https://www.beymen.com/p_off-white-beyaz-logolu-erkek-deri-sneaker_853627
https://www.beymen.com/p_versace-siyah-logo-bant-detayli-kadin-deri-sneaker_906259
https://www.beymen.com/p_alexander-mcqueen-oversize-beyaz-siyah-logolu-erkek-deri-sneaker_897548
hangisi daha güzel ben off white beğendim sizce hangisini alsam daha güzel durur? kombinlere daha çok gider?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Knk bunlara bu kadar verecek paran varsa emin ol sormazdın 3 nü de alırdın bir birimizi kandırmayalım.
ne alaka mk iphone 11im var şimdi gidip 11pro 12pro 13 de mi almalıyım ya da bmw olan 3 tane mi alıyor :d ne alaka askdjaks
Aynen ya trole bak
@adımsevimli valla ben ev çocuk geçindirmiyorum ailemden alıyorum+maaşım var yani :D niye almıyım param varken anlamadım 3tane almak ne alaka... :/ türk zihniyetleri enter
Tr de sence bir ayakkabıya 8 10 bin arası verecek kişi var mı zenginler hariç zaten dediğim gibi onlar da 3nü birden alır :D
zengin ne alaka alıyorum babamda alıyor hediye veriyor yani para, zenginlikle ne alaka ev geçindirmiyorum bir şey yapmıyorum kulübe gitsen zaten en az kişi başı 1000 verceğine biriktir sende al ne diyim
aylık maaşın ne knk
6knk babamında iş yeri var da ne alaka sen herhalde cebinde 20tl ile geziyosun çok slk yorumlar yapıyosun haberin olsun dediklerimi de anlamıyorsan kıtsın
knk bende aylık 6 bin alıyorum ama gidip de bir ayakkabıya 8 10 bin vermem
@Techniciann demekki bu verebiliyor 😂
e tercih meselesi bk gibi giyinmek benim tarzım değil yani ve ailemden de alıyorum giderim yok ihtiyacım yok ne çok seviyosunuz yargılamayı, gayette diğer ayakkabılara bin basar bunlar.
@adımsevimli :D
Bende pek beğenmedim ama zevkler işte
gidip 500 1000 tl lik ayakkabıyı giyince bk gibimi oluyoruz :D
500tl ayakkabı nerden alıyosun merak ettim
Bende harley alınca kendimi zengin sanardın
Pazardan knka nerden alcaz
@adımsevimli 500 e cat bot aldım pahalı aldım sanıyordum :D
İşte bizim hayatta bu onu alamayanlarda var bence iyiyiz yine
500 1000 yazdım yani o fiyat aralığı gayet de var güzel markalı
guess bile 2000 şu an :D 500 ne yıllar önce 500e vardı şimdi vsde çanta bile 2k laf olsun diye konuşma lütfen :D gerçekten 6k para alsan bu arada o ayakkabıyı giymezsin de neyse ya da asırlarca çalışıp bi araba almaya çalışıyorsan ona bir şey diyemem ama harcaman yoksa gidipadam akıllı alamıyosan ne diyim :D bence sen trollsün :)
@adimsevimli aynen
Ben öğrenciyim bende giyiyorum yemedik içmedik harley cat aldık biz ah ah @Techniciann
knk 120 binlik arabam var kalite kontrol işi yapıyorum 6 alıyorum neden yalan söyleyim sadece o kadar para vermen bence gereksiz
@adimsevimli sen böyle devam et bozma kendini
Saol sana da hayırlı kazançlar iyi geceler
@adımsevimli Teşekkürler iyi geceler
O rakamlar ne 9 bin olan daha güzel:)
Hepsi ayri guzel ama off white net önde,,
evett ben çok beğeniyorum onu mc var arkadaşımda ama çok marka olmak için gibi düz kötü ona o para verilmez ama off olan çok hoş
Sevgilin şanslı zevkli birisin.
teşekkür ederim <3 çok seviyorum bu tarz kıyafetler bakıyorum çevrede herkesin parası var ama aşırı kötü giyiniyo hepsi zevk tarz yoksunu zaten zarada bile replica bir mağaza olduğu halde en ucuz mont bile1000tl millet onları alıyo buna oha oluyo çok komik
Hshs supersin birebir ayni dusunuyorum, ofise patronun kızı geliyor prada chanel cantaları kotusu yok ama gtmis en babaanne tarzini kendine yakistirmis hsh zevk baska birsey, parayla da alakasi yok
9 milyar mı
Öff white al
bende onu çok seviyorum etiketleri ama salkça durmuyor dimi
Gerçek mi
ne gerçek mi
OO fakese bilmiyorum off white bk gibi yapabilirler
beymende fake olmazki
Bana da al.
ay o pp ne korktum ahahah
😄