AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Aynı durumları yaşıyoruz ama ben çözümü buldum sanırım
Kadınını doyurmayı ve sevmeyi bileceksin ağa. Bilmezsen doyururlarda aldatırlar da boşanırlar da.
Boş saygi duymuyorsa ve çocuk yoksa en kisa ve doğru yolu boşanmak
kocana da hak ver. diğerlerinden sana enerjisi kalmıyordur belki
Kocanın yerinde olmayı o kadar çok isteyen varki şuanda anlatılmaz yaşanır yani
Her gece en az 5 6 defa yapmadan duramam kocan nasıl sabrediyor hayret 😒😒😅😅
bir erkeğin öyle davranması normal değil. ya çok sevdiği bir sevgilisi var. ya da kadınlara ilgisi bitmiştir. bu durum senin sorunun değil onun sorunudur. ne yapsan onu değiştiremezsin. geçmiş olsun.
Bu kafayla alakalı bişi
Başka kadınlarla düşüp kalkiyodur. Kendini heder etme. Sen de kaçamak yapıcan biri i bul. Arada bir tatmin ol
Senin libidon çok mu yüksek yani senin eşinde böyle olsa kendi zevkine bakar mıydın?
Libidomu ye
Olur olur yeriz yeriz
😛😛😛
Oha gervekten cok cok az. Sen anlattın burada benim gibinolfun biri bile deni arzuladi
Bende beni Red edince moralim. bozulmjstu. neyse sorun senden değildir ondadır.
çok geçmiş olsun işin zor senin ama deneyerek bazı şeyleri olur daha bakalım yaşlarınız kaç
Ben 23 yaşındayım daha eşim 28
daha gençsiniz ama yaşam tarzı beslenme her şey çok etkili ikiniz içinde gizli olmasan benzer bir durum anlatıyım sana buradan anlatmam istersen tabi
eşin kilolumu ve içki sigara kullanıyormu
Basit. Her gün makarna yersen sıkılırsın ama haftada bir yersen lezzetli gelir. Her gün olunca belli yerden sonra kalkmıyor bile. 90 60 90 olman da değişmez. Alışıyor bünye artık ve heyecanlı gelmiyor
Belki cinsel olarak sorun yaşıyordur. Belli etmemeye çalışıyordur. Eski halinin üzerine böyle bir sorun yaşadığı ve kendini eksik gördügü için senin de kendini eksik hissetmeni istiyordur.
Bana biraz sallamasyon geldi öyle bir erkek yok cidden yok 50 kilo 90 60 90 nasıl oluyon la fizik kuralına aykıro
Maalesef var anlam veremediğim, çözüm de bulamadığım için soruyorum zaten
Geçmişinde aktif cinsel hayatı olan biriyle neden evlendin?
Benim eski erkek arkadaşım benden 6 yaş büyüktü ve geçmişte baya olmuş cinselliği bu yüzden benimleyken tatmin olmuyordu… en son da hadi kullan kadınlığını dedi ve ayrıldım öyle itici cümlelerden sonra
Çok fazla cinsellik yaaşyan biriyle de olmuyor tatmin olmuyolar artık bi sireden sonra ki ben tecrübesizdim…
Öyle biriyle sevgili falan olmamalısın işte. Kendin görmüşsün yaşayarak. Yazık cidden.
Evet maalesef..
Demekki seksi değilsin sevişmeyi bilmiyorsun senle yatmak itici geliyor sanırım
Okurken içim gitti 😢 hala kaldı mı ya senin gibi eşler
Yani bunun için ya bakımsız olmalısın ya da isteksiz onun dışında koynundan çıkmaması gerek
Konuyla alakalı konuşabiliriz. Ama sorunu birazdan kaldırırlar
o yakınlaşmazsa bana yaz ben seni mutlu ederim her zerreni zevkten dört köşe yaparım
Ne adamlar var Ulan be :( EKmek Banıp yenilecek hatuna yaşattıkarlına bak
Morali bozuk olup mutsuz ve yalnız olanlar dertlesmek isteyenler mesaj atabilirsiniz...
Buram buram trol kokuyor hiç inandırıcı değil
Konuşarak ne istediğini söyle olmazsa yol yakınken vazgeç
Daha yolun başındayken kaç kurtul. Emin ol düzelmez
Belki bi problemi sıkıntı vardır hemen kendine bağlama durumu üzme kendini
Konuşmayı dene çözülmeyecek şeyler degıl 😊hersey hal olur ınsallah gönlünce olsun
Seninki çözüldü mü ki
Yok
Zamn kaybetme boş ver öyle biriyle ömür geçmez iki ihtimal var ya arkadaş gay oldu ya da başkasıyla o işi yapiyo sana enerjisi yetmiyo
Hormonlarına baktırsın ya da psikologa bi uğrasın belki kendiyl3 veya sağlığıyla ilgili bi problem vardır
Bence seni çekici bulmuyor. Erkek olarak bazen çok çok güzel kadinlar banada çekici gelmiyor. Ten uyumu ve önemli birde.
Aldatılmadığına nasıl emin olabilirsin
Olamaz buyuk ihtimal kemalim yapmaz durumudur dkkgdkf
Beraber aynı ofiste çalışıyoruz sürekli yanyanayız iş gereği de sürekli telefonu elimde oluyor beraber işten dönüyoruz evde zaten birlikteyiz aldatma gibi bir boşluğu yok olsa da illa ki görürdüm ha bu şartlara rağmen öyle bir şey yapıyorsa önünde saygıyla eğilirim helal olsun diyerek
Ben olsam bu şartlara rağmen aldatmıyor diyemem
Hic belli olmaz aldatabilir ve helal olsun diyerek saygiyla egilmek yerine bosanman gerekir 😂😂 aldaticak her turlu aldatir yani
@Shazam6 heralde boşanırım helal olsun demek işin esprisi yani bu şartlara rağmen yapıyorsa ne denir ki aldatılıyorum takıntısına girip zaten sorunlu olan evliliği haksız yere iyice zehir etmekte istemiyorum umarım yoktur varsa bile bi an önce ortaya çıkar inş
boş ver keyfine bak bırak o kovalasın ne güzel ilişmiyormuş daha ne istiyon belanı mı
belkide kadınlara ilgisi yoktur veya bir ileşey yapıp sana gelince aklmıyordur durumu
maalesef kötü olmuş onunla konuşmayı deneyin olmadı profesyonel destek alın
Demek ki evlenmeden öncekilerle yapmaya devam ediyor başka açıklaması olamaz.
hayir bitirmez evlenince ask bitmez gizlenir doru yonetebilirseniz hep surucek bu askiniz
Seni mutlaka biriyle kıyaslamıştır, aynı hazzı alamadığı içindir yanaşmaması
Ağız kokusu ya da kişisel bakım ile ilgili olabilir..
Bitirmez neden bu durum var cokmu yasadnz dhaa once
çok zor bir durumdasın iyi bilirim bende senin tersin durumdayım konuşsanda olmuyor
O nası bi eş Allah aşkına ya s*ktir et yol ver gitsin daha iyilerine layıksın sen
Bu bende de olmuştu Ben de uzak duruyordum Yaklaşmıyordu psikolojik
Demek ki sende aradığını bulamıyor veya senin dışında başka biri daha var olabilir
Üzüldüm durumuna neden yaklaşmıştır canlı degilmisin temizlik
Gayler de aşık olabiliyor
Ayda bir kez ve yeni evlisiniz büyük sorun bence. konşumayı denedin mi
Sizde bitirmiş sanrım daah önce nasıldı
cok erkencisin 😋
Kaç yaşında eşin ona göre cevap vericem
28
3 seçenek var 1 ya senden gizli mastürbasyon yapıyor 2 ya cinsel performansı düşük 3 ya da seni aldatıyor sana bişey kalmıyor
Artık kocanın cinsel performansını sen biliyorsun
Cezbrtmeye çalışıyor musun
Giyindiğimde dalga geçiyor, şarabıyla yemeğiyle güzel bir mum ışığında yemek hazırladığımda ben çay içerim diyor sonra gidip yatıyor 🤦🏻♀️ Direkt olarak istediğimi söylediğimde de üstünden itti beni 🥲
O zaman çok istiyorsan aldstacaksin. Hak etmiyor belli ki seni
Çok üzüldüm senin için ne gizel hazırlamışsın sen herşeyi mum vs ve seni itmiş siz ne kadar çıkmıştınız ki sonra evlendiniz
Ben 23 yaşındayım eski erkek arkadaşım 28 di öncesinde çok fazla ilişkiye girdiği için tatmin olmuyordu bana benim adam akıllı tecrübem yok ve saatlerce bişi için beni uğraştırıyodu en sonunda da kullan kadınlığını dedi ve iğrenç tiksindirici cümleler den sonra ayrıldıkk
Belli ki ekmeksiz bir insanmış
Evet çok iğrenç
Allah kurtarsın kardeşim ne diyebilirim ki ya.. bir ömür rziyet gibi geçecek. İnşallah düzelir.
Biz ayrıldık ama
Yeni evliyiz yazmışsın
Ya o yazan başka birisi
Ha pardon 🙏🏻 sen kendkni kurtarmissin darısı kurtarmayanlarin başına.
Hiçbir zaman olmamış tutku
Tutku yokmuş demek ki.
Yaşadığını tmyasamis sana bi şey kalmamis
seksi bulmuyo seni knk
Bir ilişki uzamanına gidin derim
Cinsel ihtiyaçlarımi gidermelisin bu böyle yürümez de
En son çaresi birini bulmak başka olmaz o adamla
İlk ayrılsın ama aldatmasın
Aşk evliliği diyor. Aldatmak veya başkasına gitmek en son seçenek gibi
Böyle biri aslında hakediyor da aldatılmayi kadini tatmin etmiyorsan olanlara katlanacak erkek erkek dedim ama iste erkek sayilmaz bu
Hiç durma ayrıl... sonu gelmez bunun
5 aylık evlilik bitirmez.
Uzun süren bir aşk ilişkisi sonucu mu evlendiniz?
senin ilacini biliyorum sanirim.
zorla felan mı evlendiniz?
Ben bu sebebten bosandim
Bozulmus bosulmus musluk senin kinin