5 aylık platoniklik sonrasında sevgili olduk. 4 aydır birlikteyiz. 2 gecedir bende kalıyor (ilk defa) ve ben onu izlemekten asla uyuyamıyorum. Gözümü kırpamıyorum. Öpüp uyandırmamak için zor tutuyorum kendimi. Sarılırken boğasım geliyor çocuğu 😂
İlişkimiz yeni sayılabileceği için normal midir bu yoksa manyak mıyım?
İlişkimiz yeni sayılabileceği için normal midir bu yoksa manyak mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Normal çok seviyorsun belli ama dikkat et, bıktırma ve giderse çok kötü yıkılırsın
Aynen dikkat ediyorum ona. Aşağıda bi yorum yazdım bak onu kopyalayıp yapıştırıyım anlarsın.
İlgiye boğup kaçırmak istemediğimden dikkat ediyorum ama böyle ağlayasım falan geliyor sürekli film izler gibi izliyorum
Böyle sigara içerken masada oturuyoruz mesela tek elinde sigara ya diğer elinin parmaklarını öpesim geliyor delirdim galiba
Okudum zaten bunu
Bende uzak mesafe ilişkisindeyim hiç görmedim ama o kadar çok seviyorum resmine bakarken duygulanıyorum nefesim kesiliyor o yüzden yazını okudukça kendimi hissettim karşındakinin tepkisi nasıl umarım sıkılmıyordur ben nasıl davranılan bilemedim
Kara sevdaya tutulmuşsun güzelim sen
Olabilir
Biraz abartıyorsun. Üzülürsün bak dikkat et
Hayırlısı be gülüm ne diyim
Yok ya seviyorsun işte sevmek öyle bir şey
Yani evet olabilir de bazen böyle çığlık atarak falan sarılasım geliyor şu enerjiyi bi atmam lazım 😂
At o zaman djhhjadhadk
Var biraz manyaklık var😃
İlgiye boğup kaçırmak istemediğimden dikkat ediyorum ama böyle ağlayasım falan geliyor sürekli film izler gibi izliyorum
Böyle sigara içerken masada oturuyoruz mesela tek elinde sigara ya diğer elinin parmaklarını öpesim geliyor delirdim galiba
Heyecanını ve hevesini anlıyorum. Sevmek güzel birşeydir. Ama duygunun yoğunluğu anlattığına göre çok fazla sende, az biraz törpülemelisin. Bu ilişkin için çok daha isabetli olucak.
Tamam 😄 bi de yas farkımız var agır baslı davranmaya calısıyorum
Yanı olmadıgım biri gibi degil ama biraz sakin
Kaç yaşında 😃
19-28
Vaaay genç seviyorsun demek ki benim gibi, bende 18-19 yaşındaki kızlardan hoşlanıyorum. Ağırbaşlı davranırsan annesi gibi olmuş olursun. Buda adamı sıkar bisüre sonra. Bazen onun yaşına uygun davran bundan zarar gelmez. Genç iyidir insanı zinde tutar genç tutar biraz delilik hepimizin hakkı😃
Tamam teşekkür ederim
Aşırı soğuk kanlı bir insan ilk zamanlar o kadar umursamazdı ki hatta beni engellemekle tehdit ediyordu ayılıp bayılıyordum üzüntüden
Sakinleştirici kullanmaya başlamıştım
Eskiden o tezcanlı halime kızardı şimdi daha sakinim o yüzden
Belki de benim sakin dediğim aslında normal olandır bilemedim şimdi
Ama şimdi genç insanlarla takılınca her an terk edilebileceğini göze alman lazım çünkü kanları deli akar ani kararlar verirler, dün deliler gibi aşık olduğunu söyleyen ertesi gün gidebilir. Bu yüzden bu kadar bağlanmanı doğru bulmuyorum hele o yaşta bir çocuğa.
Çocuk dediğimiz kişinin 28 yaşında eşek kadar adam olduğunu unutmayalım lütfen :)
Ayrıca bu dediklerinin farkındayım ama elimde değil ayrılırsak da kırmızı odaya bir de ben uğrarım ne diyim
Dediğim gibi gerçekten elimde değil
Nasıl bir anda bu kadar bağlanabildim ben de anlayamıyorum
Çok yanlış anladım ben. Seni 28 onu 19 zannettim. Senin yaş 25-29 gözüküyor zira.
Bende yaşıtım diye kendimce akıl veriyorum hey Allahım😃
He bi dk su an oturdu bende olay
burada dogum gunu tarihim yanlış girildi silcwm çünkü hesabı
Benimkinin doğum tarihiyle açtım o yüzden
19luk lolita benim :D
Yaaaa niye hey allahım dedin yapma etme 😂😂
Zaafıma dokunma lolita falan deme sen🤫😃
Tövbeler olsun sustum
Aman sakatlık çıkmasın 😃
Çıkmaz çıkmaz korkma
Neyse şimdi sıfırdan yorumla bakiim olayı yaş konusunu düzelttiğimize göre
Yaşına göre son derece normal davranıyorsun. Bana böyle takan senin yaşıtın çok kız oldu. Adam benim gibi biriyse maalesef zamanla üzüleceksin o yüzden ben yinede bu kadar bağlanma derim sana nihayetinde karşındaki de bir insan yani.
Senin neyin varmış merak ettim
Bi de üzülme ihtimalimin çok yüksek olduğunun farkındayım. Ama zibil tane erkekten çıkma teklifi alan ve hiçbirine yüz vermeyen bir kızken (erken olduğunu düşünüp kişisel gelişimime odaklanmıştım çünkü) nasıl şu emojiye dönüştüm anlayamıyorum: 😍
Birini motor kullanıyo diye başka birini yazım hatası yaptı diye engellemiştim bana ne oldu Allahım yarabbim
Ben çabuk sıkılan biriyim. Birkaç ay maksimum. Hayata 1 kere geliyorum istediğim kişiyle şartlar da uygunsa olmak isterim tek birine takılıp kalamam.
Gittiğin yol, yol değil kızım bak sana abi gözüyle bakıyorum abi tavsiyesi veriyorum kıymetini bil😏
Hiçbir insana bu kadar bağlanma her kim olursa olsun sadece evladın olursa birgün onu böyle sev başka kimseyi değil kimse bu sevgiyi hak etmez👍
😃😃😃 bisey demiyorum sadece tesekkurler
Ricalar😃
yaş farkımız var demişsin, kaç ki yaşlar
19-28
biraz çok değil mi ya
Umrumda mı popon yicem çocuğun
ösbsöwshsös ya çok tatlı ileri sorun olmaz umarım
Bu arada 19 olan kişi benim. Hesabı birazdan kaptacağım için onun doğum günüyle açtım hesabı
hic sevgilim olmadı
birlikte olmadınmı
Olmadım
bişeyler yaşayın bence
Normal
Manyaksın
Devamı yok mu
Hayır
İstiyor musun
Ayı srni becersinnn