Merhaba 🐈 Bence kadınlar çok çabuk kapılıyor. Bu süreci daha kendi halinde, daha kendi dünyasının sınırlarından çıkmadan yaşayanlar kesinlikle erkekler. Duygularını da daha derinde ve sezdirmeden yaşadıkları için kadınlar fazlasıyla yıpranıyor :) Ah biz ah akıllanmayız var yar ya biz dgsd
Bence kadınlar böyleler. Ben mesela sevgi kuralım güvendir benim. Tabiki hoşlanma oluşur ilk etapta ancak sonraları puzzle parçaları gibi herşeyi tamam etmek için tanımak gerekir o kişiyi. Yan yana iken görmek lazım. En huysuz anımda ne yapıyor? En mutlu anımda nasıl davranıyor? İhtiyacım olduğunda nerede? Çıkarlarına hizmet etmediğim zaman benimle mi? Ben bunlara bakmadan bağlanamam. Emin olmak isterim sevildiğimden bu aşktan daha önemli benim için. Ayağım yere basmalı, başka türlüsü zor bana.
Kadınlar tanıdıkça sevmeye daha yatkındır. Erkekler için sevebilmenin en büyük koşulu görsele dayalıdır. Kadını fiziksel olarak beğenmeyen erkek bir kadını * sene tanımaya çalışsa yine sevemez. Bu arada bende fiziki olarak bir erkeği beğenmezsem sevemiyorum bacı bacı sihbet ederek ömür geçirmeyecegimiz gerçeğini bildiğimden dolayı 🙆🏼♀️
Hayattan kim hemen bir şeyler olsundan ağzı yanmışsa ve bir anda oluşan duyguların yine bir anda yok olabileceğini eğer kapılıp gittiğinde başına nelerin gelebileceğini de tecrübe etmişse o tanıdıkça sevmeye daha yatkındır. Duvarları o kadar kolay geçilmez hale gelmiştir ve aşama aşama step by step ilerler hayatında olmak isteyen insana karşı
Bence kadınlar kendimden biliyorum çünkü öyle ilk görüşte filan aşk olmadı daha böyle zamanla olan bir şeydi daha önceden ilk görüşte olanları da yaşadım birden gelen birden gidiyor ama böyle yavaş yavaş gelen var ya işte şu anda yaşadığım gibi gitmiyor bitmiyor yani
tanıdıkça güvendikçe daha çok sever Tanımak bilmek demek insanlar güvendikleri yerlerde daha rahat olurlar daha sevecen daha samimi. aslında kadın ve erkek için bu böyledir diye düşünüyorum yani bunu bir cinse mal etmemek lazım
insan tanıdığı bildiği şeyin yanında daha rahat olduğu gibi onu daha fazla sever sevdikçe daha çok bağlanır ve bu bir alışkanlık haline gelir.
Erkekler daha temkinli adımlar atıyor gibi geliyor bana. Kadınlar doğası gereği iki güzel söze aşk kelebeği moduna geçebiliyorken, erkekler biraz daha zaman içinde yaşıyor duygularını. Tabii bu her erkek ya da kadın için geçerli değildir. Gördüğüm örnekler bunu düşündürüyor bana. Ben de tanıdıkça, zaman geçirdikçe, güvenmeye başladıkça seviyorum. Zaten birine hemen aşık olup kara sevdaya tutulacak kadar yoğun duyguları olan biri değilim 🙂 Hissizlik var ben de biraz, ya da tecrübelerin verdiği bir duygu kontrolü, bilemiyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadınlar. Mesela erkek cirkin bir erkekse bile erkegin tatli diline, esprilerine, davranışlarına kapılabilir kadınlar. Ama erkeklerde ilk basta göz doyacak. Zaten gözüne hitap etmiyorsa hiç sohbete bile girismiyorlar tanıma geregi de duymuyorlar açıkçası erkekler. Hatta kadin guzel olsa bile tanıdıkça erkekler daha da uzaklaşıyor sanki. Ama kadinda boyle degil. Kadin tanıdıkça açılıyor, seviyor, guzel yönlerini görüyor karşıdakinin. Bence bu da cok guzel kadinlarin, yanindaki tipsiz erkeklerle neden beraber oldugunu da açıklıyor.
Erkekler, çok net. Kadınlar sadece tipe ve dış görünüşe bakıyorlar. Bana komik olduğumu, zeki olduğumu söyleyen tonlarca kız oldu. Ama benimle sevgili olmak istemediler. Arkadaş olmaya çalıştılar. Sevgililik olayına girecek davranışları hafiften belli edince, benim hoşlandığım biri var, ben sana o gözle bakmamıştım gibi şeyler söylediler. Hep soğuk sular döküldü üzerime defalarca. Kısacası kadınlar acımasız, erkekler iyi kalpli.
Ben tanıdıkça soğuyorum ama bence bu şeyle alakalı. Fiziksel çekimle bazı insanlar şeytan tüyü gibi aşırı çekim gücü vardır. Hemen kapilirsin daha sonra tanıyınca çöp olduğunu anlarsın , bazılarıda siniktir ama tanıyınca harika bir insan olduğunu kesfedersin o yüzden hayatına giren herkesi ön yargısız tanımaya çalışmalısın.
Erkekler (ben hariç 😂) dakikalar içinde âşık olma konusunda doktora yapmış canlılardır. Şıpsevdi ilişkilerin lider kadrosunda erkekler yer alır. Erkeklerle tanışmaya gerek yok. Merhaba demen yeterli. 😂
Bence kadınlar, bir erkeği tam olarak tanımadan, huyunu, davranışlarını, kişiliğini anlamadan âşık olmaz diye düşünüyorum.
Kadınlar zamanla sevmeye daha yatkındır. Hatta başlamış bir ilişkide bile kadın ilk başlarda biraz sıkılır utanır ama sevmeye başladıkça açılır rahatlar. Gayet olağan. Erkekler daha kolay alışır sever ve erkeğin tavırları kadının da bu alışma sevme sürecini etkiler. Dikkatli olmak lazım. Ama dikkat derken yapmacık şeyler değil. Kadını rahat hissettirecek şekilde davranmalı.
Bir insanı zaten tanıyarak seversiniz. Tanıdıkça en kötü özellikleri bile size şirin ve güzel görünür. Sevmediğiniz birinden ise dünyanın en yakışıklı/güzel insanı bile olsa kusur bulur, uzaklaşırsınız. Bence insanlar karşısındakinden görüntüsü veya pozitif özellikleri sebebiyle hoşlanır ve kusurları sebebiyle o kişiye âşık olur. Cinsiyet farklılığı ile ilgili değil bu durum bence karakter farklılıkları ile ilgili bir durum.
@Sosyetic_SheqiiL moralinin bozukluğunu bu kadar belli etme tamam anladım elindeki bira ve sigarayı efkarla içtiğinden belli daha ne anlatacaksın bana söyle bakalım 🤔
Erkek ya da kadın olmakla alakası yok bence Tamamen karakteristik özelliklerle alakalı Bazı insanlar şıpsevdi olur hemen enerji alır sever Bazıları daha makul yaklaşır tanıdıkça ilişkiyi ilerletirler
Kadinlar daha yatkindir bence. Kadinlar karsisindakini tanidikca gönül gözü ile bakmaya baslar ve sevmesi icin nedenler olustugunu görür. iyi ki öyleler. Yoksa biz tipsizler ayvayi yemistik.
Erkekler dış görünüşe önem vererler ilk kadınlara gelirler konuşmaya başlarlar. Tanıdıktan sonra kadınlarda erkeklerde sevmeye başlar. Kimsenin hakkına girmeyelim..