Ikizler burcu erkeği bir kadindan hoşlanırsa bunu nasıl belli eder? Ne yapar? Neler der?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Her türlü iltifat alırsın, elinden geldiğinxe sıkmamaya çalışır, hoşlandığını bi şekilde dile getirir, sürekli bi yazma ve ya mesaj atma bahanesi vardır hele de karşılık alıyorsa belli eder yani
Konuştuğum kişi benden çok uzakta 1 yıldır konuşuyoruz hiç buluşmadık ama bana defalarca senden hoşlanıyorum dedi ama hala inanamıyorum ona çok garip bi durum ama konuşmamız çok farklı ve ciddi mi asla anlatamıyorum bi anda ciddileşiyor bi anda şaka yapıyor
Aynı şeyleri yaşıyorum aynı burçtayım daha başka?
Nasıl yani?
İkizler burcuyum, iki yıla yakındır bi kızla konuşuyorum, uzakta seviyorum da ama karşılık yok ilk yorumda bahsettiğim şeyleri yaparım, asla kırmam üzülmesi en son isteyeceğim şey, geçen görmek için olduğu yere gittim, gelmedi, gönül koymadım kızmadım, gelip gelmemesini ona bıraktım, sevgim hiç bi zaman gururuma engel olmadı ama içimdeki kırgınlığı onaramıyorum gibi hissediyorum artık, bu süre zaafında bi kez sesini duydum, düşüne biliyor musun? Az önce aktif ti yazıp yazmamak arasında kaldım, sonra yazdım ancak 20 dk sonra çıktı, bazen düşünüyorum olmuyor diye ama cidden sevdiğim kişiyede böyle bağlanıyorum, belki de bende bi problem var bilmiyorum durum bu
Neredeyse aynı yani benim tek sorunum birbirimizi görebilecek şehirlerde değiliz ülkelerimiz farklı çok uzağız ama yinede konuşmaya devam ediyoruz birlikte çok hayal kuruyoruz bana çok iyi hissettiriyor ama bazen de ne yaptığını anlamıyorum. Senin için de senin verdiğin değeri alamadığını görüyorum umarım bir gün verdiğin değerin dsha fazlasın alırsın
Benim pek ümidim yok gibi, bu işlerde seçici biriyim buldum mu kaybetmek istemiyorum, atlatması hayli sürüyor, evlendim demek için evlenmek istemiyorum mesela sevdiğim biri olsun sevgililik içinde aynı şey geçerli, tüm planlarım hayallerim ona göre şekilleniyor
Sonrasımı?
Hep bir yıkım.
Gerçekten sevgiyi bilen değerini bilen insanlar hep üzülüyor öylesine seven insanlar ise mutlu
Anlam veremediğim, anlayamadığım nokta da tam burada başlıyor aslında
maalesef buna bi çözüm yok sanırım
Üzücü bi durum.
Bakar açıkça ve aşıkça
Uzaktaysaa
Yazar ve yazdıkça karşılık aldıkça azar
İkizler burcu mu uzak dur aman
O kadar mı yaaa
Nefret pislik bunlar
Sen ikizler misin😂😂
Hayır Allah korusun
Ikizler olduguna eminmisin nerden eminsin
Doğum tarihini biliyorum maalesef ikizler
Bunu sana detaylı anlatim istersen
Evet lütfen
Ettim
Yazdım
Banada tarif edermsn
İkizler bugün güler yarın kaçar. d
Güzel özetlemişsin peki ciddi mi değil mi nasıl anlicaz bunları
İkizler burcu arkadaşlarimin arasında ciddi olanini pek görmedim onlar herkese aşık olurlar 😀
Of bu biraz üzdü beee😂
Yengeçleri sevin 🥲
En yakın arkadaşım yengeç cidden yengeçler candır 😂😂
Canız da hiç düzgün sevilmiyoruz be tek suçumuz fazla değer vermek oluyor
Denk gelmiyo demekki ben de ikizlerle uğraşırım bu saatte mesela 😑
Yengeç var almazmisin ya. d
Sağ ol😂 bu kalp ikizlere gitti sanırım 😂😂
Yahu pişman olursun boş ver gız
Pişman olacağımı biliyorum ama bunu farketmek için geç kaldım 😂
Mutluluklar dilerim şimdiden orada buda sorma o zaman 😅😅
Aman aman aman
Gızlı gızlı ızler
Peki ya bu kız uzaktaysa
Erotık muhabetteler
Yok yaaa
Aaa benimde ikizler
Çok iyi söyle bakalım naparsin birinden hoşlanırsan😂😂
Ya ben çok değişken biriyim bugün çok ilgi gösteririm ertesi gün selam vermem 😅😅 aşık olunca çok tuhaf olurum
Of sağ ol gerçekten çok güzel tanımladın😂 sana biraz durumumdan bahsetsem ne düşündüğünü söyler misin
Tabiki de olur
Konuştuğum kişi benden çok uzakta 1 yıldır konuşuyoruz ama hiç buluşmadık. Bana konuşma arasında benden hoşlandığını söyleyiveriyor birden sonra hicbir şey olmamış gibi devam ediyor. Geleceğe yönelik çok hayal kuruyor bunu benimle yapıyor bi anda kendimizi hayal kurarken buluyoruz ve bi anda ciddileşiyor bi anda şaka yapıyor asla neyin gerçek olduğunu anlamıyorum
Harbiden ben gibi djdjdjd
Peki bu durumdan ben ne sonuç çıkarmalıyım 😂😂😂
Seni seviyor ama ciddi bir şeyler olmadığı için net olamiyo
Ben ona sormak istiyorum ciddi mi diye aslında bi kere sordum evet dedi ama hala inanmiyorun sorun bende galiba ndndndnddn ya da hayır sorun onda ciddi kalamıyor asla 5 dk önce bana aşkını ilan ediyo 5 dk sonra futbol muhabbeti yapmaya başlıyoruz nasıl ciddiy alabilirim böyle birini
Harbiden ben ya bu djdjdj ona ayak uydur bence seni seviyor gerçekten
1 yildir ayak uyduruyorum zaten dnnejejen bi tavsiye ver bari sence ben ciddilesip sorayim mi
Yani kesinlikle ama buluşma yok diyorsun buluşma olmaması çok sıkıntı
Aslında şöyle bi durum var benim onu ciddiye alamayıp inanmama sebebim şu uzaktayız derken farklı şehirleri kastetmedim farklı ülkelerdeyiz 😂😂😂 gerçekten uzağız yani ama garip bir şekilde 1 yıldır konuşmaya devam ediyoruz birbirimiz hakkında çok fazla şey biliyoruz beni hiç görmemesine rağmen beni en iyi tanıyan insanlardan birisi oldu görüşme konusuna gelince kesin değil fakat yazın görüşme ihtimalimiz var ama bu kadar şeye rağmen bu kadar fazla konuşmamızı ciddiye almamali miyim sence? O benimle konuşurken sanki uzakta değilmişiz gibi davranıyor bazen sahte buluşmalar hayal ediyor benimle hadi şimdi şuraya gidelim birlikte felan bu şekilde
Oooo o zaman vazgec bence bu sevdadan üzülürsün
Diyosunnn 😕 neden
Mesafeler çok sıkıntı gerçekten
Sen şimdi ikizlersin ya bi düşün bi kızla tanışıyorsun 1 yıl boyunca konuşuyorsun bu kızla ve birçok ortak noktanız var seninle ilgili her şeyi biliyo sende onunla ilgili her şeyi biliyosun seni düşünüyor merak ediyor sende onu düşünüyorsun sürekli hayal kuruyorsun iltifat ediyosun frlan ama kız biraz odun genelde cevap vermiyo bunlara 😂 ama uzaksın gormuyosun sadece sesini duydum ve düşünclerini biliyosun ve sen bu kıza ondan hoşlandığını frlan söylemişsin hatta biraz dozunu kaçırıp evlilikle ilgili şeylerde söylemişsin😂 bunlar oluyo ve sen ne hisseder ne düşünürsün ne yapardın nasıl devam ederdin
Ben vazgecemezdim ya ama ileris9 de çok zor muallakta kalirim
Mesela kendi içinde bazı şeylerin olmayacağını bilsende devam eder miydin aynı şekilde konuşmaya of kusura bakma kafani ağrıttım
Yok estağfurullah maalesef ama devam ederdim ben giden taraf olamiyorum
Anladım çok teşekkür ederim 🤗
Rica ederim ne demek ne zaman istersen yazabilirsin