Beni terkeden sevgilim kürttü onun için sürekli dinlediği şarkı ( dendar) ezberledim ama daha ona söyleyemeden terketti içimde kaldı o seviyo diye ezberlemiştim sizce ses kaydı atsam mı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni terk etmiş adama şarkı söyleyip ses kaydı mı atacaksın? Bir tarafıyla gülsün sana sonra.
Mecburdu hala birbirimizi seviyoruz ama bir daha olmaz bizden
Böyle saçma sapan şeyler yapma gözünü seveyim, hayat devam ediyor. Yoluna bak. Adam mı yok?
Unutamıyorum ona çok bağlandım 😞
Boşversene ya, bağlanmak falan yalan dolan.
kimse vazgeçilmez değildir.. sana iyi gelmeyenden vazgeç önüne bak ✋
Seni terk etmiş daha fazla kendini üzme bence
bana söyle ben dinlerim
burada ses atma yeri yok olsa söylerdim mdkdlşdpdd
Instagram var mı
Yok boşverrr
yani ordan paylaş sesi link at diyecektim. olsun beee zalımın kızı. bu dünya sana kalmaz banada ❤️🤲kalbine iyi bak
Teşekkürler kanki
kanki deme yaa seviyorum seni diyoruz. amca Dion. hep ten zalımsın.. her neyse doğru insan doğru zaman. ona söylersin tüm güzel sözcüklerini. . iyi geceler 🤲
Ne diyon ya görmemişsin etmemişsin neyi seviyon kardeş 😂
sesin çirkin bence ondan böyle atarlı giderli konuşuyorsun anladım🤭🤭
Sesim çirkin olsa sevdiğim çocuğa atıp kendimden mi soğuturum sanıyosun konservatuar okuyorum...
bence sesin çirkin ben de eski nişanlıma şarkı söylemiştim. ama hiç bir deneyim olmadan. ama hak etmeyene o güzel sesinle küfür et yolla gitsin
Sizin nişan atma sebebi ne bilemem ama bizim mecburi bir mesele o tıp okuyor ve dersleri benim yüzümden kötüye gitti severken bitti ilişki o her şeyi hak ediyor yargılama bilmiyosun konuyu...
amacım yargılama değil. ama. eğer ki ayrılığa ölüm dışında sebeb olan bahaneler varsa inahet başta olmak üzere o sevgi değildir bunuda sen yıllar sonra anlarsın. sana saygım var ama çoğu sevmeyi bilmiyor
Sevgisine güvendiğim tek insan o şu an böyle söylemesi sana kolay tabi ama insan mecbur kalınca her şeyi yapar ihanet etmez karaltersiz değil beraber olduğumuz sürece onunla çok mutlu olduğumu ve şu an yapbozun kaybolan eksik parçası gibi yeri belli ediyor...
zamanla sende bittiğini kabul eder. yoluna bakarsın. tek diyeceğim önüne bak. güvendiğin insan hayatında bile değilken güvenden bahsetmen ilginç ama herşeyi unut kendi hayatını düşün mutlu olmaya çalış. iyi geceler abla
Her şey olacağına varır iyi geceler.
aynen öyle bu hayatta sağlığından önemli hicbirsey Yok sağlığına dikkat et. gerisi boş. teşekkür ederim Allah'a emanet
Hastayım ben zaten o da pek umrumda değil düşünmüyorum 😂
bende grip oldum. boş ver sene ozaman ne aşkı ne sevgisi kalk sıcak bir şey yap iç için ısınsın 🤭🤭😂
Keşke grip olsa 😅
neyin. var 😂😂
Kalp hastasıyım +migren ve antidepresanla hayata pozitif bakmaya çalışıyorum 😅
memnun oldum bende deliyim 🤲 valla benimde şu an grip im var ama kafa tükendi. intihar etmeyi düşünüyorum... bakalım kısmet
İntihar etmek en basit kaçış yolu
Ben 2 kere kalp krizi geçirdim ölümle cebelleştim sana göre intihar demesi kolay
başka çıkış yolum yok ama. hep Allah verdiğini kendi alsın dedim. ama tükendim çok yoruldum. özellikle geçmişte gönül yorgunluğu çok bende ozamanlar çok takıldım ama. şimdi onlar başkaları ile evli veya kimle neredeler umrumda değil. ama şu sıralar cidden bu dünya defterini kapatmak istiyorum..
sana geçmiş olsun bende 2 kere kazada sakat kaldım. kırıkların oldu hafta 2 hafta önce de kaza yaptım. kilom fazla kalp çarptintisi geçirdim. benim intihar demem sebebim. aklına. gelebilecek her şey tükendi bu dünyada cehennem sanki. benim için. kolay hayat dertsiz insan yok ama Allah verdiğini kendi alsın yoksa sabrım bitti tükendi
Bak daha 18 yaşındayım 2 kere kalp krizi geçirdim babamı 15 yaşımda kaybettim onun acısı + hayatın kattığı diğer üzüntüler ben bile ölmek istiyorum demiyosam bence seninde bunu demeye hakkın yok ben de kendi sağlımı takmıyorum taksam kötüye gidicek kafaya taksam öyle çok bi ömrüm kalmaz ki zaten yok aldığım her nefeste üzüntü çekiyorum sence ne kadar kaldı ömrüm ya da sor ölmek istiyom mu hayır korkuyorum 2 kere ölümle yaşam arası gidip geldim kimsenin umrunda değilim yine yaşamaya çalışıyorum pozitif olmak istiyorum sevfilim içşn şarkı ezberledim dedim sonda da içimde kaldı dedim çünkü benim son günüm olabilir öleceksemde içşmde kalmasın istiyorum böyle boş boş ölmek istiyorum demek kolay tabi :)
ama sevgiler bitiyor hemde çok muhtaç Ken. bende. ölümden döndüm emin ol. bak sana cidden lafım yok. yaşın daha genç Görecek günlerin çok. ama ben çok acılar gördüm. baban için basın sağolsun. ama benim baba anne var ama yaşarken ölü gibiler ailede öyle bilmiyorum. Allah benden alsın sana versin kalan ömrümden inşallah sen sağlığına bak hayatına bak. hayat bu. belkide benim son konuştuğum insan sen bile olabilirsin. Ölümle beraber yaşadığım bir işim var. ne bilim. keşke senin yaşında olsam yaş 31 gidiyor senin yaşına bende aynı şekilde baktım ama artık olmuyor
Bende acı çekiyorum dideral diye ilaç var onu kullanıyorum 1 günü bile aksatsam kalp krizi geçiririm hayatım 1 güne bağlı unutma dünya bunları umursamak için küçük ye iç gez keyfine bak ölüm falan düşünme boşverrr
hadi uyuyalım ya. yorulmadın mi yazmaktan. beni boş ver sen iyi ol sağlığını düşün erkekle g. t zaten napican. şarkıyı bir ara söyle ama. Instagram kesfete at bende bakarım kırma bizi🤭🤭
Ciddi anlamda instagram kullanmıyom ben
hmm peki bakalım. iyi geceler diliyorum 🤲
Bence gerek yok