Erkek neden yazmadıkça yazmaz acilll yardımm?

Şimdi olayı açıkça anlatıyorum 2 yıl önce tanıştık benden hoşlanmış ama pek belli etmiyordu yakın aynı zamanda diğer insanlara göre bana uzaktı 4 kere storylerime yanıt attı çok az konuştuk benim sevgilim vardı ayrıldım 5. Konuşmasında 1 yıl önce benden hoşlandığını söyledi bende olumlu yaklaşmadım konuşmadık hatta ben çıkartmıştım o zaman ki şartlar dahilinde. Aradan 6 ay geçti bi an aklıma düştü ekledim tekrar 1 ay sonra da yazdım konuştuk beklediğimden sıcaktı ilk konuşma bitti görüldü attı uzatmasını bekledim yapmadı tekrar yazdım yine bir süre sonra bitti konuşurken samimi ama kendi mesaj atmıyor konuşma belli noktaya gelince uzatmıyor (tamam aynen vs) doğum günüydü yazdım kutladım çok teşekkür ederim efendim🙏🏽 Yazdı rica ederim dedim uzatmadı görüldü attı. Doğum gününde arkadaşı mı sevgilisimi olduğunu anlamadığım bir kız vardı fake hesaptan baktım hemen geceyarısı arkadaşlarıyla filan kutlamış kız hikaye atmış ama bu paylaşmadı hikayesinde. Kız iyi ki varsın balım falan yazmıştı. Çocuk bana sevgilisi olduğuna dahi bir davranış göstermedi samimiydi hatta. Anlamadım o kızla mı sevgili o yüzden yazmıyor yoksa beni mi sallamıyor. Gerçekten bir şeyler hissediyorum ne yapmalıyım sizce bence o da onunla ilgilendiğimi anlamıştır
Erkek neden yazmadıkça yazmaz acilll yardımm?