaman tanıştırırım. Aceleci davranmaya gerek var mı ki. Birkaç aylık ilişkide daha ilişki rayına çok iyi oturmamış oluyor. Ailelerle tanışmak için uygun bir zaman olmaz...
Önce benim onu yeterince tanımam lazım. Öyle hemencik ailemle tanıştırıp kendimi büyük bir sorumluluğun altına sokmak istemem.
Çünkü işin içine aileler girince ilişkinin boyutu bir anda değişiyor.
Olmayacağı oldurmaya çalışmak, kendini ekstra çabalamak zorunda hissetmek ya da sürekli büyüklere bir şeyleri anlatmaya çalışmak istemiyorum.
İki kişilik bir ilişki yaşamak isterim zamanı geldiğinde zaten aileler işin içine girecektir. Aceleye gerek yok.
Her ilişki kendi içinde imza gibidir. Eşi benzeri takliti olamaz. Her ilişkinin yörüngesi gidiş yolu kendine özeldir bu yüzden yaşamadan anlamına yorum yapamam. Sadece iyi hissettirir gibi geliyor. Çok hoş olurdu.🙂
Ben bir samimiyetsizlik ararım ne bu acele diye..
Daha tam anlamıyla birbirini tanımamış birinin bu talebi beni şaşırtır.. Tamam, bir ciddiyeti ortaya koymak isteyebilir insan ama bunun yolu bu mudur?
Ailesini tanıyacağına, direkt büyüklerini yollasın istemeye.. Daha kestirme olurdu.
Kimsenin işine karışmak olmaz tabi.. Alan razı satan razıysa bize laf düşmez. Orası da ayrı..
Teşekkürler..
Ricalar..
Cevap
33Cevap
Annem de babam da yurtdışında 😅
Galiba aklı başına gelmiş derdim🤣
Zamanı gelince olur. Erken bir zamanda tanıştırmam. Karşı tarafı tanımadan asla olmaz.
Hayatıma giren erkekler genelde ilk geceden itibaren beni yatağa atma derdinde oldular hep. Evlenmek için yaşım çok erken; fakat yine de ailesiyle tanıştırması hoşuma giderdi.
Ben olur derdim kabul eder tanştrrdm ama ben o aşamaları geçtm ve kimse evlenmek icin acele etmesn mevsimler gibi insanlarda çook değişiyo kimseye tam tanyrm güveniyorm demeyn
Ben genelde reddederim. Daha genç yaşımda ailemle sıkı fıkı olmasına gerek yok zaten ayrılmamız yakındır.
Bir büyük kardeşim bilir ki ne olur be olmaz bu devirde diye o da yeterli benim için
Merhaba,
Benim düşünceme göre acele etmiş olur ki ben daha seni yeni tanıyorum Aile için daha erken der ve zamanının olduğunu söylerim...
#Just
Olur tabi, mutlu olurum. Teşekkür ederim. Ben de senin ailenle tanışmayı, birlikte vakit geçirmeyi isterim derdim.
Hızınız 180 lütfen yavaşlayınız.
Tanışıp ne yapacaksın guzelım bıldıgın ınsanlar işte acele etme zamanla falan derim.
Partnerini iyice tanımadan ve sana değer verdiğine ve de seni sevdiğine tam olarak emin olmadan, ne ona bir adım at, ne de onu ailenle tanıştır.
hemen kabul ederdim ve tanışmalarını isterdim hanımefendi bu çok güzel olur ve büyüklerimiz yanımızda olur
Buyursun gelsin. Hem beni hem ailemi görsün tanısın bi zararı olmaz. İş evlilik kısmına doğru gelmişse yavaştan ailelerin de tanışma zamanı gelmiştir
Hayır derdim tabiki sonuçta her yeni ilişkimi ailemle tanıştırmazdım
Bana umut verebilirsin ama aileme asla sgahhdgshajdh
Hayır derdim sevdiğim kadını hemen tanıştıramam ailemle
Hayır Bn emin olucak önce ondan yurumezse soru karmasasiyla uğraşamam bide en 6 ay görüşme lazım
Bir insan ya namusludur ya da namussuzdur ya da şereflidir ya da şerefsizdir orta yolu yoktur.
Tam aradığım ilişki türü, Seda Sayan'ın söylediğini söylerdim. Evleneceksen gell.😂
Buna uygun şarkı bende bulamadım. Şu sanki olur gibi.
Her şeyin zamanı vardır önce senin tamamen emin olman gerekir
Sevgiline diyeceksin ki bu emin olmuyorsa geçerli ama de ki herşeyin zamanı var tatlım tabiki tanistiracagim ama şimdilik birbirimizi tanıyalım
Artık kıvır kıvırı yapardım :D
Sırf bu hatayı yaptığım için kendimi erken evlilik içinde buldum.
İlk önce o kişi. iyive tanınmalı daha sonra aileye tanitlmali demedi. demyin
Verilecek cevap ilişkinin dinamiklerine göre değişir. Haketmek lazım.
Bak aslanım bu durum ciddi bir durum bizde aileler araya girerse olay ciddi demektir ondan önce kendini kanıtman lazım
Ah bir sevgilim olsaydı kocam olduğu icin ağzını yüzünü gözünü kırardım geçmişe dönsem :)
Sarap 🍷 bekledikçe güzelleşir her şeyin bir zamanı vardır
3ay içinde gidip istedim aldım sen ne diyon bacım 😀
Tanıştırırdım @gizemm134
Tanistiririm sorun yok
Canına mı susadın yvrm
Zamanı gelince derdim.
Kisa sürede bu ne acele koçum derdim 😂bekle hele
Güven verdiyse tanıştırırım.
Olur derim
Ona karşı hislerim tamamsa olur neden olmasın…
Yoo yoo aşkım ailem buna hazır değil derim
Hayır öyle biri geldi başıma uzak durun
Eğer ben evlenmeyi düşünüyorsam olabilir.
Bu neyin acelesi yiğidim derdim. 😄
Herşeyin bir zamanı var yolu yordamı var
Sana yemek yapmamı isteyebilirsin ama güzel bir akşam yemeğine ne dersin mum ışığında müzik eşliğinde belki birazda kırmızı şarap, ne dersin 🙃
Eğer ben ciddi olup buna hazırsam neden olmasın
Düğünden önce olmaz😂
müsait değiliz diyerek kesip atmış olurum
Kardeşim hadi yol orada derdin
Olmaz kuzu bizimkiler insan yiyor 😂
Red yer.
Yavaş yiğidim
Önce ben tanısaydım.
kizim bak git
Lo bi dur hele derdim
Hemen tanıştırmazdım
Evet tanıştırırdım