Irkçı gibi olmasın ama mesala buda doğru kimi hoşlanıyor..neden Türk ve rus.... kara çocuklar da sanki hoşuna gidiyor açık tenli birisi ilgi gösterirse. peki niye
Güncellemeler
+1 yıl
Fakat erkelerin (24-29) arası libido yüksek değilimi çok ya da beyaz adamla fakr var mı
? Ben burada her insanın farklı olduğunu, zenci beyaz fark etmeden insanların farklı göz zevklerine sahip olduğunu söyledim, ben sana öküz demedimki çok tuhafsın..
Ya böyle yazışınca olmuyor kimse kimsenin dediğini anlamıyor, yanlış anlama yüz yüze konuşmak gerek, ben siteyi zaten çok sağlıklı bulmuyorum. Sende başka şeylerle meşgul olabilirsin tabiki
Ya olm zaten öyle mükemmel insanlar kullanmaz bu siteyi, ben hesabımı silicem okuyorum zaten yarın namaza başlayacağım sende okuyorsan derslerine ağırlık ver benim gibi, istersen beraber hesaplarımızı kapatalım.. vaktimiz gidiyor kendimizi o kadar geliştirelimki insanlar yeniden tanımak zorunda kalsın varmısın?
Nasıl siliniyor ki hem hayırlısını inşallah abi başların namaza.. bende ders varda sınavları geçersem diplomayı alırım enazindan hayatım kurtulur ama başarabilecemi iki ay kaldı.. ben ağlamaktan bakamd hiç onca yıl basrailiydim zayıfım şu an annemden başkası da yok anam oda çok... uzun işte hikâye kırgınım.
Bak, dünyanın daha görmediğin türlü yüzü var her gelenin yanına gitme erkeklere hep soğuk davran herhalde bi adam dm'ye gel demiş sakınn direkt engelle o kişiyi, bak kendimden biliyorum ne kadar iyi niyetli olsamda herkesin içinde kötü bir niyet var sınava çalış hesaptan çık kapatmana gerek yok bu site çok boş, kendini geliştir anneni üzme, bir meslek sahibi ol hesabımı kapatıyorum kendine iyi bak. Hesaptan çıkmak istediğinde profil resminin üzerine basıp aşağı kaydır çıkış yazacak ona tıkla mutlu olursun umarım.
Bacaklarını benimkinden daha küçük benim kilo43 onlar 30-35 dur 5cm dir herhalde kalçalar.. gerçi ne kalça kaldisa onca kiloya 🤣🤣🤣 bilmiyorum sizim seçiminiz vardır şirini mutlaka
Ne ruu korlei mi Çinli mi Hong Kong kumu.. hintli Amerikalı yoksa Avrupalı zenci mi
Cevap sahibi
+1 yıl
Hergangı bı zencı
Soran
+1 yıl
Yatmak mı.. sevgili ve evlenmekmi?
Cevap sahibi
+1 yıl
Sevgılı veya evlenme
Cevap sahibi
+1 yıl
Sana bısey sorabilir miyim baska yerden konussak
Soran
+1 yıl
😳niye sordunuz ki... var ama konuşurmuyorum şu an siniriliyim ona (biri bir şey dedi bana içten köprüdüm) adam hasta zaten siirli yım üstüne gitmedim daha görmezden geldim şifa mifa banane şu an... erdim içten... Allah'ım ya zaten arada kaldım.. sağya baksam onca cahil alptal insan toplumda... sola bakınca annem karşı!!! doktor avukat derdinde (sanki ona villa alabilcem. ben!!).. yukarı baskam Allah'ın kuralları Cennet le cehennem... evet seç beyen 🤣🙂 kaç kere ayrılmaya denedim gıcık oldum.. uzakta... halada gıcık im.. o gelene kadar dunayı gezerim...
Cevap sahibi
+1 yıl
Baska yerden konussak olur mu
Soran
+1 yıl
Niyeki bir şey mi diyicen zencilere ilgili hepsi şu bu mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
isteyen sarışın isteyen zenciden hoşlanır göz zevkidir bu ama sen farklı sanmışsın.
?
Kimbilir hiç birinden hoşlanmam beli tek tük yakışıklı var ama sulancak halim yok ya öküz muyum ben
? Ben burada her insanın farklı olduğunu, zenci beyaz fark etmeden insanların farklı göz zevklerine sahip olduğunu söyledim, ben sana öküz demedimki çok tuhafsın..
Yok öyle demdiniz ki abi.. yanlış anladın neyse doğur dedin
Ya böyle yazışınca olmuyor kimse kimsenin dediğini anlamıyor, yanlış anlama yüz yüze konuşmak gerek, ben siteyi zaten çok sağlıklı bulmuyorum. Sende başka şeylerle meşgul olabilirsin tabiki
Doğru.. bu sitedekilerin çoğu... spkık tuhaf
Yani bana göre bu site 🤣18 yaş üst yüz yüz yüze daha kötü dürler
Ya olm zaten öyle mükemmel insanlar kullanmaz bu siteyi, ben hesabımı silicem okuyorum zaten yarın namaza başlayacağım sende okuyorsan derslerine ağırlık ver benim gibi, istersen beraber hesaplarımızı kapatalım.. vaktimiz gidiyor kendimizi o kadar geliştirelimki insanlar yeniden tanımak zorunda kalsın varmısın?
Nasıl siliniyor ki hem hayırlısını inşallah abi başların namaza.. bende ders varda sınavları geçersem diplomayı alırım enazindan hayatım kurtulur ama başarabilecemi iki ay kaldı.. ben ağlamaktan bakamd hiç onca yıl basrailiydim zayıfım şu an annemden başkası da yok anam oda çok... uzun işte hikâye kırgınım.
Ben yanlız olduğum için burdayım 🙂 kusucam kimse yok ama aşımı acıcak halimde yok artık
Dünyadan da soğdum şu inslaradan..
Bak, dünyanın daha görmediğin türlü yüzü var her gelenin yanına gitme erkeklere hep soğuk davran herhalde bi adam dm'ye gel demiş sakınn direkt engelle o kişiyi, bak kendimden biliyorum ne kadar iyi niyetli olsamda herkesin içinde kötü bir niyet var sınava çalış hesaptan çık kapatmana gerek yok bu site çok boş, kendini geliştir anneni üzme, bir meslek sahibi ol hesabımı kapatıyorum kendine iyi bak. Hesaptan çıkmak istediğinde profil resminin üzerine basıp aşağı kaydır çıkış yazacak ona tıkla mutlu olursun umarım.
Peki ve hayır beni aşagliyor annem önemsiz.
Ve ben dumanın yüzünü biliyorum bana anlatmamana herek yok içimi kanıyor
Sağol çıkmak için anlatınız için
Siz sandığınızdan daha erken gördüm insanları
Mutlu olurmuyum bilmem etrafımda kiler hepsi öldürür beni bay yolunuz açık olsun
Beyaz kızlarda da siyahi ilgisi var. Farklılık hissi
Yok öyle değil amaaaaa -_- geldi o konya gene of
Bunun ten rengiyle ne alakası var ki? Güzelse, hoşlanabilir.
Hmm doğru :)
Bu arada onlar daha farklı oldukları için de olabilir. Bir de şöyle bir algı var insanlarda: Teni ne kadar beyazsa, o kadar iyi/güzeldir.
O da doğru ama 🤣 kireç gibi de tiksindirici
Hahaha ya öyle deme
Siyahlar beyazları bağırta bağırta :) hahahaha
Hayda geldik buraya Hopa mal ua
P*no zararları işte hormonlu oynamalı Galler iyi abi inan
Galler ne alaka lan
Sen beceremiyorsan karina bakmaya sevmeye sürpriz falan onun ne suçu var
Eminim ön sevişme binkat daha öncelik sözde 0 gir hemen
Peki
Sizde* olucakti.. pek önemi yok diye Neyse
Klavyem başka şeyler yazıyor da.. galler ne bilmem bende
Kesb
Beya tammam
Sende bakma prno
İçine alınca öğrenirsin 😅
Mal ya seni içine alsınlar cehennee
Pnro fazlas baktın be
Yo ben de koreli kız seviyorum daracık
Bacaklarını benimkinden daha küçük benim kilo43 onlar 30-35 dur 5cm dir herhalde kalçalar.. gerçi ne kalça kaldisa onca kiloya 🤣🤣🤣 bilmiyorum sizim seçiminiz vardır şirini mutlaka
Bazıları öyle evet 😅
Onlara sormak lazım
Kafamı kirrar ya da .. unanırım
Öyle değişiklik
Evlilik için deni aajjajaj
Yok ya keyif için
Ama evli iseler.. zenci ve beyaz aşk desek olmaz mı.. herkes genital bölge gidiyor aklı yaaaa
Olabilir
Ne?
Sana teklıf eden mı var
Ne ruu korlei mi Çinli mi Hong Kong kumu.. hintli Amerikalı yoksa Avrupalı zenci mi
Hergangı bı zencı
Yatmak mı.. sevgili ve evlenmekmi?
Sevgılı veya evlenme
Sana bısey sorabilir miyim baska yerden konussak
😳niye sordunuz ki... var ama konuşurmuyorum şu an siniriliyim ona (biri bir şey dedi bana içten köprüdüm) adam hasta zaten siirli yım üstüne gitmedim daha görmezden geldim şifa mifa banane şu an... erdim içten... Allah'ım ya zaten arada kaldım.. sağya baksam onca cahil alptal insan toplumda... sola bakınca annem karşı!!! doktor avukat derdinde (sanki ona villa alabilcem. ben!!).. yukarı baskam Allah'ın kuralları Cennet le cehennem... evet seç beyen 🤣🙂 kaç kere ayrılmaya denedim gıcık oldum.. uzakta... halada gıcık im.. o gelene kadar dunayı gezerim...
Baska yerden konussak olur mu
Niyeki bir şey mi diyicen zencilere ilgili hepsi şu bu mu
Olur ama niye nedir abi
Nieyin oofff
🙄🙄🙄🙄😒NİYET
Buradan sorulmuyor
Ne sorulmuyor? Noldu ya niyetin ne iyimi
Kafam karıştı
İstersen yazalım ama gizli sin
Dm drn demrk ıstıyorum
Ok peki
Soruyu begendım