Bende ona dedimki şu videondaki titaniktenmi dedim, yok daha neler dedi geçmişindeki bi videoyu kıskandığm icin yorum yaptım baskasına yaptıgını mı benden istiyor diyr sinirlendim sizce abartmışmıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Siz olsanız benim gibi şu videondaki titaniktenmi diye herşeyi bildiğinizi gösterirmiydiniz abartmadan ve üzerinde durmadan olayın
Nişanlımın erkek arkadasının telefonunda nişanlımla yabancı bi kızın titanik yaparken videosunu gördüm , bana titanik yapalım dedi?
Aslında video da bir arkadası baska kızla yapıyor ama ben onunda yaptıgını düsündüm videoda tek bir sekilde şarkı söylüyordu bende şu videondaki titanikmi dedim 😃 gülücük koydum yok daha neler diyr cevap verdi. Sen geçmişte baska kızla yaptınmı diyr sormakda eziklik gitmiş baska kızlarla yatmıs ona bakılırsa bu daha masum kalıyo
Zaten şeye dikkat ediyor baskasıyla gittiği cogu özel yere benle gitmiyor mesela 8 aylık cinsellik sık sık yaşasıgı ilislisinde bal mumu müzesine gitmiş oraya gitmeyelim baskasıyla gitmiştim seninle cok daah güzel yerlere gideriz dedi
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlımın erkek arkadasının telefonunda nişanlımla yabancı bi kızın titanik yaparken videosunu gördüm , bana titanik yapalım dedi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Başkasıyla yaşadığı bir şeyi seninle yapmak istemesi basitleştiriyor bence ya benim de başıma gelmedi değil kanka
Ama şimdi düsününce de baskasıyla öpüştü koklastı benimlede diye düsünüyorum bunun sonu gelirmiki , sence onun yaptığı büyük bir hata mı
Ya oldu elbet başkasıyla da ama artık temiz kimi bulabilirsin ki
Aslında video da bir arkadası baska kızla yapıyor ama ben onunda yaptıgını düsündüm videoda tek bir sekilde şarkı söylüyordu bende şu videondaki titanikmi dedim 😃 gülücük koydum yok daha neler diyr cevap verdi. Sen geçmişte baska kızla yaptınmı diyr sormakda eziklik gitmiş baska kızlarla yatmıs ona bakılırsa bu daha masum kalıyo
Titanikdaha masum ama gidip ona baskasıyla da yaptınmı diyr sormam aptalca olur dimi
Ya yaptım dese neyi değiştirir ki
Baskasıyla yaptıgın seyi benle yapman basitleştiriyor desem ilerde cinsellik de ona yaptıklarını bana yapmaz ve cok saöma yerlere gider olay dimi
Aa işte onla seks yaptım senle yapmiyim basit hissedersin e döner olay
Zaten şeye dikkat ediyor baskasıyla gittiği cogu özel yere benle gitmiyor mesela 8 aylık cinsellik sık sık yaşasıgı ilislisinde bal mumu müzesine gitmiş oraya gitmeyelim baskasıyla gitmiştim seninle cok daah güzel yerlere gideriz dedi