Bir çoğumuz affetmem der, ama bence o kişiye olan hislerinize bağlı diyorum ben. Yeterince sevmiyor iseniz umurunuzda olmaz, ama mideniz de kelebekler uçuşturan biriyse kararsız kalabilirsiniz:)
Terkeden sevgiliniz/eşiniz geri dönse affeder misiniz?
Hayır asla affetmezdim. Beni bir defa terk etmeyi göze alan birisini ben çoktan silerim. Yapılan böyle bir hatayı affedecek kadar gurursuz değilim. Beni terk ettikten sonra gelipte pişman olduğunu söylese laflarımı yüzüne çarparım. Adam hem beni terk ediyor hem de sonrasında gelip affetmemi mi bekliyor? Çok bekler😅
Ben affetmem çünkü ne olursa olsun terk etmeye cesaret edememesi gerekirdi diye düşünürüm. Kırgınlığım geçmez, ki zaten hiçbir zaman eskisi gibi olmaz.🌟
Ağustos ta evlendi. Şimdi özel numaradan arayıp sesimi dinliyor. Nikah gününün sabahına kadar konuşmuştuk. İmzayı atana kadar beklicem dedim. İmzayı attı gitti. Hikayesinde de evlilik cüzdanı paylaştı. Evet halaa seviyorum. Geri dönse ne mi olur? Giderken bunları düşünecekti dönüşte değil.
Aslında bu durumu etkileyen çok fazla faktör var. Terk edilme nedeni, oluş şekli, ayrılık süresi vb. Affetmek bir erdem olsa da bazen affetmemek daha büyük bir erdem olabilir. o nedenle bu sorunun kesin bir cevabı olabileceğini düşünmüyorum. :)