İyi analiz edip ne yapmam konusunda yardımcı olabilir misiniz?

3 yıl önce öğrenciyken yılbaşında avm de bir dükkana destek satış elemanı olarak girmiştim 1 haftalığına O da karşı dükkanda çalışıyordu o kadar beğendim ve etkilendim ki aynı şekilde o da çok beğenmiş ve etkilenmişti farkındaydım ama ben oldukça soğuk ve uzak durdum yanımda çalışan kızı onun yanında çalışan arkadaşı tanıyormuş arkadaşına ismimi sevgilimin olup olmadığını vs sordurtmuş. O zamanlar ünideyim tabii pırıl pırıl mutlu ve heyecanlıyım taliplerim de o kadar çok ki ama hiçbirini sevemiyorum.. Neyse o 1 hafta geçti ve işten ayrıldım instadan ekledi 1 2 gün konuştuk haftasonu görüşmek için anlaştık. Gün geldi ve görüştük tip olarak o kadar çok beğeniyorum ki konuşması sakinliği falan her şey çok iyi tek bir sorun lise mezunu olup üni okumadığından ve çalıştığı yerde uzun yıllar devam edeceğinden iş arkadaşlarını sevmese de işinden o zaman için memnun olduğundan falan bahsetti.. Yıkılmıştım. Ben birkaç ay sonra öğretmenlik mezunu olacaktım ve benden de 2 yaş küçük olduğunu öğrendim ama ona 1 yaş dedim tabii o bunun önemsiz olduğunu söylemişti zaten. Neyse kalktık ayrıldık yurda gittim ama içim içimi yiyor hem istiyorum hem de diyorum olmaz yani ailem (özellikle annem) buna nasıl karşı çıkacak adım gibi eminim, ee öyle flört edeyim olursa olur olmazsa olmaz kafasında bi insan değilim zaten (o kafada olsam etrafımda çok insan vardı) ee onu da üzmek istemem sonrası için vs vs o kadar karışıktım ki tekrar konuştuk instadan dedim etkilenirim belki diye görüşmeyi kabul ettim ama olmadı falan o da biraz ısrarcı oldu vakit geçireşim daha iyi tanıyalım falan ama sonra anlayışla karşıladı orada kapattık defteri.
Güncellemeler
+1 yıl
ARADAN 1,5 YIL GEÇTİ mezun olmuştum işsiz evde kpss çalışan konumundaydım, ona aşık değilim ama hala aklımda yani hayatımda başkası da olmadı hala içimde bir yer onunla denemeyi istiyor topladım bütün cesaretimi ekledim instadan kabul etti geri döndü 2 gün falan yazmadık ikimizde sonra bayramdı O bayramımı kutladı ben de onunkini sonra nasılsın vs derken bayaa konuşup denemeye karar verdik ve 1 hafta içersinde ben yine vazgeçtim. Çocuğa dedim ki ailemin benden beklentisi yüksek bu karşımdaki
Güncellemeler
+1 yıl
karşımdaki insan olarakta böyle benim işim olarakta böyle vs numaralarımız yoktu birbirimizde dedim şimdi instayı donduruyorum aklında soru işareti kalmasın beni anlamanı beklemiyorum ama başka türlü de olmaz falan o da bir kez olsun telde konuşalım ara beni lütfen bilmem ne dedi yüzüm yoktu çaresizce kapattım instayı ve yok oldum. Annemden bakıyorum o da uzuuuunca bir süre kapattı instasını.. İkimizde içimizde yarım kaldık bunun o kadar farkındayım ki.. Şu an görse bana der ki noldu sana çok
İyi analiz edip ne yapmam konusunda yardımcı olabilir misiniz?