- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun bir çok sebebi olabilir. Belki erken boşalması oluyordur ve bunu söylemekten uyanıyordur ya da kafasına taktığı birtakım problemleri vardır. Ayda 1 defa yaklaşması evliliğin idamesi için üzgünüm ki çok yeterli değil. Tamam! Her şey cinsellik olmasa da aileme mahkemeleri bu yönde karı/kocaya boşanma hakkı veriyorsa bu ciddi bir sorundur demektir. Ayrıca toplumdaki lanet baskının iki insanı nasıl bir mutsuzluğa ittiğinin en basit göstergesidir bu... evlenmeden olmazcı, annem göster ama elletme dedici kafalar yüzünden dünyaya geliş amacımız baltalanıyor. Evlilik öncesi cinsel hayatın önemini işbu giri şiddetle vurguluyor. Kadınlarla fiziksel yakınlık kurmaktan imtina eden erkekleri “off beni gözünden bile sakınıyor” zihniyetiyle eller üstünde taşırlarsa, işte böyle 6 ay soğuk yatağın esiri olunuyor. Daha evlilik kavramını bilmeden, evliliği bir gönül sözleşmesi, bir resmi imzadan ibaret gören çiftler bir birlerinin hayatına ister istemez kaos gibi çöküyor. Erkeğin kadına yaklaşmak istememesinin bir çok sebebi olsa da burada önemli olan kadınlığa vurulan baltadır. Bu tip vakalar da ya yakın eşini alfatma yoluna gidiyor ya da boşanma. Kendisine göre en yakını seçiyor...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın.
Öncelikle ne güzel bir kadınsınız ki ilk başta kendinizi sorguluyorsunuz. Belli ki eşinizi her şeye rağmen, çok seviyorsunuz...
Nedeni bir çok şey olabilir.
Birkaçını sayalım.
Hayat oldukça streslidir. Bir nedeni bu olabilir. Stres libidoyu düşürür.
Evlenmeden önce ilişkiniz oldu mu? Tutku hiç mi yoktu ilişkinizde arzulama? Kısaca hiç olmayan bir şey ise. Umut yoktur...
Eşinizin belki de iktidarsızlık sorunu var. 5 dakika erken boşalmadır. Keyifli bir seks 30-45 dakika ön sevişme süresine bağlı değişir. Uzayadabilir, ancak daha kısası, seksin keyfini kaçırır...
Ten uyumunuz nasıldır? Siz veya eşiniz bir uyumsuzluk hissediyor musunuz? Bu önemlidir...
Evlilik te sevgi gibi, beslenmeye ihtiyaç duyar. Eşinizin bu tür davranışlarına kırıldığınızı ona söyleyin. Kimi erkekler, farketmez bile, içinde bulundukları durumda. Çünkü artık siz onunsunuzdur ya...
Kaybetmekten korkmuyordur...
Aslında kaybetme korkusu olmalı, kadın veya erkek te...
Çekicilik olmalı her iki tarafta da...
Yoksa tutku azalır. Bağlanma kaybolur...
Değer yiter...
Sorularıma yanıt vermeniz için değil, sadece kendiniz, kendi içinizde bulabilmeniz için yazdım.
..
.
.
#Neşeliadam01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılKocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır. Bende çok uzun süredir yalnız, olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
+1 yıl5 aylık bir evlilikte yataktan cikmamaniz gerekirken, ayda bir gibi komik bir seks hayatı mı olurmuş yaa. Hele sana karşı söyledikleri aşırı garip. Ne demek çok komik görünüyor, anlattığına göre fiziğin gayet yerinde, seksi bir kadınsın. Eşinin ya ciddi anlamda problemi var, ya da seni aldatıyor, başka açıklaması yok bunun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
u +1 yılSenin eşin odunun teki. Tek taraflı çabayla olacak iş değil o. Aldatılmadığıma eminim diyorsun ama evlenmeden önce aktif bi cinsel hayatı olduğundan bahsediyorsun, evlendikten sonra neden durulsun ki? Bi şekilde ihtiyacını karşılıyor bu adam sonuçta, bencilce sadece kendini düşünerek muhtemelen. Ya sana anlattığı gibi aktif bi cinsel yaşantısı yoktu ya da psikolojik olarak olmuyor. Çift terapisi öneriyorum.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde bitirmez daha ateşler
00 Yorumla Bazen mükemmel olmak yetmez. Benimde vücut ölçülerim hemen hemen aynı ideal bir fiziğim var ama bu üzülmeyi engellemiyor. Hoşlandığım kişiler beni hiç görmedi sevgim hep karşılıksız kaldı nerede bakımsız, fiziği bir manken fiziğine uymayan diyeyim kötü demek istemiyorum o tür kızlar varsa onlara gidiyorlar. Bende hep kendimde eksik aradım yeri geldi özgüvenim düştü Çevremdeki insanlar bana hep şunu söyler. sen çok cool görünen güzel, özgüvenli olduğun ve dikkat çektiğin için senin yanında özgüveni düşüyor kendini kötü hissediyor bu yüzden kendine göre ya da kendini rahat edebileceği daha bakımsız daha özgüvensiz kendinden daha güçsüz kişilere gidiyor sana da bu şekilde davranması senin özgüvenini yıkmak ve egosunu yükseltmek için yapıyor kendini iyi hissetmeye çalışıyor. Sana teslim olmak istemiyordur. Bu konuyu onunla açık bir şekilde konuşmalısın seni istemiyorsa bırak gitsin İçinde tuttuğun sürece üzülürsün
30 Yorumla
+1 yılFiziğini beğenmiyor değil. Beğenmiyor gibi yapıyor, çünkü bunun altında kendi eksiklerini kamufle etmek gibi bir neden yatıyor.
Onun cinsellikle ilgili sıkıntıları var ve bu durumu sana yansıtmak istemiyor seni reddederek, tiye alarak yapıyor bunuda.
Kendinden nefret etme, çünkü sen ifadelerine göre çok hoş, Fit, her erkeğin arzu duyacağı bir kadınsın ve erkeğini mutlu etmek için yapmadığın yol kalmamış. Bunun sorumlusu sen değilsin. Eşinin sana kendini kötü hissettirmesine izin verme. Birlikte konunun uzmanı olan terapiste gidin.
Sende onu reddetmek istediği zaman, bakalım ne hissedecek. "Sende aynısını yaptın, kendimi kötü hissettim, beni anladın mı?''diye de sor üstelik.
Senden önce cinsel hayatı aktifmiş, belki yalan söylüyor, belki de cinsel konuda kendindeki eksikliği sana göstermemek için senden kaçıyor, kendini senden uzak tutuyor. Kesinlikle birlikte terapiste gitmenizde fayda var21 Yorumla- +1 yıl
Yanlış oldu. O seni isterse sende onu reddetmek ve "sende aynısını yaptın, beni anladın mı, kendimi kötü hissettim''de ona.
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu çok kötü bir durum. Birincisi evlilik tutkuyu bitirse bile bu kadar kısa sürmez bu. Yani ortada ciddi bir sıkıntı var. Gerçekten bunu konuşmalısın. Ama, konuşmak derken öyle kaçamak cevapları ve geçiştirmeleri kastetmiyorum. Bu konuyu ciddi ciddi konuş. Bu senin hakkın. Evlilikte cinsel yetersizlik boşanma sebebidir. Ki senin anlattığına bakılırsa böyle devam ederse, tek çözüm bu. Bu şekilde sen resmen köle durumundasın. Karşılıklı saygı ve anlayış olmazsa bir süre sonra sevgi de bitecek. Buradan "sen onu aldat." diyen ergenleri ciddiye alma. Bu durum daha beter bir sorun yaratır. Bu senin kendine olan güvenini de azaltır. Ama şu da bir gerçek, böyle devam ederse, ister istemez gözün dışarıya kayacak ve sana ilgi gösteren, sevgiyle yaklaşan çekici birisi, durumu değiştirebilir. Konuşup, ne yapmanız gerektiği hakkında bir karara varmalısınız. Hem de derhal.
00 YorumlaSevgili iken veya daha öncesinde böyle bir yaklaşımı oldu mu veya senden daha öncesinde cinsel hayatında böyle miydi. Cinsel tercihi farklı da olabilir. Çok fazla seçenek var. Sen bir erkeğin istediği her şeyi yapmışsın. Direkt olarak yüzüne de söylemişsin. Günümüz de bu ilişki sorunu yatak odası problemi çok büyük bir boşanma sebebi bence bir aile psikoloğu ile görüşün birlikte gidin açık açık anlatın.
12 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyken yakınlaşma olmadı ama beni çekici bulduğunu ve evlilik için sabırsızlandığını sürekli belirtirdi benden önceki hayatında inanılmaz aktif bir cinsel hayatı varmış kendisi ve çevresinin bahsettiğine göre. Üzümünü yediler çöpünü bana attılar diyorum bende artık 🙂
- +1 yıl
Niye bana attılar diye kabulleniyorsun ki? Bir erkek doygunluğa ulaşmaz açıkça konuşacağım. Erkek 40 45 yaşına gelene kadar haftada en az 1 kere ister. 20-30 arasında haftaya bir kaç kez ister hele yeni evli ise her bulduğu köşede burada senin erkeğin önceden çok ilişkiye girip gözünün doyması gibi bir şey olamaz. Hem de 1 kere diyorsun hem 5 dakika bu yapmak için yapıyor zevk almak için yapan çok uzun süre yapar. 3 seçenek var ya aile psikoloğuna gidersiniz birlikte. Ya aldatırsın. Ya boşanırsın 😂 Onun dışında pek de çözüm göremiyorum
+1 yılEvlenmeden önce herşeyi yaşayıp, sonrasında size dur diyenlere "size nee yaa" diyenler. İşte aslında olayın özeti bu. Temiz yaşamadığınız için, özel anları evliliğe taşımadığınız için, bekarken her naneyi yediğiniz için sıkıntılar başlıyor evlenince. Bir yerden sonra sıkıcı geliyor her şey. Doymuşsunuz çünkü, evliliğin bir hikayesi kalmıyor.
24 Yorumla- +1 yıl
O kadar hakli bi yorum ki, seks life dizisini animsatti. Kadin evlenmeden once her naneyi yiyor, sonra cok yakisikli bir adamla evleniyor. Cocuk coluga bile karisiyor. Fakat gecmis o hayatini unutamayip surekli her anisini kocasiyla kiyaslamaya basliyor. İste sonrasinda mutsuz evlilikler
- +1 yıl
@Minnoskonto Söylediğim zaman geri kafalı mısın, yobaz mısın, cahil misin gibi saçma sapan cevaplar alıyorum. Ayrılıkların en büyük nedenide bu değil mi zaten ilişkilerde. Özellikle bir kadın dur diyeceği yeri bilmeli, çizgileri olmalı. Bi tane sığırla ilişki yaşıyor kadın, bu sığır ne isterse yapıyor. Herşeyi yaşatıyor. Sonra da ağlayıp zırlıyor. Benden ayrıldı, hani evlenecekti diyor. Adam seninle neden evlensin. Evlenmeden alabileceği herşeyi aldı, tüm zevkleri tattı. Erkekler böyledir işte ama anlatamıyorsun. Yorum yapınca sanane diyorlar. Bende artık uzaktan izliyorum. Bu yorumu bile yapmazdım, çoğu insan anlamaz. :)
- +1 yıl
Bence bu tarz insanlar zaten evlenmemeli, ben oyle dusunuyorum. Cunku evlilik hicbir zaman tatmin edici olmayacak, her zaman biriyle kiyasliyacaksin eski aldigin keyfi almadigini hissedince esinden soguycaksin, onu begenmemeye basliycaksin falan filan. Ne soylesen boş, insanlar ne istiyorsa onu yaşıyor. Sonra evlilige kulp buluyorlar
- +1 yıl
@Minnoskonto Bencede evlenmemeliler. Aynı şekilde yaşamaya devam etsinler. Ben 22 yaşına kadar köyde büyüdüm. Şehir hayatını bilmezdim. Biri eğer birini seviyorsa ailesini alır gelir isterdi. Bu insanların boşandığına hiç denk gelmedim. Bu siteye üye olduktan sonra tuhaf geldi her şey. Evlenmeden aynı evde karı koca gibi yaşamalar, sevgiliden hamile kalmalar filan. Ben böyle olduğunu bilmiyordum bu ülkenin. Safmışım harbiden.
Evlilik tutkuyu bitirmez. Evliliğe bakış açının nasıl olduğu belirler bunu. Dış görünüşün mükemmel olması, severek evlenmiş olmanız, normalde cinsel hayatının aktif olması vs bunların hiç biri yeterli sebepler değil. Mutlaka başka bir sorun olmalı. Ya ciddi sorunları var, bunalımda. Ya da üzerinde bir negatif enerji var. (büyü demek istemiyorum)..
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geçmişte aktif cinsel hayati olan biriyle ne amaçla evlendin ki zaten?
Sen baştan hatayi yapmissin, evlendigin kisinin yasi kaç? Yaşı geldigi icin evlenmistir belki ve aşk evliligi falanda deme bosuna ole bisi diil bu cunku skfkdkd adam senle dalga geciyor falan boyle aşk mi olur? Belki aldatiliyorsundur bile buna nasil emin oluyorsun sana gostererek aldatcak degil ya 😂 böyle sacma insanlarla neden evleniyorsunuz anlamiyorum ki cok mu yakisikliydi, parasi falan mi çoktu?07 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişini önemsemedim böyle bir şeyle karşılaşacağımı düşünemedim aldatma konusunda çok güvendiğimden değil aynı ofiste ikimiz çalışıyoruz sürekli yan yanayız ve iş gereği telefonu sürekli benim elimde gün içinde benden ayrıldığı dakika yok arkadaşlarınla çık istersen diyorum hatta ama kendisi 24 saat peşimi bırakmıyor günlük yaşamda üstüme çok düşüyor ama iş beraberliğe gelince dönüp yatıyor
Soran+1 yılYani sorun bu işte 1 ay boyunca her kılıkta yanında yatan eşine karşı bir erkek olarak hiç bir dürtü yok sebep olarak başlarda bu kadar stres sıkıntıdan artık hiçbir yerim oynamıyor diyodu o sorunları hallettik bu sefer de ben böyle alışmadım bu zamana kadar hep kadınlar bana yaklaştı diyor ama ben yaklaşınca kaçıyor
+1 yılBenim karşıma çıksada evlensem diye hayaller kurduğum özellikte kadını bulmuş bir de soğuk davranıyor öyle mi? Vallahi bu adamı aklım almadı benim. Ya ciddi psikolojik sorunu var ya da artık kadınlardan hoşlanmıyor. Bir doktora gitseniz iyi olur gibi başka türlü bu evlilik yürümez bence.
Eskiden cinsel hayatının aktif olduğunu söylemekte klasik erkek yalanıdır askeriyede her 10 erkekten 9 u böyle atar tutar çoğunun yanında hiç kadın göremedik.02 Yorumla
Soran+1 yılÇevresi anlatıyor eski mesajlarını kendim görüyorum yalan değil yanımda gezerken çevredeki kadınları gösteriyor bana şunun şurasına bak bu nasıl yapılır ama falan diye dalga geçiyor, ben yeşil gözlü kumral fiziği yerinde bakımlıda bir kadınım güçlü görmüyor desem kendi şirketim var zaten eve büyük ölçüde ben bakıyorum İnan evde ayaklarını yıkıyorum her gün eve gelir önüne her çeşit yemeği çayı tatlısı konur birası çerezi konur oturur PlayStation oynar sonra döner yatar benden mi tiksiniyorsun bir şey mi gördün diyorum alakası yok ama sen beni anlayamazsın ben bu şekilde alışmadım her zaman kadınlar bana geldi diyor ama ben gitsem de kaçıyor gitmesem bile bir erkeksin bir kadınla aynı yatağın içinde yatıyorsun neticede eski 40 yaş 1.50 karılarda bulup bende bulamadığı ne anlamış değilim
- +1 yıl
Hanımefendi belliki eşinizi çok sevdiğiniz için evlenmişsiniz ama eşiniz pek normal değil. Yani hiç bir erkek sevdiği kadına şu kadınla şöyle yaptım bu kadına böyle yapardım diye konuşmaz. Sizin anlatımınızdan gözümde canlanan profile göre de siz oldukça güzel bir kadınsınız dediğiniz gibi kocanızın sizden başkasını gözü görmemesi gerekirken 40 yaşında yüzüne bakılmayacak kadınlarla vakit geçirmesi hiç akıla mantığa sığmıyor. Bence sorununuza burada çözüm bulamazsınız bir psikoloğa danışsanız daha uygun olacak gibi duruyor. İyi geceler diliyorum umarım sorununuzu çözersiniz.
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Madem fiziğin düzgün, ona karşı isteğin ve ilgin var, onun için gece kıyafetleri falan da giyiyorsun, isteğini belli ediyorsun o zaman bu adamın derdi ne. Böyle adamları duydukça sinirimden patlıyorum resmen. Bildiğin odun. Kıyafet giyince gülecek, kadın ruhundan anlamayacak, istemeyip eliyle itecek falan böyle bir evlilik olamaz...
10 YorumlaÇok zor bir durum ya sende problem yokki kendi üstüne niye alınıyorsun boş yere üzülme erkek dediğin daima dolu tabanca gezer icabında dağı taşı deler azgınlıktan sıkıntı adamda yemek degilki bu doyasın doysan bile yarın tekrar acıkırsın hiç yememiş gibi🙂erkeklik demek böyle bir şey senin herifde problem büyük utanması gereken kişi gerçekten o. Sen boşuna canını sıkma. Biz erkeklerin libidosu daima tavandadır onda bi gariplik var ama sebebini bilmiyorum bende.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden önceki sevgilisiyle beraber oluyor olabilir mi? Bende yeni evliyim, regl olduğumda bile birlikte olmak istiyor eşim, birlikte olamadığımız için onun rahatlamasına yardımcı oluyorum istediği şekilde. En fazla yapmadan dayanabildiği süre 1 hafta. Senin eşinde başka bir problem var. Evlenmeden önce birliktelik oldu mu?
30 Yorumla
+1 yılSiz böyle hayvanları nerden buluyorsunuz ya? Adam için hazırlık yapıyorsun yakışmıyor diyerek dalga mı geçiyor? Ben boşarım. Çocuk da yok elini kolunu bağlayan ne? Bırak canı cehenneme ya.
60 Yorumla
+1 yılMadonna hayat kadını sendromuna sahip erkekler eşlerine cinsel istek duymazlar. Birlikte oldukları kadınlar onlar için hayat kadını. Eşlerine de hayat kadını yakıştıramazlar
37 Yorumla- +1 yıl
Türkiyede erkeklerin çoğunluğu böyle
- +1 yıl
Ve düzelebilen bir sendrom da değildir
- +1 yıl
Türkiye’de genel olması çok normal o zaman örf adet din işin içine girdiği için kıskanmak eşine böyle bişeyi konduramamak eşini o durumda görmek zoruna gideceği için hiç zevk almayacağını düşünüp o yüzden o topa hiç girmiyor sade normal monoton bi cinsel hayatı tercih ediyor
Soran+1 yılBiraz geç oldu ama hiç farketmeden hayatımı kurtardınız keşke karşımda olsan da sarılsam sana ❤️ Yorumunu gördükten sonra bunu Nası düşünmedim acaba olabilir mi diyip araştırmaya başladım ve neredeyse aynıydı daha sonra kırmadan acaba problem bu olabilir mi diye eşime açtım ve anlatmak istediği ama bir türlü ifade edemediği hissin tam olarak bu olduğunu söyledi sonuç olarak bir psikologdan destek alıyor ve o da bunu doğrulamış çok ilerlemiş yaşlarda olsaydı söylediğin gibi maalesef bir etkisi yokmuş ama eşimin durumu sanırım biraz daha tedaviye açık bir durummuş gerçekten düzelir mi düzelmez mi bilemem ama belirsizlikten anlam verememekten şüphe duymaktan kurtulduğum için çok mutluyum çok teşekkür ederim tekrar sana ❤️
- +1 yıl
Çok sevdim bu duruma, rica ederim. Başarır umarım 🌸
+1 yılSeninle yaklaşık aynı sorunu yaşıyorum eşinde ilişki sırasında herhangi bir sorun oluyo mu sertlik kaybı erken boşalma vs? Eğer böyle bir şey varsa bu yüzden kaçıyor olabilir
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSebebi cok net ve basut tatlim kocan seni kesinlikle aldatiyo. Yok aldatmiyor diyorsan ozaman toptur. Kendini aldatilmaya layik gormiyorsun bende gormuyorum cok iyi niyetli ve harika bir hatun oldugun cok belli ama kocan sadik degil. Gerceklere gozunu yumman onlari degistrmiyor maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende tip, boy, geniş omuz, adam akıllı bir zeka, eğlenceli bir kişilik yok, penisim de küçük yani utanıyorum; kısaca bok gibiyim fakat herifin şansına bak. P*zevenkte şans var ama kullanmasını ve değerini bilmiyor. Benim en çok istediğim şey mutlu huzurlu aşk evliliği ama hiçbir kadın bana bakmayacak; beni sevmeyecek. Ben niye Türk kadınlarının istediği gibi uzun boylu, geniş omuzlu, yakışıklı, zeki, komik ve tatmin edecek boyutta bir penise sahip biri değilim? Benim ne suçum vardı?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir de tecrübesizim demişsiniz. O kocanız olacak akılsız da sizi istemiyor belli. Eğer sizi isteseydi zaten anlayışla karşılar ve size bu konuda yardımcı olurdu. Siz sakın kendinize yüklenmeyin. Sizin bir suçunuz yok ama aklını ve şansını kullanmaması; sizin gibi birinin değerini bilmemesi kocanız olacak a*cığın suçu.
- +1 yıl
Herkesin hoşlandığı insan özellikleri farklı. Ben mesela sadece kişiliğe bakıyorum. Geniş omuzlu olmaması, ortalama tipi olması, küçük penisi olmasını umursamazdım evleneceğim kişinin. Sen de mutlu huzurlu aşk evliliği yapacaksın mutlaka emin ol. Ama kendini böyle üzme lütfen. Ve çok haklısın diğer konularda.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin de daha önce yaşadınız mı bilmiyorum ama heyecanla ilgili bir sorun var bir çok çifte bu durumla karşılaşabiliyoruz. sosyoloji mezunuyum erkeklerin çok ilişki yaşamasından kaynaklı olabiliyor. Bu eşinizin elinde olan bir şey değil çözüm tamamen sizde bir kaç yöntemle bunu çozebilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kendinde problem arama. Seni arzulayacak bir sürü erkek var. Bunda sorunun kocanda olduğunun işareti. Erken boşalmak ona zayıflık gibi geliyor. Zayıflığını sana yansıtmak istemiyor. Libido da dğşük. Senin halinden anlayamaz. Evliyim. Eşimin de libidosu düşğk. Ona göre ayda bir çok normal
00 YorumlaYanlış etiketle sorduğum normal bir soru dakikasında cinsellik konu etiketi yok diye kalktı ama kızların sorusu popüler oluyor. Nasıl bir sistem var hala çözemedim.
Kız bir de detay vermiş cinsellikle ilgili.10 YorumlaAşık olarak severek evlendiyseniz erkekten cinsellik bekleme düşünemez yapamaz konduramaz
O yüzden mecbur olduğu için arada yapacak ve oldu bittiye getirecek değişikliğe yeniliğe kapalı monoton bi şekilde devam edecek11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,1b cevap paylaştı. Verdiğin ölçüler erkeklerin kolay kolay ret edemeyeceği özellikler. Bu özellikler doğru ve kocan seni istemiyorsa bir tuhaflık var demek. Kocanda sağlık problemi yoksa oturup adam akıllı konuşun. Seni evlilik ve cinsellikten mahrum etmeye hakkı yok
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi hatunu iki güne bir istemeli bi erkek... fizigin de güzel mis... sana doyum olmaz ilişkide ama kocan tirt çıkmış... onun yerinde olmayı olmayı isterdim doğrusu her erkek onun kadar şanslı olmuyor maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılcok garıp bır durum bunun benzerını bende yasadım ıterek durdurmak ıgrenc bır sey ya adam akıllı konus ya da bosanın bu sekıde hayat gecmez sevgılıyken her fısrsatta bırlıkte olup evendıkten sonra kacanların mantıgnıı anlamıyorum ilişkiye gırdıgınızde ıkı tarafta memnun kalıyor mu ordan basla gerıye dogru bak bakalım nerede yanlıs var 5 ay daha cok yenı
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu önemli… Belki bu eksiktir? Belki de cinsel performansı düşüktür, bu durumu kabullenemediği için sana böyle davranıyor da olabilir? Hem gerçekten daha önce ki kadınlarla çok iyi cinsellik yaşadığını bilemezsin, belki yalan söylüyor? Kendince kötü olmadığını gösterebilmek için.
11 Yorumla- +1 yıl
Üzme bence kendini. Daha fazla da üsteleme, biraz özlesin seni. O koşsun bunun için peşinden.
+1 yılDurumunuz iyiyse aile evlilik herneyse adı terapistine gidin
41 Yorumla- +1 yıl
Buradakilerin sana bir katkisi olmaz kocani tamimiyoruz cunku
+1 yılŞunu diyim sen hatayı en başta yanlış yapmışsın geçmişinde cinsellik yaşayan adamla asla evlenmem. olcagi bu
225 Yorumla- +1 yıl
şu an onu yasamayan mi var? Emin ol erkeklerin hepsj illa ki yasiyor yasamadim diyende ya asosyaldir ya da tip, vucut olarak iyi degildir kimse bakmamistir ki ona sende bakmazsin gerci onlarda ztn gidip parali falan yapiyor yani dedigin gibi biri yok, sevdigin kisi cok yakisikli, fit, sosyal vs olupta benim hic olmadi diyorsa emin ol olmustur yalan soyluyordur ya da evlenmeden senle olup sonrada birakicaktir
- +1 yıl
Sen cinsellik yaşamadan mı evleneceksin sanki? Allah aşkına bakire evlenen bir tane kız kaldı mı?
- +1 yıl
Benim şu an sevgilim hayatı boyunca ilk defa benle yaşadı herkes cinsellik yaşıyor onu bunu yapıyor diye bişey yok herkesi aynı tefeye koyma zaten geçmişinde cinsellik yaşayan hemde aktif olarak yaşayan bir erkekten de ilgi sevgi aşk bekleme kardeşim onun herşeyi en başta başlıyor zaten ben şahsen asla evlenmem geçmisinde öyle bişey yaşayan bir adamla
- +1 yıl
Puhahaha, siz kızlar rahat rahat yaşayacaksınız ama yasayan erkeklerden uzak durulacak ha?
- +1 yıl
Yok ayrilmicaz eminmin çünkü onu çok seviyorum
- +1 yıl
Şu an bütün kızlar patır patır sevişiyorlar. Cinsellik yasamadan evlenmek bir erkeğin yapacağı en büyük hata olur.
- +1 yıl
Bilmiyorum çocuğum düştü zaten
- +1 yıl
Çok kötüyüm
- +1 yıl
@Shazam6 bana da psikolog tavsiye etti, deneyim şart, @gokyuzu_09 geçmiş olsun, dilerim en kısa zamanda atlatırsın ya da atlatırsınız
- +1 yıl
@gokyuzu_09 sevgilim dedin 🤔 çocuğum düştü derken evli misiniz?
- +1 yıl
Yok sevgilim sadece çocuğum düştü
- +1 yıl
Ama. heo benim yanımda
- +1 yıl
O benim heran yanımda
- +1 yıl
- +1 yıl
Büyük ihtimalle çok yaşadığı için artık aramıyor cinselliği ama senin için daha yeni bir şey ise empati yapması ve senin kendini, zevklerini tanımana yardım etmesi gerekirdi. Bunu kendisiyle oturup konuşman lazım açık açık
20 Yorumla
+1 yılBen de eşime yaklaşmıyorum. Canım istemiyor açıkçası. O da bu konuyla ilgili sürekli olarak şikayet ediyor da zorla olacak bir şey değil. Canım istemiyor yapmıyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Niye canınız istemiyor ki hocam
Hayret bi erkek nasıl istemez ki kadını
Hiç mi istemiyosunuz yoksa karınıza karşı mı böyle
+1 yılValla normalde böyle şeyler fanteziler canlandırır ama haklısın demekki o ihtiyacı başka yerde görüyor ve sana saygısı yok demek ki misal kötü olsa bile üzülceğini düşünüp git çıkae şunu komik olmuş demezdi bence alddattığından gözünle emin olduğun zaman veya telefonunda falan da görürsen git boşa hayat geçmez böyle sana değer veren insanlar lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı. 5 ayda çok çabuk dibe vurmuşsunuz.
Önceden deneyimli biriymiş.
Onu şoka sokacak fanteziler teklif et.
Mutlaka senden sakladığı fantazisi vardır00 Yorumla
+1 yılKusura bakmada seninki malın önde gideni. bom boş bı adama evet demişsin nikahta. hsrbi canım harbi odunmuş. anlAttigin uydurma değilse böyle evliliğin ben taaa...
00 Yorumlasen zaten üstüne düşeni yapmışsın, yapıyorsun da. sorun sende değil ki neden kendine kötülük yapıyorsun. sen de sallama eşini bak nasıl koşuyor peşinde.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir sorunu var. Hormonal bir sorun olabilir. Tedavi olması gerek.
30 Yorumla Eşinin sana diyemediği çekindiği bi sorunu olabilir
31 Yorumla- +1 yıl
Sen evljmisin
+1 yılBende bir sürü sorun yaşadm.. Ağustos ayında evlendm ve şimdi boşanma aşamasndym düşün yani
28 Yorumla- +1 yıl
Yook benm sabrettğme çoğu kişi 1 hafta sbretmezdi herhalde
- +1 yıl
Attklarm yeterli sebep mi sence bi bak bakaym
- +1 yıl
Merak ettttttim neymiş kiiii bende bi kaç bi şey söylemek istiyorum.
- +1 yıl
Esi erkek arkadşaım için
- +1 yıl
Takip edip ne soylemek istiyosan soyleyeblrsn
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemizliğine çok dikkat et Esra ezmeciyi instagramdan takip et tuzlu suyu dene onun dişil enerjiyi arttırma için önerdiği bir işlem araştır cilveli ol bir Yandanda masum güzel kıyafetler giyin kadın olduğunu sen önce hisset ki onada hissettir kucağına otur tensel temas kur uğraş çabala evliliğin yüzde 80 i cinsellik tutkulu ol ki tutku göresin
22 Yorumla- +1 yıl
Vay canına o kimmiş yaa neler arastiryrosunuz siz arkadaş
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanm çok üzüldüm :( bizim yine tam yersi sürekli istiyor. Ama mutlaka bir neden vardır konuşmayı denedin mi ya da onun isteyeceği şeyleri yapmayı falan
21 Yorumla
+1 yılKocam dediğin arka kapıcı olmasın? Bence sen bir kontrol et onu
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. 5 aylık evlisin, fiziğin anlattığın gibi ve adam sana yaklaşmıyorsa adamda bir totoşluk vardır. kaç kurtul. şimdiden böyleyse, ileride hiç yaklaşmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılYorum yapanların hemen hepsi size yardımcı olmaktan ziyade etkilemenin peşinde. Muhtemelen psikolojik bir sorunu var.
00 Yorumla Basiretsiz ve muhtemelen iktidarsız birine düşmüşsün canım sen, geçmiş olsun bu 2 sene sonra 3 ayda 1 2 ye düşer
00 Yorumla
+1 yılYemeyenin malını yerler tatlım 172 50 karısı var insan akşam olsada her zerresini yalayıp yutsam diye dakikaları sayar 😎
00 Yorumla
+1 yılbul birini ve dediğin gibi biriysen seni net aldatıyor çoğu kadın gurur yaapar aldatmaz diye ama erkelerin yüzde 99 u aldatır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu şekilde bitmemesi gerekli yani kesinlikle maşallahı olan birisin belli ki konuşarak halletse o da yok gençlik boşa gitti desene
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel sorunu mu var belki ondan psikolojisi bozulmuş olabilir
10 Yorumla Aklında birisi olabilir, sevse bu hareketleri yapması saçma yani.
10 Yorumla
+1 yılBoşanma davası aç bu sebepleri öne sürerek. Hemen boşarlar sizi.
10 Yorumla
+1 yılVlla yazık olmuş bu boşanma sebebi olabilir... olur da bu şekilde mutlu olamazsın
10 YorumlaEşin seni sevmiyor gibi duruyor yazdıklarına göre, ağzınla kuş tutsan da yaranamazsın bu durumda
10 Yorumlacok ilginc hatta cok uzucu ama baska sebep arayın bence ıyıce konusun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAynı kişiyle yatağa girdiği için böyledir. Zamanla istek ve arzu başlar.
00 Yorumla
+1 yılBence bir terapiste gitsin o sende bir sorun yok o kişide bir sorun var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yaşım geldi evleneyim mantığı ile evlenmiş seninle.
00 YorumlaEvlilikte cinsellik herşeydir,, bence buna çözüm bulmazsan çok yıpranacaksın
00 Yorumla
+1 yılGay mısın diye sor ona. Olmazsa bir üroloji uzmanına götür.
00 YorumlaSen ona yaklas, evlilik cok mantıklı bısey degıl ayrıca...
00 Yorumla
+1 yılSenden önceki aktif hayat biraz abartılmış yalan 5 ayda o duygular bitmez
00 YorumlaBı bize böyle senin gibi kocasına düşkün hatun denk gelmedi ne diyeyim umarım duzelirsiniz
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat