Boyle dayatmalarini sevmem. Sevgilime hediye Mediye almiyorum
Benden hediye bekliyorsa da kusura bkamasin bu yuzden ayrilacaksa da ugurlar Olsun. Yeter artik. Siz de almayin be. Sevgi hediyeden daha fazlasi
Bunu anlamayan insanlarla xaten vakit oldurmeyin.
Benden hediye bekliyorsa da kusura bkamasin bu yuzden ayrilacaksa da ugurlar Olsun. Yeter artik. Siz de almayin be. Sevgi hediyeden daha fazlasi
Bunu anlamayan insanlarla xaten vakit oldurmeyin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
14 Şubat saçmalık hikayesini bilseler keşke. Seven adam sevdiğine her gün özel hissettirmeli bu illa hediye olcak diye bişey yok
Anlatamiyoruz kardesim anlamiyorlar ahmak insanlar.
Eger sevgilim 14 subatta ona hediye alamadim diye bana trip atarsa yanlis insanmis derim o kadar. Ben bu zamana kadar her sikintida her yoklukta onun yaninda durdum sevgimi hissettirdim sirf bir hediye alamadim diye bana trip atacaksa ki atmayacak biliyorhm sevgilim oyle bir insan degil
Kadınlar şımarılmak ister bi hediye için kızın kalbini kırma
Ya ne simartmasi bilader sacmalama sende. Hediye Mediye bunlar bos seyler biz astik bunlari sen merak etme. Ben oyle tiplerle zaten sevgili olmam
Ben seni seviyorum derim her gun o en guzel hediye olur yaninda dururum yoklugunda sikintisinda onun yaninda dururum o en guzel hediye olur BEN MADDI SEYLERI SEVMEM BENIM DOGUM GUNUMDE BILE BIRISI BANA MADDI BIR HEDIYE ALINCA CANIM SIKILIR ALMAYIN DERIM GEREK YOK YA CIDDEN. Herkesin tarzi farkli tabi Ben maddi hediyeleri sevmiyorum
Kendi dogum GUNUMDE de hediye Kabul etmiyorum maddi birilerine de almiyorum cunku MADDIYATLA ISIM KALMADI ABI BENIM. BEN SEVGIYI HISSEDERIM HISSETIRIRIM ZATEN MADDIYATI HAYATIMDAN CIKARDIM SEVGILIM DE ZATEN BENIM GIBI BIRISI O YUZDEN SEVGILIYIZ
Sevdigin insana bir hediyeyi cok mu goruyorsun? Sadece onu düşünüp onun için emek vermek hediye araştırmak ve onu mutlu edecek bir jest yapmayı sevgiline cok görüyorsan o seni bırakmadan sen onu bırak ve ona bu kadar degersiz hissettirme kardeş.
Sevgimi MADDIYATLA GOSTERMEK ZORUNDA DEGILIM. BOS YAPMA
Belki param yok alamiyorum eger benden zorla hediye bekliyorsa Ben sirf hediye alamadim diye bana grip atacaksa zaten yanlis insanmis. Sevgi boyle bisey degil lsevgiyi siz cok yanlis anliyorsunuz. Uydurmuslar bi gun bunlarin hepsi kapitalizm diyorum anlatamiyorum ah ah
Paran mı yok? Kusura bakmada hediye olayını cok yanlış anlamışsın sen sevgilim bana onemli bir gunde beni düşünüp bir anahtarlık dahi alsa benim gozumde degeri yükselir ayrıca maddi durumunu az cok bilir ya da cekinmezsin belliedersin kusura bakma elimden bu kadari geldi sen hediyelerin en iyisine layıksın seni daha cok mutlu etmek isterim diyebilirsin mesela ! Senin soyledigin sozler kendine guveni olmayan kendini yetistirmemis insan sozleri
Ben seni seviyorum derim her gun o en guzel hediye olur yaninda dururum yoklugunda sikintisinda onun yaninda dururum o en guzel hediye olur BEN MADDI SEYLERI SEVMEM BENIM DOGUM GUNUMDE BILE BIRISI BANA MADDI BIR HEDIYE ALINCA CANIM SIKILIR ALMAYIN DERIM GEREK YOK YA CIDDEN.
Kusura bakma lafla peynir gemisi yurumez bir caba gerekiyor bazen bir ugras gerekiyor sevdigini onemsedigini onun icin caba sarfettigini ispatlaman gerekiyor kadınlar bunlara onem veriyor siz o kadar dar dusunuyorsunuz ki mevzuyu maddiyat saniyorsunuz halbuki kadinin derdi onun icin emek verilmesi dusunup ugrasilmasi anlayin sunu artik !
Sakin ol knka jsksks
Insanlarin by kadar ahmak olmadi canini *. Sevgi bir hediyeden daha fazlasidir. Maddiyatadan daha fazlasidir
Uydurmuslar bir gun kapitalistler diyorum anlatamiyorum ah ah yazik