Eşim bana şiddet uyguluyor?

Meraba hiç arkadaşım yok uzak şehirde yaşıyorum ailemden eşim polis memuru 7 aylık hamileyim dün çok yorulmuştum bebek için hazırlık yapıyoruz oda bende yoruluyoruz işten geldi işte çay koydum içtik ben de titizlik haastalığı oluştu hamilelikte küçücük bir şey düşsse yere eğilir alırım çok yorulduğum için yere düşüyor bak çekirdek kabuğunu al dedim almadı sonra alırım dedi eğildim aldım çarptım sonra tabağa işte ters ters baktı kavga etmeye başladık koluma vurdu bende sen bana ne vuruyon diye ona vurdum neyse sonra yattık uyudul konuşmadım hiç sabah oldu kalk yatğı toplucm dedim nevresimleri değiştirckrtim yatağı düzeltcem sanmış kalkmadı oyun oynuyor kalk canım dedim yıllardır bekliyorum zaten senin uyuzşuğunu bekleyemem dedim sonra bileoimden tutup savurdu vurdu şu an kolum bileklerim mosmor kan topladı ağlaıdm boşancam senden çocuk doğsn defolup gidicem dedim öyle diyince gel bakim senşn derdin ne bilmem de bende insan hamile eşine vurur mu hiç dedim bıktım iyice sizce ne yapmalıyım zaten babası başka dert bende dert bitmez de şimdilik bu kadar
Eşim bana şiddet uyguluyor?