Yeni evliyim ve eşim bana hiç yaklaşmıyor. Evlilik tutkuyu bitirir mi?

5 aydır evliyim eşim benimle ayda 1 maksimum 2 defa beraber oluyor benden önce gayet aktif bir cinsel yaşamı varmış ama bana hiç yaklaşmıyor yakınlaşmak için özel kıyafetler giydiğim zaman benimle dalga geçiyor sana hiç yakışmıyor çok komik duruyorsun git çıkar şunları diyor 1.72 boy 50 kilo 90-60-90 ölçülerde bi kadınım fiziken kötü olsam ona bağlayacağım ama o da değil ben yaklaştığım bir kaç sefer beni iterek çok utandırdı artık özgüvenim yerle bir olmuş durumda kendimden nefret ediyorum aynaya bile bakasım gelmiyor konuşmayı denedim ama geçiştirip kaçıyor aldatılmadığıma eminim çok tecrübesizim ve maalesef bana yol gösterecek ne arkadaşım ne de ailem var internetten bakıp gördüğüm kadarıyla ne varsa denedim ama boş güzel bir evliliğim olsun istiyorum ama bu durum beni ciddi bir bunalıma soktu aşk evliliği yapmış yeni evli bir erkek neden ayda 1 kere 5dakika yakınlaşır eşiyle 🥺
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımlarınız için teşekkürler buradan aldığım yorumlardan sonra yargılayarak değilde söylediklerinizi sorarak konuştum acaba problemlerimiz bunlar olabilir mi diye söylediklerim aklına yatmış olacak ki bir psikologla görüşmek istedi ve sonuç olarak görüşmeleri daha uzun sürecek olsa da sanırım sorunu bulduk. Yorumlarda bir arkadaşın söylediği gibi Madonna sendromu yaşıyormuş. Bu konuda destek almaya devam ediyor umarım faydası olur beni kırmadan yol gösteren arkadaşlara çok teşekkür ederim
Yeni evliyim ve eşim bana hiç yaklaşmıyor. Evlilik tutkuyu bitirir mi?