Arkadaşlar Baldızım üstüne vazife olmayan aile konumuza karıştı. Bende bu yüzden onu evime sokmuyorum. Bugün eşim kandilini kutlamak için baldızımı aradı. Oda eşime kalkıp aramak için kocandan izin alabildinmi izin verdimi diye laf soktu kardeşine. Eşimde saçma sapan konuşma diyerek azarladı. Sizce bu baldızın amacı ne olabilir?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Saçma sapan konuşmuş gerçekten, baldızın evden ırak olacak bir insan.
Aynen öyle valla gıcığın teki.
Ne alaka hiçbir kardeş ablasının veya kardeşinin kötülüğü istemez sen ne diye kardeşine öyle davranıyorsun
Aile içi konusuna karıştı. Ondan öyle davranıyorum. Sen kalkıp kız kardeşinin kocasını arayabilirmisin onların aile meselesine karışma hakkını kendinde bulurmusun? Bu hanım efendi o cesareti buldu. Bende eve bir daha gelmeyecek dedim eşime. Gelemediği için deliriyor
Eşin çok akılsız bence ben olsam hayatta kabul etmem eşim benim kız kardeşime izin vermiyorsa bende onun kardeşine izin vermem bu çok yanlış valla. Yaa dediğim gibi kimse ailesini kötülüğünu istemez
Ya hala hemcinsini savunuyorsun. Bi empati yap.
Aile içi konusu dediğin neydi mesela
Ben eşimi doğuma girmek üzereyken eşimi orada bırakıp gidip ta 50 km uzaklıktaki ana babasını getirecekmişim. Üstelik eşimin yanında kimse yok. Ve maddi durumlarıda iyi. Ben baldızlarımı ve eşimin her işine koşacakmışım. Kısaca beni kullanmak istediler.
Aaa yürüsün gitsinler o ne saçmalık tabikide aptalcaaa tavırlarms haklsiin ama eşini ailesiyle sınama bence gelirse gelsin sadece mesafeli ol
Ya kardeşim ben gidip getirmedim diye ana babası kızının doğumuna gelmediler. Sırf ceplerinden para gitmesin diye.
Oha o ne rezillik utanmazlar ya insan taksiyle gelir çok mu zor
Şimdi haklımıyım haksızmıyım
Haklısınzda haksızsnzda yaa eve sokun en azından eşiniz üzülmesin ama mesafeli olun bunun tavrınzdan hep farkına varsın emin olun zaten kendisi de gelmez öyle olunca
Ne olursa olsun eşinin kardeşine evime gelme deme hakkın yok eşin buna ne kadar üzülmüştür ne demek eve sokmuyorum orası tek sizin evınız değil o zman sizin ailenız den de kımse gelmesın dese eşiniz haklı
Senin eşinle aranda olan aile konuna Karışsa aile huzurunu bozsa naparsın?
Ben eşimi doğuma girmek üzereyken eşimi orada bırakıp gidip ta 50 km uzaklıktaki ana babasını getirecekmişim. Üstelik eşimin yanında kimse yok. Ve maddi durumlarıda iyi. Ben baldızlarımı ve eşimin her işine koşacakmışım. Kısaca beni kullanmak istediler. Adamlar para gidecek diye kızının doğumuna gelmediler
O onun öz kardeşi bilmem farkında mısın? Aynı şeyi senin kız kardeşin yapsa aynı tepkiyi verecek miydin merak ediyorum kardeşim. Senin evine girmeye meraklı değildir sen yasak koymasan da girmezdi bence. Eşine de haklı bir laf sokmuş.
Ben kimseye durduk yere tavır almam. Benim tarafımdan biri yapsa onuda sokmam. Haddi aşarsa haddini bildirmek gerek. Kimse kimsenin huzurunu bozma hakkını kendinde bulmamalı.
Bir şey olmasa karışmaya mecbur hissetmezdi bence bir kardeş. Sen kimsin dünkü adam kaç yıllık evlisin o kac yıllık kardeşi?
Başlatmasın kardesinden. Sen karıştır o zaman. Gör bak evliliğin ne hale geliyor
Yav zaten seni seçip kararlarına he diyen kadın bunu da hak etmiştir kardeşi de onun gibi aptaldır bişey demeye gerek yok haklısın
Kız kardeşim hakkında "evime sokmuyorum" diyecek erkeği evime sokmam. Gayet iyi demiş
Önce Bi düşün ondan sonra cevap ver
Kızlarda akıl mı arıyorsun? Öyle ya da böyle terslendi mi? Terslendi. Haksizda olsa gicigini çıkarana kadar unutmaz. Bunlar böyle yapacak bir şey yok. Uzak tutacaksın. Gerekiyorsa sonsuza dek
Zorla kaşınıyor. Telefonu eşimden alıp saydırmamak için kendimi zor tuttum valla
Geri adım atma, düzelmesinide bekleme. Becerebilirse özür diler helallik ister barisirsiniz. Yoksa bilki zaten size saygısı yok
Aynenn Kardeşim. Böylesi tipler evden köyden uzak olsun.
Eniştesi olarak senden haz etmiyor ve haklı sebepleri de var gibi görüküyor
Neymiş haklı sebebleri?
Üzerine vazife olan seye karısmıs olabilir ama kardesinin ya da ablasının iyiliği içindir sonucta kötü ve art bir niyeti varsa bilemicem ama evime sokmam dediğin kişi karının birinci derece yakını hos değil yani demekki aranızda bir anlasmazlık var baldızımla senden neden haz etmiyor sen onu söyle bakalım
Kardeşim kız geçimsiz kızın teki. Bunlar beni kullanmak istedi. Sürekli içli dışlı olmak istedi. Bende de o yok. Ben seviyeli mesafeyi koruyan usülünce görüşen biriyim. Sürekli ben bunların anasını babasını taşıyayım getir götür yapayım istediler. Bende yapmayınca gıcık oldular.
Hımm o iş sıkıntılı ozaman
Aynen mecburen böyle yaptım
Böyle yasak koyamazsin
Erkek olursan koyarsın. Ben eşimi doğuma girmek üzereyken eşimi orada bırakıp gidip ta 50 km uzaklıktaki ana babasını getirecekmişim. Üstelik eşimin yanında kimse yok. Ve maddi durumlarıda iyi. Ben baldızlarımı ve eşimin her işine koşacakmışım. Sen olsan naparsın?
Aynisini yap 😂 aklıma bu geldi www.instagram.com/.../?utm_medium=copy_link
o baldızı bi öpmek lazım
Hasetlik
Bencede çekemiyor gibi
Art niyet demekki
Eve gelemedi ya kuduruyor 🤣
Tabi ya sokma onu eve fazlada zitlasm aranızı falan bozar
Sokmam sıkıyorsa Bi gelsin dedim eşime.
😂😂