Aşk İlişkileri Seni alan yaşadı mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sence seni alan şanslı mi talihsiz Mi Güncellemeler+1 yıl :)))) Seni alan yaşadı mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
dudunmubeni2 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Psikolojis bozulur dünyanın en talihsiz adamı olabilir kzkx 1 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Beni alan ertesi gün kendini gebertir. 2 7 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Görüş atmaya geldim :DBunu görünce vazgeçtim :D Yorumla _AsabiHatun__ +1 yıl @вуηαяcσѕ 😀 O niye ya? Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Çok komiğime gitti :D Yorumla _AsabiHatun__ +1 yıl @вуηαяcσѕ Gerçekleri yazıyorum ama beni alan kahırdan gider. Daha beni anam çekemiyor, elalem mi çekecek?😀 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Bu birazda ben :D Yorumla _AsabiHatun__ +1 yıl @вуηαяcσѕ 😀 Sırf intihar olayı olmasın diye evlenmiyorum. Hadi ben sinirli olduğum için çekilmezim. Sen niye çekilmezsin?😀 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Bende huysuz bir karakterim :D Yorumla
seriadım16 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 917 cevap paylaştı. Beni alan öldü🤣 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Psikolojis bozulur dünyanın en talihsiz adamı olabilir kzkx
Beni alan ertesi gün kendini gebertir.
Görüş atmaya geldim :D
Bunu görünce vazgeçtim :D
@вуηαяcσѕ 😀 O niye ya?
Çok komiğime gitti :D
@вуηαяcσѕ Gerçekleri yazıyorum ama beni alan kahırdan gider. Daha beni anam çekemiyor, elalem mi çekecek?😀
Bu birazda ben :D
@вуηαяcσѕ 😀 Sırf intihar olayı olmasın diye evlenmiyorum.
Hadi ben sinirli olduğum için çekilmezim. Sen niye çekilmezsin?😀
Bende huysuz bir karakterim :D
Bahtsız bedevi falandır
Beni kimse alamaz
Alabilirse yaşadı
Yaşatırım
Evet
Benı kımse alamaz
Yaşadı yaşayacak
Dertlerini de boşadı
Şanslı
Beni alan öldü🤣