Evet erkekler tutturmuşlar cilve diye nasıl yapılır yardımcı olun biraz
Cevabın nedir?
+1 yılİçindeki çocuğu ortaya çıkarmaktır.
Hiç içindeki çocuk uyanmıyor mu, bunu bastırdığın zamanlar olmuştur muhakkak.
Erkek- kadın ayırt etmeksizin hepimiz gönlümüzde o çocuğu taşırız. Onunla yaşarız. Bazen açığa çıkar, bazen içimizde tutarız.
Kadında artı olarak bu çocuk kadınsılık ile birleşir.
Mesela bir olayı anlatırken daha olgun bir üslup yerine daha çocukça bir heves ile anlatmak.
Mesela sevgilinin bir başarısında bir tebrik yerine daha masum ve içten bir sevinç.
Mesela beraber eğlenirken nasıl güleyim havası yerine daha içten bir tutum.
Bazen de karşındaki kişiyi pohpohlamak, canım cicimler içerisine ses tonunun en ince ve güzel hali.
Kendi yapında daha özgür hareket etmektir cilve.
Bazen yalancı abartılar, bazen gerçek yaklaşımlar.
cut.10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Erkeğine hoş hafif meşrep bir bakış atarsın, sonra bir manken gibi düz bir çizgide kalçanı sallaya salaya yürürsün , sonra konuşurken büyük büyük ağzını açarsın dudaklarını ene getirirsin ona yuvarlayarak konuşursun. Hem ona ilgili olup hem de hafif utangaç istemem yan cebime koy tavrı yapıp kaçarsın. Saçlarını oynar elini boynunda zarifçe gezidrirsin bazen kulağına götürürsün.
https://www.youtube.com/watch?v=VOQJNPABYzIbu klipteki kadın gibi elini boynunda gezdir.
10 Yorumla
Cilve yapmak bikere ağzını yamulta yamulta konuşmak değildir kızlar hemcinslerim çok itici oluyorsunuz. Erkek gibi davranma kadın olduğunu unutma nazik ve kibar ol citkirildim değil ama Nazlı. Gerisi kendiliğinden gelir :)
10 Yorumla
Bu bence doğuştan gelen bişey her bayanın yapamadığı odunluk sınırlarını zorladığı zamanlar oluyor bazı kızlarda fazla bazılarında hiç olmayan öğretmeye çalışılsa da yapılamayan değişmeyen bişeydir
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya doğuştan değilse de küçük yaşta şekilleniyor sanırım, ben o konuda baya odunum her şeyde çok ciddi kaçıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
Malzemeler; 1 paket yufka, 1/2 Çay bardağı zeytinyağ, 1 demet ıspanak, 2 adet orta boy soğan, baharatlar
Yapılışı; Soğanlar doğranır ve iyice yağlanmış tavaya atılır. Soğanlar pembeleşinceye kadar pişerken, yufkalar hazırlanır. Soğanlar kıvama gelince suda bekletilmiş ıspanak tavaya atılır ve kapağı kapatılır. Ispanak eriyince baharatlar katılır ve biraz kavrulur. Daha sonra açtığınız yufkanın ortasına bir miktar ıspanak dökülür ve yufka kapatılır. Kapattığımız yufa ayrı bir tavada biraz kızartıldıktan sonra Ispanaklı Gözlememiz hazır. Afiyet olsun...10 Yorumla
+1 yılaz önce yazdım sana da yazayım... ayaktayken dizlerini birbirine vuruyorsun, aynı sırada kollarını iki yana açıp yukarı aşağı sallıyorsun ve o sırada uğğğk uğğğğk uğğğğk diye ses çıkartıyorsun...
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kuş gibi oldu
- +1 yıl
denedim deme :D
+1 yılcilve yapmak demek..
erkege sirnasirken ondan uzak durmak demek
gülerken.. bir yandanda.. terslemek gibi:)12 Yorumla
Soran+1 yılÇok karmaşık
- +1 yıl
karisik degil
güleceksin.. o yaklasacak kacicaksin
hepsi bu:)
Canim ben cilve ypmaya bayilirim nesela opusme aninda yapmaa etmee diyerek gulerek sende mnik opucuk kondurarak vryaa trmas aninda elimi itmek falan ama istediğini gene de belli etmek gibisinden :)
21 Yorumla- +1 yıl
Bu mesaj değerlenir simdiden diyim :D beyler yavaş
Gizli Üye(36-45)+1 yılcilve yok naz yok ten var + mağara var mağara senin içinde var senin mağarandaki denizdeki veya nehirdeki kanodaki tek kişilik adam benim ben o mağaraya girerim karanlıkta olsa farketmez ışığım sen olacaksın :)
10 Yorumla
+1 yıldeli kıza cilve yap demişler kalkmış halıya s. çmış
00 YorumlaYa abest olucak ama gostercen vermeycen. Cilve deigin budur iste. Gel deyip kacican.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. 3 su bardağı süt
2 çay kaşığı pirinç
1 adet ekmek00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya annene sor ablan varsa ablana sor işte siparişle olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılAblam yok annem de bilmez böyle şeyleri
Gizli Üye(30-35)+1 yılGülümseyerek heralde burdaki kızlar bugün gözlerini soruyolar buda başka bir cilve yöntemi sanırım
00 Yorumla
+1 yılbn tutturmadım bayan kım cıkardı bunu.) ?
00 Yorumlacilveli bakışlar cilveli gülüşler...
00 Yorumla
+1 yılbizimkide okusa bunu süoer olur yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsöylemeyelim doğal kalsın
00 Yorumlagöster ama elletmee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakketten nasi olur?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler