Arkadaşlar sizin yanıtlarınıza çok ihtiyacım var cevap veirr misiniz? Belki bir felaketi önliceksiniz kimbilir cevap verir misiniz?

İnstagramdan biriyle tanıstım kendisi İstanbul'da ben hiç gitmedim falan görüntülü konustuk beni çok çağırdı ama güvenip gidemedim kendi gelmek istiyor çoo fazla ben istemedim gelmesini güvenemiyorum instasında çok fazla ortamcı kız var ayrıca çok ortamcı biri sürekli gecelerde, benim yanıma gelmek çol istiyor ben gitmedim diye hergün arıyor konusuyoruz falan simdide ben gelmemesi için bahane uydurdum haftaiçi gel dedi ısrsrla çağırıyor beni çok tanımak istiyormuş çok ama çok görüşmek istiyormuş bana güven diyip duruyor ne yapsam bilmiyorum cevaplarınıza ihtiyacım var cevaplar mısınjz kendisi mafyavari biri doğulu sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kimse ile birlikte olmuş biri değilim yaşımda 24 aklıma bir ton sey geliyor bir yanımda git tanı diyor
Arkadaşlar sizin yanıtlarınıza çok ihtiyacım var cevap veirr misiniz? Belki bir felaketi önliceksiniz kimbilir cevap verir misiniz?