Arkadaşlar 4 senedir bir çocukla çıkıyorum ve 3 buçuk senedir açık biriyim 6 ay kapalı kaldım ve dün onunda izniyle açıldım 15 dk caddeye çıktık ve yürüyüş kaldık o sırada başım açıktı ve tüm yol boyunca tek kelime etmedi resmen ağzı bıçak açmıyordu ve yüzünden düşen bin parçaydı sonra akşam oldu eve geldik ben biraz uyudum vs 3-4 saat sonra aradı dedi ben dayanamıyorum ağır geliyor eski sevdiğim kız gitti yerine bambaşka biri geldi yapamıyorum dedi ayrılıyor musun dedim hayır dedi ama sanırım alışmak ona zor geliyor şu an bu süreç nasıl atlatılır erkekler napmam lazım bu günlerini kolaylaştırmak icin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılonun izniyle açılma cümlesine takıldım ben..
onun oluru ile mi kapandın ki onun izniyle açıldın?
Kapanmak ya da açılmak kişinin kendi özgür iradesiyle değil mi birisinin iznine mi tabi bilemedim tabi bu ibareyi eleştiriyorum esasen
onun dışında açılmayı eğer sen istediysen kapalı olmak seni gerçekten mutlu etmediyse ve böyle bir karar aldıysan buna alışması ya da alışmamasından ziyade seni bu haliyle kabul edip etmemesi daha önemli dahası o alışamadı diye yeniden kapanmayı seçersen kendine saygın yok gibi düşünürüm ben
insanın kendisine saygısı yoksa bence hiçbir şeyin anlamı yok.. bu bağlamda kendine var olan saygın için bu istediğin şeyin ardında durmalısın o kabul eder ya da etmez kendi seçimi herkes kendi seçimlerinin sonuçlarıyla yüzleşir10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yani anlamadığım şu, bu kadar kapalı olmanıza alışmış biriyse nasıl oluyor da sizin açık olup gezmenize müsaade ediyor?
Yani amacı gönlünüz olsun diye o şekilde davranmaksa bilmiyorum. Belki söylemek istediği şey bunların çok dışında bişeydir?
Sordunuz mu yani?
Haliniz, tavrınız, belki son zamanlarda ki tutumunuz sebebiyle söylüyor olabilir bunları size çok belirsizlik oluştu benim kafamda.
Aşarsınız umarım sorun herneyse.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Öncelikle Allah rızası için kapanmış olsaydın onun da iznine gerek olmadığını bilirdin.
3.5 sene sonra kapali olmana alıştı ama 6 ay kapanip açık olmana alışamadı..
Demek kapalı halini daha çok sevdi benimsedi daha mutlu oldu öyle..
Senin üzerinde baskı yapamak için açılma isteğine bir şey dememiş ama kendi hazır değilmiş.. biraz zamana bırak alışır00 Yorumla
u +1 yılKapanıp açılmak tabii ki senin tercihin saygı duymak zorunda, nitekim öylede yapmış. Şimdi herkes ayrıl falan diyor ama ben bi kötülük göremedim. Alışması zaman alacaktır. O Zamanı ona vermelisin. Yani anormal bi durum yok. O da birden tarzını değiştirse falan sende noluyoruz diye bi düşünürsün, bi sitem edersin illa ki. Daha sık buluşun, bu haline alışsın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, sizi eğer kapalı olarak biri tanıdıysa o halinizi sevmiş yani o yüzden açılmanıza alışamamış ve kendini kandırılmış, haksızlığa uğramış gibi hissetmiş ki bu son derece doğal bir durum. Bu konu eğer onu bu kadar rahatsız ediyorsa o zaman çok sıkı bir muhafazakar birisi demektir yani bunun bir çözümü yok bence. Bu durumda hiçbir zaman açılmayacak, açılmayı hiç düşünmeyecek bir kızla birliktelik kurması lazım ya da sizi olduğunuz gibi kabul etmesi lazım. Başka bir seçenek yok. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
22 Yorumla
Soran+1 yılBeni açık olarak tanıdı fakat 3 buçuk sene açıktım sadece 6 ay kapalı kaldım
- +1 yıl
Anladım yani o yüzden alışamamış bu çok normal.
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sadece zaman ver. Alışacaktır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSende onu bırak başkasını yanında dolaştır
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle, kararına saygı duyuyorum. Sözlerim aksini hissettirmesin sana.
- Onun da izniyle... demen için kocan falan olması lazım ki o zaman bile yanlış olur onun izniyle açılman. Çünkü Allah izin vermedi ki?
- Sen açıldığın için erkek arkadaşın böyle hissettiyse bence vicdanı, imanı kaldıramamıştır. Ama iç yüzünü bilmediğim için, bu sadece bir tahmin olur.
- Bu süreç nasıl atlatılır, diyor sormuşsun ya; birbirinizi anlamaya ve olabildiği kadar destek vermeye devam ederek atlatılabilir. Keza sen açıldığın zaman tek giden şey baş örtüsü olmayacaksa, giyim tarzin da baştan aşağı değişecekse adam şok geçiriyor olabilir. O yüzden bir anda büyük değişimleri peş peşe yaşamak yerine adım adım gitmek daha iyidir. Tabii günahsa günah, ayrı mesele. En nihayetinde kimin takva sahibi olduğunu en iyi bilen, Allah'tır. Hayra çıkar dilerim ikiniz için de ve o hayırlı olan da size güzel olur inşallah.00 Yorumla
+1 yılSadece başını açtığı için sevgilimden soğusaydım öncelikle kendi aşkımı sorgulardım herhalde.
Ancak belli ki sizin sorununuz aşkınız değil ailesi.
Yorumlarınızda whatsapp durumunuza bile karıştığını söylemişsiniz, yazdıklarınızı okurken içimden bunlar tarikatçı mı yaa dedim.
Hanımefendi bence sizde evlenmeyi iyice bir düşünün çünkü bu insanlar cehalet şerbetinin kazanına düşmüş insanlardır bugün başını kapat der, ertesi gün kara çarşaf giy der sonra evden bile dışarı çıkartmazlar. Kadını öz erkek kuzeni ile konuşturtmaz bu insanlar. Sonradan eyvaah derseniz çok geç olabilir iyi düşünün derim. İyi günler dilerim.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle açılmak veya kapanmak bu sizin tercihinizdir hiç bir şekilde dayatma olmamalıdır. Böyle davranan birini hayatınızda barındırmanız haddime olmayarak bana pek sağlıklı gelmedi sizin her kararınıza saygı göstermeli ve yanınızda olması gerektiğini düşünüyorum. Din Dediğimiz olgu Allah ve kulun arasındayken ek kişilerin buna müdahil olması gereksiz ve laubalidir bana göre. Bu tip konulara karışan biri eminim hayatının bi çok noktadınads entegre oluyor ve seni sen farkında olmadan manipüle ediyordur bence oturup bi düşünün ilişki gözden geöitmenizi öneririm sağlıklı ve mutlu kalmanız dileğiyle hoşcakalın.
00 Yorumla
+1 yılDün onun izni ile açılmışsın, yani daha yeni yeni açıldığın için sevgilin sana şimdilik alışamamıştır. Sürekli gördüğü halin ile şimdiki halin arasında fark vardır, görünüş olarak. Alışması için zaman lazım. Elbette ki alışacaktır, alışması zor değil ama biraz zaman alabilir. Sende bu süreçte onunla olan ilişkini aksatmamalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım yazdıklarının çoğunu okudum. Ailesi seni istemiyor belli ki. Bu böyle gider sevdiremezsin zorla kendini. Görünüşe göre sevgilin de biraz ailesinin ağzına bakan birisi. Yol yakınken vazgeç bu işten çünkü ileride evlendiğinizde de huzursuzluklar olur bu şekilde mutlu olamazsın. Seni olduğun gibi kabullenen insanlarla hayatına devam et
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Herkesin dini kendinedir ancak onunda izniyle dedikten sonra yazdıklarını okumak istemedim. Yani tabii sorgulamak bana düşmez ancak sen ne için kapandın ve ne için açıldın. Allah için mi insanlar için mi.
10 YorumlaKapalı bir kadını 4 sene boyunca açık gören bir erkek , kadın açıldığında çok değişir. Siması yabancılaşır. Sabırlı olucaksın. şu an ki sene yine aşık olmasını bekliceksin
03 Yorumla
Soran+1 yılKapalı değilim 4 senedir açıktım sadece 6 ay kapalı kaldım başaramadım açıldım beni zaten 4 sene açık sevdi
Soran+1 yılÇünkü ailesi yıllardır açık olduğum için istemiyordu ben kapanmıştım ve tüm engeller kalktı diye düşünüyordu 4 sene beni istesinler diye savaştı kapanınca her şey güzel olmuştu istemeye haşladılar ama tekrar açılınca her şey başa sardı o yüzden çok zorlanıyor ailesine karşı başını öne eğcekmis öyle diyor
Ayrıl. Seni olduğu gibi kabul etmiyor ve büyük ihtimalle aranızdaki bağda sıkıntı oluştu, seni araması da bunu kanıtlıyor. Seni kabullenmekte zorluklar yaşayacak ve bu zorluğu tek başına çekmeyecek sen de ilişkin de bundan payını alıcak. O yüzden net ol ya seni 'şimdi' böyle kabullenir ya da ayrılırsın. Böyle şeylere katlanamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBasortu oyuncak degil! Kapan ac olmuyor bu isler? Derdin neydide basini actin geri? Ondan izin almak nedir, bu icinden gelen birsey. O sana hayir deseydi ve acmazsaydin basortuye yazik edecektin. Sana nedesem nos valla. Yazik
00 Yorumla
+1 yılSeni değil de başörtünü seviyor demek ki, açıldın diye değişmiş mi oldun bu nasıl bi mallık anlamıyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen galiba başörtüsü alaya alıyorsun açılıp kapanmak nedir ya?
10 Yorumla Her şeye okeyler de eşarba takılıyorlar, köle ruhlu değilsen bırakırsın onu
10 Yorumla3,5 senedir açıksın ama buna dün mü tepki verdi? Yazım hatalarıyla dolu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılİzin almak nedir ablacım 🤦 ayrıca bi bez parçası çıktı diye (somut olarak) nasıl sevdigi kız gitmiş
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkapanda namaza başla hem dünyanı hem ahiretini kurtar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılAlışır zamanla ama yuzune bu şekilde vurması kırıcı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yorumları okuyunca beyin kanaması geçirdim resmen. Bir kaç görüş hariç, insanların boş şeyler yazması komik olmuş.
Sevgilin, alkol içmeyen, namaz kılan, ibadet eden birisi olsa, ve daha sonra bir gün gelip, içki içmeye başlasa, barlara gitmek istese, dövme yaptırsa, piercing yaptırsa, senin tepkin nasıl olurdu? Kimsenin hayatına karışamam tarzında olur muydu?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKendın ayrıl bence açılman kapanman onun kararı olamaz. Yapamıyorsada gitsin laf kalabalığı yapmasın
00 Yorumla Seni tanıdığında kapalımıydın neden düzgün anlatmıyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılSenin bir şey yapmana gerek yok bence kendi alışır diye düşünüyorum
00 Yorumlaaçıl ne var ki bunda ben bir şey demem
ama öyle dışarda tangaylada gezilmez00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeven insan karşıdakini her haliyle kabul eder kusur aramaz karşıdakinin mutluluğu onuda mutlu eder sen sen ol seni sevenla ol
00 YorumlaAynısını ben de yaşadım
Açılmak istemiştim bana kalktı dedi ki açılırsan seni sevmem, gözümde bambaska biri olursun filan.
Ben de yallah sana dedim, 2.5 yil oldu biteli12 Yorumla- +1 yıl
Hiç kimsenin bir başkasının hayatına müdahalesini doğru bulmuyorum
- +1 yıl
En güzelini yapmışsın seni sevmem ne xlxmnxk böyle malları gördükçe sinir oluyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun izniyle? Sen kimin için kapanıp açıldığına dikkat et de ilk.
00 YorumlaBiraz Ona Zaman Tanı Ona Kendini Aşık Etmeye Çalış :) Yanii Nasıl desem eski Sevgilisinden Daha İyi Olmaya Çalış
07 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi yokki kapalı halimden bahsediyor
Soran+1 yılZaten aşık bu arada
Soran+1 yılSence alıştır mı bu duruma ailesi beni istemiyor açığım diye ve ailem açık diye onların ailesi hep feraceli böyle siyah siyah giyiyolar makyaja bile karşılar ve 4 senedir beni açık olduğum icin istemiyorlardı bende kapandım istemeye başlamışlardı ama başaramayıp açıldım çünkü ailem açık
Soran+1 yılEvet ailesi çok aşırı baskıcı insanlar resmen açık kızla evlenirsen senle konusmam vs diyormuş babası hep yolumuza taş koyuyorlar gerçekten Allah yardım etsin bize
Kaç sene açık kalmışsın 6 ay kapanıp geri açılınca insan ne gibi değişebilir anlamadim 🤔
010 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü ailesi yıllardır açık olduğum için istemiyordu ben kapanmıştım ve tüm engeller kalktı diye düşünüyordu 4 sene beni istesinler diye savaştı kapanınca her şey güzel olmuştu istemeye haşladılar ama tekrar açılınca her şey başa sardı o yüzden çok zorlanıyor ailesine karşı başını öne eğcekmis öyle diyor
Soran+1 yılAma ailesi çok laf anlamaz insanlar çocuğa açık kız alırsan senle konusmayız gibisinden tehtit ediyorlar ahh ah aşk o kadar zorki
Soran+1 yılZaten kapandım bu sefer ferace giy makyaj yapma demeye başladılar adam artık whatsapa neden fotoğraf attıgımı soruyormuş çocuğa nasıl izin veriyorsun sen o kıza resim atmasına diye böyle insanlar makyaj yaptığımda niye yapıyorsun haram diyordu birde çocuğa diyormuş ki senin yanında da mı kapalı birde nasıl kapanıyor modayla mı diye bak adam dedektif gibi 😭 cocukta ağzını açıp birsey diyemiyor çok zoruma gidiyor
Soran+1 yılÇocukla birbirimizi çok seviyoruz 4 yıl savaştık resmen tüm sülalesiyle o yüzden bırakamıyorum işte şu an süre tanıdım kendini dinlesin diye bakalım nolcak Dua edin lütfen
Soran+1 yılGerçekten sevdim inşallah yanımda durur ailesiyle evlenmicek sonuçta benimle evlenick zaten annesi vefat etti 5 sene olmuş ben tanıyamadım Allah mekanını cennet eylesin ama babası zaten yetiyor tek başına sağolsun kaynana yerini aratmıyor evlenmeden daha söz bile yok ortada sen düşün
+1 yılKendisi kapansın çok istiyorsa , seninle mi çıkıyor yoksa kıyafetlerinle mi
00 Yorumla
+1 yılBaşını açmak için izin almamalısın bence nasıl iyi hissediyorsan öyle yaşamslısın bu senin hayatın
00 Yorumla
+1 yılÇocuk ne istediğini bilmiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Sana açıl demiş birde trip atıyor ya da kapalı olmanı istiyor söyleyemiyor
Soran+1 yılAçıl dedi ama rızasıyla değil
Soran+1 yılYazılmıyor sadece takip ettiğinz kişilere açık
- +1 yıl
Düzelttim yazabilirsin
- +1 yıl
?
Sen istedindemi izin alıp açıldın omu istedi
014 Yorumla
Soran+1 yılBen istedim o istemedi kapalı halimi istiyormuş açık halin bambaşk bir kız oldun eski istediğim kız gitti yerine bambaşka kız geldi diyor açıldığım için
Soran+1 yılAnnesi öldü babasının kuklası o
Soran+1 yılAsla robotlaştırcak biri değişim bu arada aşırı prenses gibi büyüdüm yokluk nedir bilmem ailem her şey aldı hiç bir şey hayır demediler ve çok süslüyüm güzelliğime düşkünüm bınların hepsini bilerek sevdi beni
Soran+1 yılEvet şartlandırcam ben böyleyim ya kabul edersin ya da ailenle mutluluklar diye şart koşacağım yoksa bu iş çözülmez
Soran+1 yılEvet çok ama benim de sözümden çıkmayan biriydi hep babasına yalan söyleyip istediğim şeyi yapmaya çalıştı ve çoğu zaman yapıyordu beni mutlu etmek için ama işin içinde hep yalan döndü babasına karşı çünkü adam her şeye karşı olduğu icin her şeye kızdığı için mecbur kaldık
- +1 yıl
Bak bu tabuları yıkmadan sakın ama sakın evlenme gerekirse ayrıl. Evlenince hayatın zindan olur şiddet bile görürsün. Ailesinin dolduruşuna çabucak gelebilecek bi tipe benziyor. yakma kendini. En kötü en fazla 2 ay üzülürsün bi ömür üzülmektense. Çevremde ailesinin sözünden çıkmayıp o kadar çok şiddet görenler varki.
Soran+1 yılİnşallah beni seçer ailesini bırakıp eğer böyle kabul ederse çok şükür tabular yıkıldı ama onları seçerse ben daha fazla benliğimden ödün veremem çok yoruldum
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim iyi geldi Allah razı olsun
Sevgilin haklı kapan geri
10 Yorumla
+1 yılOnunda izniyle ne ya kölesi misin?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılay ne alaka ya herkesin hayatına kimse alışamaz sen niye ondan rıza aldın onu da anlamadım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla alışır
00 Yorumla seven her halde sever
00 Yorumla
+1 yılSiz bunları sevgili olmadan konuşun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı. afallaması normal bence. biraz zaman tanımalısın
00 Yorumla
+1 yılSenin kafan onu neden ilgilendiriyor?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Bu üstün zekali sevgilinle ayril
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşını tekrar kapatmak güzel olabilir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürbanlı fantazisi var galiba
00 Yorumla
+1 yılİçinden gelen ne ise onu yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlisir
00 Yorumla
+1 yılNeden açıldın merak ettim
00 Yorumla
+1 yılbu senin hayatin onu baglamaz
00 Yorumla
+1 yılZamanla alışır
00 Yorumla
+1 yılmecbur alışacak
00 Yorumla
+1 yılAh biz kızlar ah
00 YorumlaAy kusura bakma ama sevgilin çok uyuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı. kapan o zaman
00 Yorumla
+1 yılNapcağın ortada aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen buyum artik de
129 Yorumla
Soran+1 yılDedim bakalım müsade verdim 3-4 gün kafasını dinlesin
Cevap sahibi+1 yılKendi bilir kimseyi dinlememek lazim ben dinledim de ne oldu hala yalnizim
Soran+1 yılboş ver yalnız olmak en iyisi 4 sene sevdiğim için katlandım yemin ederim o baskının ruhuma kalbime verdiği yorgunluğu sana tarif edemem daha evlenmeden böyleyse 👍🏻
Cevap sahibi+1 yılBen de onlarin istegiyle acilip kapandim artik kimse umrumda degil
Soran+1 yılNoldu cocuk kabul etmedi mi açık
Soran+1 yılBırakıp gitti mi
Cevap sahibi+1 yılYok biri kapan dedi kapandim anlasamadik oburu geldi acilmak sana yakisir dedi o da acti onunla da uyusamadik yani ikisine de ne yapsam olmadi millete anlattigim aciklama da cabasi
Soran+1 yılBu erkekler neden olduğu gibi kabul edemiyor bir kızı illa değiştirmek mi lazım saygı duyulmuyor sonuçta onun günahı
Cevap sahibi+1 yılEvet ne istediklerini bilmiyolar ben onlar icin olan durumumu degistiriyom onlar terk edip gidiyo
Soran+1 yılÖyleleri için değmez biliyordun değil mi sakın üzme kendini Allah seni seven olduğun gibi seven çıkarır karşına inşallah dua edecegm
Cevap sahibi+1 yılCok iyisin umarim senin de gonlune gore olur ve bizi hak edenlerle karsilasiriz
Soran+1 yılİnşalkah canım ümit yitirme seni seven elbet çıkar yeterki yüregin temiz tut
Cevap sahibi+1 yılYuregim hep temiz gerci bazi yanlis seyler oldu ama hala temiz hissediyorum
Soran+1 yılHer insan hata yapabilir bundan doğal ne var 10 parmak 10 u bir mi herkes 4/4 mü sence de en dindarların bile bir gıcık huyu yok mu yani
Cevap sahibi+1 yılIlla ki var tabi neticede insaniz ama hatamla sevabimla buyum. artik o hatalari yasamam da yapmam da
Soran+1 yılNe güzel en önemlisi ders çıkarmak hata yapa yapa öğreniyoruz hayatı
Cevap sahibi+1 yılUmarim kendim gibi biri olur mutlu olmak istiyorum
Soran+1 yılOlur canım sen asla kimse icin fedakarlık yapma açılıp kapanma çünkü oyuncak olur artık kararında devam et
Cevap sahibi+1 yılCevredn de hos bakmiyolar sonra niye acildin kapandin diye. Birinde basortu pardesu digerinde diz ustu etek bluz. iyice mankenlerine cevirdiler beni ve kapanmami isteyen de sapik cikti zaten
Soran+1 yılHayır sakın bak cokta açma kendini günah ama kapanmak istemiyorsan basın açık kalsın yine de dozunda yap dünya kötü her şey gelebilir başına
Cevap sahibi+1 yılArtik oyle olacagim. Digeri de basta normaldi sonra acil felan dedi basimi actim giyimime de karisti ses etmedim. Etek gittikce kuculdu bluzlar daraldi ama yine mutlu edemedim cok dusundum niye gitti diye hala bilemiyom
Soran+1 yılYa afedersin ama resmen sapıkmış lğtfen güvendiğin insanlara dikkat et ve kimse icin değişme mümkünse sadece kendin için
Cevap sahibi+1 yılSevgim gozumu bagliyo iste akil gidiyor. Az daha ciksak belki daha acacakti ama demek ki kalbim temizmis. Ben tek seye baktigim icin olmuyo sanirim o da ask
Soran+1 yılValla gözün baglanırsa hayatın bağlanır benden tavsiye dikkat et
Cevap sahibi+1 yılUyanik olmaya calisacagim yoksa beni yerler maddi manevi
Soran+1 yılEvet kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılNe kadar basaririm bilmiyom saf kere safim
Soran+1 yılKendine güven eline almazsan bişey basaramazsn
Cevap sahibi+1 yılZorluyorum kendimi ama bazen olmuyor😔
Aşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Seviyorsa alışacak
017 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bir dua et hazır görmüşken Allah razı olsun bende edeceğim
Soran+1 yılEvt inşallah
Soran+1 yılBuda tersi vay be herkesim düşüncesi ne kadar farklı
Soran+1 yılE yengen açıldı mı inşallah kimse icin ibadetini değiştirmemiştir
Soran+1 yılÜzüldüm bence kimse kimse için birsey yapmamalı ne acılsın ne kapansın kendi nasıl istiyorsa öğle yapsın çünkü Allah’la kişi arasında bir durum
Soran+1 yılKatılıyorum
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Allah razı olsun inş sizde şok mutlu olun
Soran+1 yılHayırlısı olsun mutlu olcaksan olsun inşallah kimse candan önemli değil
Soran+1 yılAllah sağlık sıhhat versin kızınıza hep omuz omuza olun biz babamla olamamıştık😿 ne demek rahatsız olmadım tabiki teşekkür ederim allaha emanet olun kızınızla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarışık durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizi nasıl sevdiyse öyle olun
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı olur ilerde
010 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Daha çok baskılar
Soran+1 yılPeki uzağa taşınsak
- +1 yıl
Düşünce yapısı değişmedikce zor.
Soran+1 yılYok be değişir mi hepsi geri kafalı sülalesi
- +1 yıl
O zaman görünen köy klavuz istemez.
Yani tercihlerinden dolayı geri kafalı demek ye doğru değil. Aklına yatmiyorsa ayrıl
Soran+1 yılBak diğer görüşleri oku gerçekten geri kafalılar neden biliyor musun çünkü çocukla aramda söz bile yok ama adam wpye durum koydum diye gidip çocuğa nasıl izin veriyorsun sen bu kıza durum koymaya nasıl erkeksin gibi şeyler demiş
- +1 yıl
Tamam da bu da onların tercihleri. Geri kafalılik olarak tanımlamak ayrıştırıcı bir dil bence
Soran+1 yılÖyle diyorsanız öyledir özür dilerim kaba tabirim icin
- +1 yıl
Teşekkür ederim. :) İnceligin için
+1 yılAlışır zamanla
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim açılmama alışamadı, sevdiğim kız gitti yerine başka biri geldi diyor. Ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler