+1 yılNiyet, eylemden eyleme farklılık gösterebilir. Senin öyle hissetmenin nedeni ailevi bağların ile ilgili olabilir. Örneğin; babanla aranda sorunlar var mı; yaşıtlarına göre daha olgun bir insan mısın; zekadan hoşlanan biri misin? Bu gibi sorularda cevap saklı olabilir.
Cinselliğe gelince; cinsel dürtüler yüzünden o kadar çok insanda o kadar çok şok yaşadım ki meğer ben dünyayı hiç bilmiyormuşum der gibi oldum bir dönem. Yani bu dürtü de insan olmanın bir gereği AMA ne yaşla, ne cinsiyetle tek başına ilgili değil. Seninle konuşan otuz yaş üstü erkekler eğer konuyu sıkça cinselliğe getirdiyse veya seni bu anlamda manipüle ettiyse sana verdikleri değerde veya seninle olan iletişime bakış açılarında sıkıntı vardır. Her otuz yaş üstü erkek de altındakiler de aynı olmadığı gibi, bunun tek nedeni onlar da olmayabilir zira iletişim çift taraflıdır bu durumda.
Umarım aradığından da iyi insanlara denk gelirsin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılbu tamamen karşındaki insanın karakteri ile alakalı kendini geliştirmesi ile olgunlaşması ile alakalı bir durum akıl yaşta değil baştadır hepsini aynı kefeye koyamazsın ama çoğunda o çocuksu tavırlar artık kalmamıştır konuşmaları genelde mantık çerçevesinde olur
yaşın ve yaşadıklarının verdiği olgunlukla büyük çoğunluğunda koruma kollama gibi etkenler ön plana çıkmıştır bunlar da ister istemez senin yaş grubuna çekici gelir çünkü çevrendeki 18 li yaşlarda olan insanların da büyük çoğunluğu hala hayata toz pembe bakmakta ve bu da güven vermemekte
tabi bu dediklerim herkes için geçerli değil00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. En güvenmemen gereken erkekler bunlardır.
Tecrübeleriyle kızlara karşı çok daha sinsi yaklaşırlar ve sen gerçek niyetini, seni sevip sevmediğini hiç anlamazsın. Seni çocuk gibi görür ve dışarıda olgun kadınlarla takılır. Sen onun için evinde işlerini yapan duran sabit bir obje modunda olursun sadece. Yaşına uygun olan erkekler ise tecrübesizdir ve niyetleri cinsellik veya her ne ise hemen belli ederler anlarsın. Böyleleri daha iyidir. En azından hataya düşersen göz göre göre düşersin, sinsi bir şekilde değil.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKendi aklını kullanabildiğin sürece yaklaşımların iyi/kötü niyetli olduğunu anlayabilirsin. Bende insanlarla konuşurken, onlardan bir şey öğrenmeyi/almayı severim. Bu bir söz olur, kendi yöresine ait kültür olur yemek olur. ya da hiç okumadığım bir kitabın içeriği olur. Gerçekten hayatına bir katkı sağladığını düşünüyorsan konuş.. lakin 20 yaşında erkek olup, 30/40 yaşında ki erkekleri bilgi birikimi ve hayata bakış tecrübesiyle suya götürecek erkekler de var, 20 yaşında kadınların da var olduğu gibi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
249Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu bende de oluyor çünkü daha zekiler
61 Yorumla- +1 yıl
👍
+1 yılBen sadece şunu sormak istiyorum Neden insanları yaşa göre sınıf diyorsunuz veya niye her şeyi o iki rakama bağlıyorsun Ben bunu gerçekten anlamıyorum ya gerçekten o kadar saçma sınız ki yok 30 yaş üstü erkekler böyle yok 30 yaş üstü kadınlar şöyle yok 19-20 yaş üstü kadınlar şey yok 20 yaş üstü erkekler böyle ya Hayırdır arkadaşlar yok 30 yaş üstü bana güven verir yok 40 yaş üstü şöyle abazadır bilmem ne ya arkadaşa bakın Bırakın artık bunları Gerçi artık son derece rahatsız olmaya başladım artık sadece şunu söyleyeceğim başka hiçbir şey söylemeyeceğim Akıl yaşta değil baştadır karakter ise insanı oturmuş bir özelliktir bunun yaşı cinsiyeti yok Bunu anlayın artık !!!
1932 Yorumla- +1 yıl
bilimsel olarak önemi var
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa karakteri bilimsel yolla anlatamazsın bende bilime inanırım ama bilimin açıklayamadığı şeylerden bir tanesi de kişinin karakteridir Ne 30 yaş üstü insanların oturmamış karakteri var ne 18 19 yaşında olup da Holding yöneten işini başına geçen ve evine bakan insanlar var Bunlar istisna deyip geçme bebeğim etrafında da bir dünya insan var böyle yaşı genç olup evine bakan işinde kariyerinde yükselen ve Herşeyden önemlisi oturmuş karakter ve ne 45 yaş üstü olup da çocuklu davrananlar var Onun için burada bilimin bir önemi kalmıyor maalesef
- +1 yıl
Bebegim demişim google seslinin azizliği benim etrafımda diyecektim
- +1 yıl
eğer araştırsaydın mantığını bilirdin
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa ney peki açıklar mısın
- +1 yıl
en baştan açıklıyım bilim insanları insan beynini incelerken beynin tamamen mavi göründüğünü fark etmişler ve her bir şey öğrendiğinde mavi olan kısım başka renklere dönüşüyor ne kadar çok şey öğrenirsen mavi alan o kadar küçülüyor bebekken insanın beyni mavi olur öğrendikçe renklenir ama blue çağına geldiğinde beyin tekrardan maviye döner bu yüzden blue çağı denir ve insan tekrar öğrenmeye başlar bu yüzden o yaş en çok hata yapılan dönemdir ayriyeten bir erkek 30 yaşına kadar hormonlarının etkisindedir istisnalar kaideyi bozmaz o yaştan sonra düzelirse düzelir düzelmezse 60ına da gelse aynıdır
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa güzel eyvallah çok güzel aciklamisin Peki o sene söylediğim bilimsel dayanaklar Neden o zaman toplum için geçerli değil Neden o zaman 30 yaş üstü bekar olan erkekler her yerde abaza diye yaftalaniyor Yani ben de 30 yaş üstünde hiçbir yere gidemiyorum niye diye bir sorarsan eğer Çünkü her yerde damga yiyorsun kişi seni tanırsın ya da tanımasın O zaman bu bilimsel gerçeklere bu bilimsel dayanaklı ara niye hiç kimse uyumuyor neden sanat toplum kendi kafasına bir dünya yaratmış gidiyor
- +1 yıl
binlerce insan var uyup uymadığını nerden biliyorsun sadece burası değil koskoca bir dünya var
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa yani sende haklısın da insanları bi kalıba koymaya karşıyım sadece
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa beynin mavi olmasıyla kişinin karakter analizi yapılamaz. Karakter analizini burç yorumlarına dayandıran astrologlar var , gerçi onlarda saçmalıyor. Yok aslan burcuyla koç anlaşamazmış sanki ikisini bir araya getirdinizde bilimsel doğruluk payı çıkardınız.
- +1 yıl
doğru bende ikizler burcuyla anlaşamam
- +1 yıl
ayrıca gayet dr analiz yapılıyor
- +1 yıl
Belli bir sınıflandırma yapılabilir ona lafım yoktur benimde 5 yaşındaki çocuğun beyin yapısyla 40 yaşındaki kişinin beyin yapısı farklılık gösterebilir elbette ama yaş yüzdesi 30 olan veya 40 olan insan şunları bunları yapar diye karakter analizi çıkartılamaz. Yukarıdaki yorumda arkadaşın belirttiği gibi nice 18 yaşında olup şirket yöneten insan var ha 18 yaşında olanlara da ergen deniyordu doğru ya. İnsanları belli bir kalıba koymamak lazım.
- +1 yıl
öff bi de sana laf anlatamam istediğini düşün
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa bunu nasıl anlatıcaksın ki bunun bir açıklaması yok.
- +1 yıl
ayn yok herneyse
- +1 yıl
@-Akın-n akın bende onu anlatmaya çalıştığım hayatını kimlik yaşına sığdırıp bi kalıba koyan insanlardan olmadım kişi ile tanışıp konuşup fikirlerini aldıktan sonra notumu verdim kaldı ki günümüzün yeni z kuşağı dedikleri kişilerin akılları rakamsal konuşursak 40 yaşındaki birinin beynine sahip
- +1 yıl
Bencede.!!
- +1 yıl
olsa olsa 3 5 kişi
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa Aşırı boş yapmışsın. Bir de çok bir şey biliyormuş gibi konuşuyor. Bilim adamlarının da işi gücü yok bunlarla uğraşacak. Ayrıca bilim insanı değil, bilim adamı diyeceksin.
- +1 yıl
boş olan sensin ayrıca bilim adamı değil bilim insanı denir kafandan atma inanmak zorunda değilsin
- +1 yıl
Bilim adamı tabiri kalkalı çok oldu. Kabul etsende etmesende ‘bilim insanı’ deniyor, denmeyede devam edecek.
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa Kadınlar anca yakışıklı ve iyi fizikli erkeklerle sevgili olma, dedikodu yapma, entrikalar ve içi boş feministliklerle uğraşırlar. Kadından bilim de çıkmaz. İcat da. Komedyen de. Karı komedyenlerin hepsi iğrenç ve cinsiyetçi. Hepsi feministlik kasıyor ve erkek düşmanı propagandalar yapıyor. Bu saçmalığa bir de stand up diyorlar. Bir bok olmaz erkek düşmanı bir kızdan.
- +1 yıl
baban çok çirkin herhalde ben feminist değilim insanların eşit olduğunu düşünmem ama bi konuda haklısın evet erkekler daha aşağıda sende bunu kanıtlar niteliktesin keşke annende öyle düşünseymiş de seni doğurmasaymış
- +1 yıl
@LalalallaaLlla Daha geçenleyin bir karı, pislik bir karı çocuğuna işkence edip çamaşır suyu enjekte etti. 13 yılla yargılanıyor. Erkek olsa müebbetle yargılanırdı. Bir erkek bir kıza merhaba tanışabilir miyiz diyor internetten, 11 yılla yargılanıyor. Bu kadar ayrımcı, cinsiyetçi, erkek düşmanı adalet olmaz. Ben bu adaletsizliği ve erkek düşmanlığını red ediyorum.
- +1 yıl
heee ondan hemen salınıyor dimi
- +1 yıl
1000 tane haber atarım şimdi buraya
- +1 yıl
sizin gibi geri yerde yaşamıyoruz üzülme bu yüzden
- +1 yıl
Arkadaşlar ne oluyor acaba biraz sakin olur musunuz Ben sadece yukarıda bir görüş belirttim birbirinize düşün diye bunu yapmadım rica ediyorum sakin bakın Bugün iş yerine zaten çok zor bir an yaşadım bana zimmetli olan bir telsizi kaybettim demeyeyim de başkası almış müdüre ne hesap vericem diye düşünüyorum kurban olayım yapmayın 😪😪😪
+1 yılBence azdır her erkek aynı değil yoktur diyecem ama nasıl biz kızların bazıları iyi değilse onların içinde de güvenil olmayanları var ve 30 yaşındaki bir erkek daha çok tehlikeli olabilir çünkü daha çok olgunlaşmış her konuda hayatı daha iyi biliyor anlıyor yönetebiliyor anlayamazsın sana zarar verebileceğini zarar vereni de olur zarar vermeyeni de olur vicdan ahlak meselesi karakter meselesi benim sana tercihim benden Küçüksün ama eminim daha iyi düşünebilir daha iyi karar verebilirsin bazen insanın gözü açık olmaz sonradan açılır sana tercihim kendinden çok büyük birisiyle çok muhatdap olma erkeklerin kafa yapısı çok farklı sen ergen olduğun için yani onlara ergen olarak gelirsin olgunlardan büyüklerden hoşlandığını sanırlar genelde öyle kızlar var çünkü normal arkadaşlığı dostluğu sanki senin ondan ilgilendiğini hoşlandığını düşünebilirler benim sana tavsiyem yapabiliyorsan sadece selam merhaba yap gerektiğinde çok fazla sohbet etme mesafeli ol bu senin için iyi olacaktır her insan güvenilir olmaz bunu da unutma insanlar bir beklenti menfaat ve çıkar için arkadaş oluyorlar olmasa bile ilerde bir menfaatleri çıkarları beklentileri oluyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. O olgunluktandır bence. Tamam insanlar yaş geçtikçe daha çok olgunlaşır çünkü sorumluluk sahibi olur. Ama güvenilir konusu çok tartışılır. Bir insanın yaşına göre neyine güvenebilirsin? Esas bence o güvenebilirim önyargısıyla gidersen o zaman daha çok yara alırsın. Herkese karşı nötr olacaksın. O göstersin zamanla öyle mi değil mi? Ama şuna eminim ki şu anki yaşamda insanlar fikirsel olarak olgunlaşsa dahi duygusal anlamda zayıflar. Yani insanlarda sabır, sadakat, empati bu kavramlar çok zayıflıyor gün geçtikçe. Önemli olan insanin hani kalbi temiz olsun yaşı sadece bir ayrıntı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaşı boş ver erkekler direkt güvensiz 😅😂
Ve evet o 30 ya üstü sen 19san cinsellik dusunucektir ondan guven veriyordur her erkek bunu yapar gençsin daha seviyor gibi yapar guven verir birlikte olur sonra gule gulee yeni avlara gider ha ya da evlenir bir sure sonrada aldatir senin haberin olmayabilir tabi ama yeni birilerini arar yapar vs. Yaşıtlariniz dururken niye fazla yas farki olanlari seviyorsunuz parasi falan mi cok bu kisinin 🤔 neyini sevdiniz yani ilgi ve sevgi gosterip guven mi kazandi bunu herkes yapiyor? Neyini seviyorsunuz bu kadar yas farki varken garip00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin yüzde 80 i cinsel bağımlı
Genç olanlar tecrübesiz olduğu için seni kandırırlarken çaktırırlar Sen huzursuz olursun intikam alırsın vs
Olgun adamlar daha güzel kandırır Yumuşak yumuşak huyuna gider Çok tecrübesi olduğu için sabrı öğrenmiştir Ama kadın yine de daha zeki varlık olduğu için onu da anlar burnundan getirir
burada önemli olsan senin yaşın
Sen gençken herhangi bir yaş grubundan erkek tarafından kandırılırsan daha çok koyar Sebep:bilmediğinden
Olgunlaştığında koymaz hiçbir yaş grubu erkeğinin zırvalıkları zaten.
burada daha da önemlisi O yüzde 20 lik kısımdan düzgün karakterli, dürüst, seni iliklerini kadar sevecek, varını yoğunu veren samimi insanı bulman. Bu da ancak insanları çok iyi analiz etmenle mümkün Zor değil Erkekler zaten basit:)30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüveni nereden ele aldığına göre değişir altta ki yorumlara ve sitedeki insanların cahilliğine bakarsak çoğu cinsellikten ele almış yok genç kıza istediklerini yaptırması daha kolay yok bilmem ne bu kadar aptl insan topluluğu görmedim. 19 yaşında ki bir erkekle 30 yaşında ki erkek arasında dağlar kadar fark vardır bunun cinsellikle ne alakası var 19 yaşında ki adamda seks ister 30 yaşında ki adamda seks ister. 19 yaşında ki adam dünyadan bir haber her şeyi hayatı yaşadım sanar bi poh bildiği yoktur. 30 yaşında ki adam hayatın yarısına gelmiştir bir çok tecrübe kazanmıştır daha güvenilirdir ya da daha nettir diyelim. Yalan söyleme olasılığı 19 yaşında ki çocuğa göre daha azdır. Karakter diyen de olmuş 19 yaşında ki insanın ne karakteri oluşacak daha şaka mısınız kendini zor keşfediyordur salkdj tabi ki istisnalar vardır ama geneli böyledir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha önceden 30 yaş üstü görüşmek istemişti. Ben istemediğimi söyledim ve ısrar etmeden saygı duyduğunu söyledi. Benim için iyi temennilerde bulundu. Kendi yaşıtım biri ise ona karşılık vermedim diye peşimi bırakmadı saçma sapan hareketlerde bulundu. Erkekte olgun olan bir tık daha iyidir.
Kızlar erkeklere göre daha çabuk olgunlaşıyorlar bu yüzden 30 yaş çekici geliyor.32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Papayya0 karakter vs tamam doğru ama 30 yaşında insan ne istediğini biliyor. Erkeklerin en büyük problemi olan meslek vs artık olmuş oluyor. Belirsizlikten sıkılmış oluyorlar. Benim çevremdekiler böyle tabi istisnalar var
+1 yılBen 30 yaş üstü biraz güvensiz buluyorum bunun nedeni de o yaşa gelene kadar kendine bir düzen kuramamış olması. Özellikle o zamana kadar ciddi anlamda bir ilişkisi olmamışsa o adamda iş yoktur. Ya da başka bir eksiği vardır ki hemcinslerim ona şans vermekten çekinmiştir diye düşünürüm. Yani 27 28 29 normal şu an benim yaşıma göre ama 30 üstü çok geliyor. Tabi kişiye göre değişir. 🌸
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl19 yaşındayım genelde 30 yaş ve üstü erkeklerle konuşuyorum (yaptığım doğru değildir belki de haklısınız ama en çok uyuştuğum insanlar o yaş aralıklarından çıkıyor, bende anlamadım) güven konusu kişiden kişiye değişen şeyler ama unutma çoğunun amacı cinsellik oluyor her erkek gibi.. cinselliğe lafım yok ama abartanlar oluyor çıtır kız diyip dibinden ayrılmıyorlar oysa bi versen bir daha yüzüne bakmazlar. Güvenilir daha olgunlarda oluyor, kendini geliştirmiş bazı şeyleri kafasında oturtmuş oluyor bunlara denk gelirsen ne mutlu sana. Bende senin gibi hissediyorum olgun erkeklerin yanında kendimi daha iyi hissediyorum, daha iyi anlaşıyoruz. Dediğim gibi dikkat et takıldığın yere göre de değişiyor insan kalitesi, çoğunun amacı cinsellik oluyor bu çıtır kız muhabbeti 🤦🏻♀️ Ayrıca güvenilirlik yaşa bakmıyor, 34 yaşında olup ergenliğe yeni girmiş gibi davrananda vardı.. belki şu an linç yiyeceğim ama napalım 😂
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. 30 yaş aıtı kadar şerefsiz adi kitle görmedim bu soru tam bir fitnetör bir soru olduğu kanısındayım tuzağa gelmeyelim abilerim oyun belli 30 yaş üstü abiler ve dayılar ile bizler z kuşağı ile birlikte iç savaş çıkartıp yönetimi ele geçirmek 😂😂 tüm şakalarımı yaptım
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Merhaba,
Sana öyle gelmesinin sebebi 30 yaş üstü erkeklerin genel olarak karakterlerinin oturmuş olması ve hayat tecrübelerinden kaynaklanıyor. Hâl ve tavırları sana güven verdiği için bu düşüncede oluyorsun.
Oysa ki ; Bunun yaşla alakası yok, tamamen karakter ve kişilik meselesidir.
#Just20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır aksine hiç güvenilmez 30 yaşına kadar adam olamadilarsa zaten bu saatten sonra çok bir şey beklememek lazım. Yani adam olanlara zaten lafım yok onlar ustune alınmasin olgunluk yaşla olunmaz 8 yasinda butun hayati sirtlanan çalişan erkek çocuklar var bazen aileleri için kendilerini çocukluklarıni feda ediyorlar ama 25 30 yasimda aylak aylak gezip başini beladan eksik etmeyenlerde var onlar duzelmez isterse 80 yasina gelsinler duzelmezler
26 Yorumla- +1 yıl
@Jöh06 Sence yanlış mı düşünüyorum
- +1 yıl
@Jöh06 yazdım zaten adam olanlara lafım yok diye genelleme yapmadim ama serserinin birinin adam olmasini beklemekte aptallik olur yani bunun için 22 yıla gerek yok 5 yaşindaki çocuk bile bilir
- +1 yıl
@Jöh06 ve 22 yıla bir şey sığdırmadim yani çevreden görüyoruz. sen bu yaşına kadar her şeyi deneyimlemişsin öğrenmişsin der gibi laf carpıttin ama öyle değil
Aksine 30'lu yaşları da ben güvenilmez buluyorum. Lakin bir insanın güvenilirliği yaşıyla ölçülemez. Bakma o güvensizliği anlamsızca hissediyoruz. Yoksa güvenilir insan her yaşta güvenilir insandır. Aşkta güvenilir bulmam ama. 19 yaşındaki bir kızla yakınlaşmaya çalışan 30'lu yaşlardaki birini yadırgarım.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüven konusu ihtiyaca göre değişir zamana göre gelişir.
İnsanlar genellikle beklenti içerisinde yaşarlar, beklentileri düşük tutanlar ihtiyaçlarını gidermiş veya bazı ihtiyaçları gereksinim öncelik olarak görmezler. Mutlu olmak ve mutlu ederek huzur ararlar. Tıpkı bir yavru kediyi alıp sevgi ile büyütüp birbirini asla ses ile anlamasalar bile ayrı kalınca üzgün buluşunca dünyanın en güzel şeyine sahip olmak gibidir. Bu huzur bu güveni arayanlar vermek isteyenleri bulmak önemlidir.10 Yorumla
+1 yılDaha olgun davrandıkları, karakterleri oturduğu, nerde ne konuşacaklarini, kime ne söyleyeceklerini daha iyi bildikleri, ve deha da önemlisi, geçmiş tecrübelerinden kadınları daha iyi tanıdıkları ve onlara genel anlamda duymak istediklerini soylemeyi çok iyi bildikleri icin böyle hissediyor olabilirsin. Daha genç olupta bu özelliklere sahip erkekler elbette vardır ama, bulmak meseledir. Ha her 30 yaşın üzerindeki erkekte de bu şekilde şeyler goremeyebilirsin tabi
00 Yorumla
+1 yılO yaşa çok şey sığdırılmıştır sana nazaran. Yani çok olgun olur ve senin kadar çok heyecanlı olmaz. Daha gözü kör olmaktansa, mantığını daha çok kullanır gibi. Ama yaşı küçük olan daha polyanna bakar genelde. Ve seni yönlendirmek, kandırmak daha kolay olur onun için. Yani "genel" diyorum bakın. 😂 Bana göre.
00 Yorumla
+1 yılBenim esas merak ettiğim 19 yaşındaki genç bir kızın 30 yaş üzeri erkeklerle ne gibi işi olabilir ki onlarla alakalı güvenilir mi değil mi diye soru soruyor... Eğer aşk manasında soruyorsan pedofilidir sana o niyetle yaklaşan, güvenilirliğini sorgulama o yüzden.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Burada olgun erkek gençlere nazaran fevri ve deli dolu ipe sapa gelmez hareketler sergiliyor.
Oysa 30 yaş ve üstü Karsidakini sadece cinsel obje değil değer verilmesi ve sevilmesi gereken bir varlık olarak görüyor. Kendi adıma söylüyorum.10 yıl önceki bazı davranışları mi sorguluyorum gerçekten yanlış olduğunu fark ediyor insan. Elbebete birazda karekter ama genede birşeyler deneyimlemek insanı hem olgunlastirir hem tecrübe sahibi yapar.
Aksi söyleyen o yaşa gelince anlar.06 Yorumla- +1 yıl
sacmalik buna hic katilmiyorum bir insan 7 de neyse 70 de odur ne yani erkekler her alti yesin 30 olsun biz ozm mi evlenelimnonlarla bn kendi yasitima baakril bu sacma seylere inanmiyorum inanlarin sonunu gördük
- +1 yıl
bence senin büymen gerekiyor iyligin icin dedim ama kendi düsen aglamaz 30 yaslarda erkekler neden kendindne cok kücük birini istesin neyse sizin gibiler olmasa o erkekler evlenemzdi kalirdi k
- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yıl19 yaş genç kadın ile 30 yaş erkek arasında beraberlikte yaş farkı var bu doğru. Ama 30 üstü erkekler kötü demek ne alaka? 18 yaşındaki iken erkek iyiymiş de 30 yaşındayken kötüymüş Allah Allah. Mantıksız şeyler yazmayın. İnsanlar iyi - kötü olarak 2' ye ayrılık. İyi insanlar da damarına basılmadığı sürece iyidir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı. Erkeklerle Kadınlar arasında 11 yaş gibi bir beyin gelişim farkı var. Kadınlar erkeklerden 11 yıl kadar önce beyinleri gelişiyor. Yani sen 19 yaşında isen +11 olunca 30 yaşında ki erkek senin beyinsel düşünmene denk geliyor. Tabı bu durum 40 yaşına geldiğinde eşitleniyor ve erkek öne geçiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler belli bir yaştan itibaren olgunlaşıp sorumluluk sahibi olmaya başlar. Biraz birikim sahibi olmak istiyorum derse o yaş biraz daha ileri gider. Yaşı ilerledikçe her anlamda oturaklaşır ve ne istediğini daha iyi bilir. Çıtır delikanlılar gibi her kıza aç abaza gibi bakmaz, konuşmaz. Yaş ilerledikçe görgü, görenek ve anlayış artar aynı şekilde kadına değer vermeyi öğreniriz. Olay özetle budur.
00 Yorumla Yok abicim. Hepimizin en büyük olayı çıtırlarla yatak güreşi yapmak. Bu yüzden de gereken neyse yaparız. Güvende mi hissetmek istiyorsun "tamam gizelim", hediye mi istiyorsun "ne demek yavrum", gülmek mi istiyorsun "benim işim canım".
Olay bu. Erkek her yaşta erkektir.01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. 30 yaş üstü erkekle olup 21 yaşında olan ve aynı düşünceyi yaşamış bi arkadaşım var , onunla burdan tanıştık hatta , tavsiye etmem öyle bir yanılgıya asla düşme,. güven duygusuna aldanıp kalkıp kendinden 10 yaş büyük biriyle ilişki yaşama , bi yerden sonra seni yetersiz bulup yaşıtlarıyla takılmak isteyecektir, henüz toy olduğun birçok konu var o bunu aşamayıp senden uzaklaşacaktır emin ol.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüven kavramı ne yaşla ilgilidir nede başka bir şeyle, güven insanın kişiliği ve ruh haliyle alakalıdır yani 10 yaşındaki bi insana rahatlıkla güvenebilirsiniz ama 15 yaşındaki kardeşine güvenemezsiniz güveni ancak zaman ve insanların hareketleri oluşturur bi insan guvenilirken tam terside olabilir kişi yaşadığı ortam yüzünden değişebilir, dünyadaki en mühim şeylerden biridir güven, onu kazanmak ya da kaybetmek dengeleri değiştirir, Ve en güzel parfümdür güven
10 Yorumla
+1 yılBende olgun erkeklerden yanayım çünkü daha aklı başında ve daha iyi düşünürler ve hem baba hem abi hemde iyi bir eş olur erkekler geç olgunlaştığı için sanırım.
40 Yorumla
+1 yıl19 yaşında olup , Baban yaşındaki insanla ne işin olur ki? Başınıza birsey gelse ne olacak? 30 adamla senin hayat görüşün bir mi? Beklentin bir mi? Maddi durumun bir mi? Az akıllı olun ya. Bu yaşta bu ne düşkünlük!
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNedeni Psikolojik. Çocukluk döneminde babanızla aranızda sağlıklı bir ilişki olmadıysa kendinden yaşça büyük adam ya a kadınlara ilgi duyarsınız. Erkeklerde de böyledir. Adı da vardı bunun psikolojide ama hatırlayamadım. O adamın yanında koşulsuz güvende hissetmen, sevgisini, ilgisini istemenin altında tamamen bu yatıyor bence. Bir de kimseye koşulsuz güvenme. Bu sana çok zarar verir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de 19 yaşındayım, bu sene 20 olacağım ve şu an konuştuğum 35 yaşında. Daha önce kendimden sadece 4 yaş büyük biriyle evlilik yolunda ilerleyip aldatıldım. şu an konuştuğum insan ama bana inanılmaz güven veriyor.
Yani hissettiklerin yaşla mı alakalı bilmiyorum ama ben de benzerini yaşıyorum. Ama bence yinede karakter daha ağır basıyor.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yas değil yaşadıkları alakalı 40 yaşında gelmiş biri 15 yaşındaki çocuktan daha çocuktur belli olmaz
00 Yorumla19 yaşındaki kıza iyi gelir tabi bi de bana sor nasıl geldiğini. Sizi rahat kandırıyorlar. Hadi Benide kandıraınlar bakalım :)
57 Yorumla- +1 yıl
+111
- +1 yıl
Katılıyorum yani
- +1 yıl
Bence kimse kimseyi kandirmaz sadece hayat tecrübesi vardir
- +1 yıl
Kandırır tecrübelerinden yararlanarak daha kolay kandırabilir
- +1 yıl
Ayn daha iyi yem atıp çekerler
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kızım ne işin var senin 30 yaşındaki adamla ya mendil gibi kullanır atar seni bi kenara yaşıtlarınla takıl aptal olma.
51 Yorumla
+1 yılErkeklerin %80'i güvenilmezdir. 30 yaşındaki adakın 19 yaşında yeni reşit olmuş kızla birlikte olmasının tek sebebi genç olman. Yani seni daha iyi yönetebilir ve de cinsel ilişki açısından erkeklerin 'gözü açılmamış kız olsun' takıntısına birebir uyuyorsun. Seni sevdiğini düşünmüyorum. En azından seni düşündüğün gibi sevmiyor. Güvenilmez bir erkekle takılacaksan da en azından yaşlılarla takılma.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı.
+1 yılGüvenilir diyebilmek için içini dışını bilmen gerekir.
Bu devirde kimseye güven olmaz.
Herkes heran sapitabilir. Dikkatli olun hanımefendi.10 Yorumla
+1 yılAbicim yapma bak 30 yaşında hiçbir erkek 19 yaşındaki bir kızla çok aşık olduğu için vs iletişim kurmaz hele ki Türkiye gibi bir yerde. Başın derde girer kendini kullandırtmasan bile zorla bir şeyler yaptırabilirler bence dikkatli olman en iyisi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoş muhabbet. biri kuyuya düşmüş 50 adam çıkarmamış batirmis gibi geldi soru bana. Yaşla ne alakası var kimseye güvenilmez. sana bile. O yüzden nasıl güven duymak istiyorsan yoklama cekiceksin. He zaten seninde heves ettiğin buysa burada belli kitleyi niye hedef yapıyorsun. Düzgün biri isie vermediğin bişeyi senden istemez merak etme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşının büyük olması güçlü duruşu izlenimi veriyor sende.
Kısmen şöyle güvenin yaşla alakası olamaz bu insanla ilgili bir şey çocuk vardır 17 yasında cok güven verir adam vardır 5o yaşında hiç güven veremez. Yani olabilir öyle şeyler00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. 30 yaş altına ayrı sebeple güvenilmiyo 30 yaş üstü bilmem ne sonrasını boş ver zaten e napalm biz
35 Yorumla
Soran+1 yıl@srtcbrk biraz daha açar mısın ne demek istedin?
aranızda 10 15 yaş var sen 30 Ken o 40 45 olucak the sorun deilse konuş guvenmek te yasa değil kalbe bakar bu arada yorumu begenirmisin
15 Yorumla
Soran+1 yılNiye beğenirmisin
Soran+1 yılKazan bakalım
Soran+1 yılSende öylesin
Karaktere bağlı hayata kendinden başkasına güvenme senide kandirabilir 20 yas ya da 25 yaşındaki adamla konuşsan daha iyi olur senin için yaşın 18 hoş olmaz
10 YorumlaGuvenilirdir belki bunun yas ile degil karakterle alakasi var ama şey dersenki iliski anlaminda o zaman 30 yasindaki erkege subyanci demeleri bizim ulkemizde %99 ihtimal
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Babanla muhtemelen aran iyi değildi ve baba şefkati bulunca bunu güvende hissetmek olarak algılıyorsun ama aman dikkat. Herkese güvenilmez. Bu yaşla alakalı değil karakterle alakalı bir durumdur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni yastayiz sevgilimin yasi 33 ve 3 senelik iliskimiz var isteyen istedigi kadar linclesin bana ailemden cok guvende hissettiriyo
412 Yorumla
Soran+1 yılAilenle aran nasıl?
- +1 yıl
Bu senin kararın kimseyi bağlamaz
Cevap sahibi+1 yılAilemle o kadar kotu ki bi yandan az once intihar dusuncelerinden kendimi zor siyirdim
- +1 yıl
Hayat bazen çekilmez hale gelir ama intihar düşüncesi çözüm değildir
Cevap sahibi+1 yıl@o1öğretmen uzgunumki ailem yuzunden Şu an dayanilcak gibi degil. Sakin kalmaya calisiyorum
- +1 yıl
Anlatmak istersen dinlerim seni takip edebilirsin
Cevap sahibi+1 yıl@o1öğretmen ettim
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz evet maalesef öyle
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz takip ettim konusmak istersen
Gizli Üye(36-45)+1 yılO yaşlar evlilik yaşları olduğundan güven vermek zorunda kalıyorlar erkekler.
Bana geneli güven vermiyor44 Yorumla
Soran+1 yılNeden güven vermiyor size
Cevap sahibi+1 yılÇoğunluğu uçkuru peşinde
Tabi o kadar profesyonellerki normal iyi biri gibi görünüp elde etmeye çalışıyorlar sonra zaten gerçek yüzlerini çıkarıyorlar ortaya- +1 yıl
Eksiledim seni söylümde bil bariii
Cevap sahibi+1 yıl@İstanbul_bey eksilesen ne olur gerçekleri değiştirir mi yok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüven Yaşa bakmaz, Karaktere bakar. Ayrıca 30 luk adam 19 luk kızla bir şey yaşıyorsa Kesin cinsel anlamda yaşıyordur diyebiliriz çünkü Türk topraklarındaki erkekden bahs ediyoruz biraz test et dene anlarsın ne peşinde olduğunu.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yıltecrübeli erkekler
yavru ceylanı ürkütmek istemiyor
güven veriyor
eskiden sübyancı diye bir tabir vardı
gerçi artık sen reşit olmuşsun21 Yorumla
+1 yılHayat senin hayatın. Fakat kesinlikle önermem neden böyle bişey hissediyosun ki? Mesela ben 20 yaşındayım ne erkek arkadaşım var nede kız arkadaşım davul bile dengi denginedir ama şu var şahsen bende kendimden büyükler ile konuşurken konuşmalarımız sohbet bana daha samimi ve olgunca geliyo ama sen bunu yapma çünkü 30 yaş üstü erkeklerin bi çoğu evde kalıp arayış içerisinde olanlar. Avlayacak tavşan arıyorlar kendine dikkat et.
00 YorumlaO yaşa gelmiş insan oyalanmayı vakit kaybetmeyi düşünmez direk evlenir gözü ile bakıldığı için öyle
Olgunluktan dolayı da daha fazla deneyimi olduğu düşünülüp daha güvenilir bir profil çiziyor00 YorumlaO insanına göre değişir tabi ancak genellikle olgun erkekler kızların gözünde daha güvenilir gelir. Bu sizin bakış açınız ile ilgili biraz. Siz yine de herkese güvenmeyin.
00 Yorumla
+1 yılHer insan bir değildir her insan yaşadıkları tecrübe edindikleri okudukları duydukları gördükleri sonucunda hal ve hareketler de soylemlerde bulunur bu yüzden ahmet mehmeti eleştirmek suçlamak yerine varlık olarak insanın terbiye edilmesi gerekir.. Cevap bu
00 Yorumlaben 30 yaş üstü bir erkek olarak hayatta çok şey atlattım. bu yüzden kesinlikle bakış açım çok daha farklı erkekler geç olgunlaşır ve bundan dolayı yaşı küçük erkekler çok daha kolay yanlışa düşebilir bu yüzden benecede tercihlerini yaşı büyük erkeklerden yapmanı tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılOnlarda seni kolay av olarak görüyorlar emin ol ve bu kadar saf olma
30 Yorumla
+1 yılbazıları daha olgun oluyor bazıları da asla düzelmiyor 70ine kadar öyle gidiyor
30 Yorumla
+1 yılartık yaşlanmış o enerjisi yoktur sağa sola bakmaz yuva kurmak istiyordur olgunlaşmıştır bu yüzden daha güvenilir hissediyorsundur
10 Yorumla
+1 yılYa harbiden sizde nasıl bir zevk var? Bende 18 yaşındayım 30 yaş üstü adamlara amca diyorum siz nasıl kendinize yakıştırıyorsunuz anlamıyorum gerçekten hayret ediyorum sizlere
60 Yorumla
+1 yılBen 20 yaşında iken 35 le konuştum aldatıldım canım elimi kolumu zor kurtardım hala da kurtulduğumdan emin değilim dikkatli ol.
10 Yorumla
+1 yılsence jdjsjs bu saate kadar evlenmemiş jsjsjdjdjsjjs
20 Yorumla30 yaşı geçince bilmediğimiz başka bir şey olmuyorsa neden güvenilir olmasın ki?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılNedeni baban
Uzun uzun anlatilabilecek konu ama kisaca babadan kaynaklandigini bil yeter20 Yorumla
+1 yılYaşım küçük ama ben. Yaşım 25 ve sevgilime çok sadığım. O benim herşeyim. ❤️❤️❤️
20 Yorumla- Devamını Gör (321)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat