Bazı erkekler kıskançlığa hiç gelemezler. En ufak bir kıskançlık yapmaya kalksanız dahi kıyameti koparırlar. Ama bazı erkekler de kıskanılmaktan hoşlanırlar. Kıskandığımızı onlara belli ettiğimizde hoşlarına gittikleri için gülerler.
Kıskanmak ile Kuşku arasında hassas ama bir o kadar da önemli bir çizgi var.. Mesela görselde ki anlatılan şey "Kuşkulanmak".. İlişkilerde ki kuşku ve varsayımlar ilişkileri tehlikeye götürür, hafif kıskanmak ise sevgi göstergesidir, önemsemektir, sahiplenmektir sevdiğini.. Herşeyin olduğu gibi kıskanmanın da aşırısı zararlıdır.. Hafif kıskanılmalar tabi ki herkesin hoşuna gider diye düşünüyorum..
Ya lütfen sadece kadınlar kıskansın. Erkekler kıskançlık işlerini abartıyor. Biz iki trip atıyoruz hemen iki güzel lafa yumuşuyoruz. Onların kıskançlığı hiç çekilmiyor. Hoşlarına gidiyordur elbet. Sahipleniyoruz ve seviyoruz tabii kıskanacağız. “Ayh kıskanılmaktan nefret ederim” diyen karşı cinsten bana hiç bir şey olmaz. Ama bile isteye kıskandırmaya çalışmamalı o da ayrı bi iticilik
Kimseyi terbiye etmeyle uğraşamam. Kıskanıldığını sevildiğini bilsin, özel çabaya girmesine gerek yok biz “tuttuğu bardağı, başını koyduğu yastığı” kıskanıyoruz diyoruz daha napak
Kıskanmak ve kıskanılmak aşk ilişkilerinde olmazsa olmaz benim için.. Ne kıskanmadığım biriyle olurum ne de kıskanılmadığım biriyle.. Erkekler kıskanır mı? Hem de nefes aldırmayacak kadar..
Oyle kiskanirim ki deli gibi ama belli etmem aldatan her zaman aldatır buyuzden kendime güvenirim aldatırsa aldatsın sunçta o beni kaybediyor ben değil 😂😂