Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBENCE: Güven ile kıskançlığı bağdaştırmak başlı başına yanlış bir denklem olur, bir insana güvenmek ile onu kıskanmak birbirinden bağımsız ve apayrı konulardır.. Kıskanmadığımız birine güvenebildiğimiz gibi kıskandığımız birine güvenmeyebiliriz.! Derin düşünelim, varsayalım; sevdiğimiz kişiye aşırı güveniyoruz, onunla 2 kumru halinde sahilde yürürken, sevdiğimiz kişi karşı cinsten bir arkadaşını gördüğü anda hemen ona doğru atılarak sarmaş dolaş ve öpücüklü sırnaşma hallerinde hal hatır sorma fasılları olursa, hatta belden aşağı el şakaları yapıyorlarsa, her şey sahilde ulu orta ve bizim gözümüz önünde oluyor yani art niyetli düşünmüyoruz ve aralarında kesinlikle bir şey olduğuna dair en ufak şüphemiz yok, çünkü sevdiğimiz kişiye aşırı güveniyoruz, peki eee onların o abartılı samimi hallerini kıskanmayacak mıyız, sevdiğimiz kişiye o anda gerekli müdahaleyi nezaketen yapmasak bile, daha sonra onun canına okumayacak mıyız? Sonuç olarak güvensekte ve güvenmesekte, gözümüzün önünde olsa da olmasa da, aldatma varsa ve yoksa bile her durumda biz sevdiğimiz kişinin karşı cinslerle gerekli mesafeyi korumasını isteriz ve edep-iffet sınırlarını aşmasına tahammül edemeyip çok KISKANIRIZ… Ancak şimdi asıl soruya odaklı cevap verecek olursak; her insanın kıskançlık anlayışı, dürtüleri ve içgüdüleri çok farklıdır yani kimi sevdiğini eve kapatacak derecede kıskanır, kimi bir mağazada bile karşı cins çalışanlarla bile konuşmasını kıskanır, kimi sevdiği kişiyi kendi ailesinden bile kıskanır, KİMİ DE SEVER AMA KISKANÇLIK KONUSUNDA AŞIRI DUYARSIZ VE HEP ÇEVRİMDIŞIDIR (ya o kişi öyle kabullenilecek ya da böyle biriyle bir ömür geçmez diye tez zamanda usulca kopmak gerekir)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet güzel cevap ben aşırı kıskanç olduğum için gergi bende pek belli etmemeye çalışırım
Cevap sahibi+1 yılBilirim o içsel kısıtlamayı (belli etmeme hüsranını) yani ben de bir kız ile birlikteyken; o kıskançlık konusunda benim gibi değildi ve çok takıntılıydı (tahammülsüzdü) yani onda dolayı kıskançlılığımızı gönül rahatlığı içinde yaşayamadım.. Ancak başka bir kız ile birlikteyken, her ikimiz de çok kıskanç kişiler olarak müthiş bir uyum sağlamıştık ve kıskançlığa dair içgüdülerimiz ile dürtülerimizi hiçbir kısıtlama ya da kırpma olmadan özgürce yaşıyor ve hissettiriyorduk birbirimize (bu uyum ile içsel ferahlama ve duygusal doyuma ulaşmıştım)
En İyi Cevaplar
Vay be hala böyle insanlar varmış, etrafta kıskananlara dusman olan yargılayan insanlar gördükten sonra şaşırdım devir o kadarda tersine donmemis. Karsınızdaki insan sahiplenici bir insan değil ama siz belliki sahiplenme duygusunu seven birisiniz onun sizi paylasmadığını manevi anlamda sizi sarıp sarmaladığını önemsediğini hissetmek istiyorsunuz ama karsıdaki için de bu önemli değil işte oda önemsendiğini rahat bırakılarak hissediyordur bana karısmıyor gibi yani daha farklı şeylerde olabilir belkide size hisleri azalmıstır eğer sonradan olduysa ama baştan böyleyse yapısı böyledir değişmez. Ben de mesela kıskanan sahiplenen biriyim benimle aynı dusuncede insan vardı zamanım da hayatımda ve hiç problem yaşamıyorduk çunku ben rahatsız oluyorsam oda olur diye dusunuyorduk kıskanma olsada kırmadan incitmeden oluyordu işte örnek veriyim hmm bugünde ne hoş olmussun bütün dikkatleride üzerine çekersin gibi hatta boyle yaklasınca ınsan sevdıgını uzmek ıstemıyor fedakarlık bıle yapıyor. O yuzden kafa uyumu cok onemli senin ya da onun yaptığı yanlış diyemeyiz herkesin yapısı farklı çunku ama değiştirmeye çalışan olursa o hatalı olur kimsenin buna hakkı yok cunku. Kıskandırma, mesajlara geç donme, mesajlara kısa net cevap gibi ilişki oyunları ilişkiyi vasat hale getirir şahsen biri beni kıskandırsa güvenim zedelenir ondan soğurum o yuzden bastan bunlar konusmak lazım. Eğer bu durum sizin için önemliyse bi dusunun derim.
00 Yorumla
Kiskanmiyorsa kesinlikle sevmiyordur diyemeyiz ama sevmeme olasılığı yuksek gibi geliyor bana. Çünkü seven insan kıskanır. Sevdiğini kimseyle paylaşmak istemez. Erkek sinekten dahi kıskanır ki karşı cins olanlar insansa durum daha şiddetli hissedilir.😂 Kiskanmiyorsa ya özgüveni yüksektir neden kiskanayim kendime güveniyorum kafasındadır. Veya bunun yani sıra sana da güveniyordur. Guven varsa bir ilişkide bir şeyler göze batmaz genellikle ama sevmeme olasılığı da var elbette. Sevmiyorsa istersen başka erkeklerin ağzının içine düş çok da sallamaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüveni yüksek bana da güvendigini söylüyor bikere kiskanmisti fotoğrafıma samimi bir yorumu bende dedim bunda ne var ki böyle şeylere takılmayı anlamsız buluyorum tabi o zamanlar sevmiyordum pek oda napiyim çok sevmesem kıskanmam demişti öğünden sonra daha kıskanmadi da beni napiyorim ne ediyorum sormaz bende kıskansın istiyorum şu an dengesizlikten değilde sevdiğim için eskiden tam tersini istiyordum
Ama onu sen anlarsın sevip sevmediğini kıskanmayan erkeklerde çok çünkü eşini kıskanmayan bir sürü erkek var onu sen tanırsın sen anlarsın yani kaç aydır çıkıyorsunuz birde sevgilinin burcu ne söylersen fikrim olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılYengeç burcu çok kıskanç oluyor diyorkar aslında aramızda daha önce kıskançlık geçmişti de ben çok ters tepkiler vermişim oda çok sevdiğimden kiskaniyorum demiş öğünden beri kiskanmaz bende o zamanlar sevmiyordum sonra sevmeye basladim
- +1 yıl
Öyle olur kadın sonradan sever erkek ilk başta. Erkek ayrılıktan sonra özlemez kadın ilk önce özler erkek sonradan özlemeye başlar bunlar normal. Ama açıkçası sevgisinden bir azalma olmasaydı ilk baştaki gibi sen ne tepki verirsen ver kıskanmaya devam ederdim çünkü kıskançlık engel olunabilecek bir şey değil bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılBir şey sormak istiyorum Artık yeni nesil Biraz bence rahat yani Evet kıskançlık her ne kadar aşk ve sevgi göstergesi olsa bile günümüzün yeni nesil birçok insanı kadın erkek farketmiyor artık İlişkilerde böyle şeylere çok fazla karışmıyor sana kiminle geziyor ne yapıyor ne ediyor falan Tabii bunun yanlış Ben bunu da hiçbir zaman Savunmuyorum seviyor mu sevmiyor mu diye bir şeyde söyleyemem çünkü daha başka şeylerini gözlemlemek lazım Ben sana karşı olan hareketleri başka nasıl
01 Yorumla
Soran+1 yılBana karşı ilgili gelecek planları yapıyor Ama bazen şüpheye düşüyorum gecicic bir durum gibi geliyor o yüzden güvensizlik yaşıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBakış açısına göre değişir. "Orta doğu bakış açısıyla" kıskanmayan sevgili sevmiyordur, modernize olmuş avrupai bakış açısına göre de kendine ve sevgiliye güveni olan kıskanmaz. Zaten öyle her şeye kıskançlık sergileyen, sürekli kısıtlama çabalarına giren insanlardan da uzak durun. Kıskanmıyor demişsin? Mesela neleri kıskanmıyor? Belki de seni çok iyi tanıyordur. Bu tanıması çerçevesinde kafası rahattır. Sevgiyi kıskançlıklarda aramayın, davranışlarda arayın
33 Yorumla- +1 yıl
@mavrant04 hayır değilim..
Soran+1 yılEn uzun süren ilişkim aslında kıskançlık başta hoşa gitsede çok yoruyor sunla konuşma falan napayım arkadasimi mi silcem ben sadece tatlı kıskançlıklar istiyorum oda uzatmaz hicbirseyi
+1 yılYani kıskançlık aşırı da olsa sorun, hiç yoksa da sorun benim için.. Sıkılgan bir insanım doğrudur özellikle fazla baskıya gelemem.. Fakat hiç kıskanmayan biriyle de yapamam.. Bence yolunda olmayan bir şeyler var.. Keyifli günler..
10 Yorumla
+1 yılSevgi göstermek için tek kriter kıskançlık değildir. Özverili davranışlarda bulunuyor mu, ilgisi alakası nasıl, üzerine titriyor mu, çevresindeki diğer insanlardan ne kadar farklı tutuyor seni? Gibi soruları da göz önünde bulundurup değerlendirmek lazım.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bazen benim dusunmedigim şeyleri o düşünüyor benim yerime aslında ilk defa böyle bir ilişkiye girdigim için sanırım bu düşüncelere girdim önceki ilişkilerim hep kıskançlık doluydu ve hepsi kısa suedu en uzun ilişkim bu şu an
Eğer karşı cins arkadaşın fazla sayıda ilişki yasadiysa bu normal bir durum. Sevginin sadece kıskançlık olmadığını anlamış demektir. Kiskanmiyor olması seni sevmediği anlamı taşımaz. Belki hayatı yorucudur senin ona sürekli yorgunluk yapmaktansa keyifli zamanlarını geçireceği seni problemlerinden kenarda tuttuğu huzur bulduğu yer olarak da görüyor olabilir. Kesinlikle sevgiyi kıskançlıkla bir tutma. Tabiki hiç kiskanmiyorsa normal değil illaki kararında kiskanmali yerli yersiz kıskançlık beklemek doğru değil. Bu seni paranoyakliga sürükler sen heleki bunlardan sürekli tartisiyorsan uzak duracaktir sende. Ve bu seni dahada delirtir ve sürekli tartışma yaşarsınız. Eğer bu noktada hala durumu kurtarmaya çalışıyorsa elini öp başına koyderim. Kendini bu ruhsal beklentiden cikarmalisin sadece seni üzer bu kendi kendine içini kemirirsin...
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında en uzun süren ilişkim de bu nedeni bunaltmiyor ama son zamanlarda arkadaşlarım evlerine dönünce belki kafayı taktım paranoya oldum yalnız kalmayi hiç sevmiyorum
- +1 yıl
Yalnızlık zor bir durum lakin düşünüldüğü kadar korkutucu değil güzel yönleride var kendini dinlemek gibi birşeylere karar vermek hayatını yönlendirmek gibi en azından idealist insanlar arada bir yalnız kalıp kararlar vermeyi tercih ediyorlar. Ama kendini çok bunaltma sonuçta emek veriyorsan hayatın sonu değil elinden geleni yap gönlünde ferah olsun.
+1 yılYa bence her ilişkide ufak tefek tartışmalar olmalıdır. Seven insan sevdiğini kıskanır ama bazıları bunu hiç belli etmiyor ve içlerinde saklıyorlar. Kıskansalar ve bunu karşı tarafa söyledikleri zaman huzursuzluk çıkacağını düşünüyorlar. Bence kıskanan kişi bunu pek fazla içinde yaşamamalı. Bir ilişkide kıskançlık olmazsa o ilişki sağlam olsa da biraz sıkıcı ilerler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok yok sakin oyle bisey yapma. cocuk demekki sana gercekten guveni sonsuzmus. yoksa seni sevmeseydi niye ayrilmazdi? bak benim sevdigim cocuk da oyle. benden hoslaniyor, ama kiskandigini falan asla belli etmez. obur gun biri benimle flort etti dedim, o da boş ver takilma diyip gecti. sonra da naptin cocugu yazdi, engelledim diyince de ha iyi iyi yazdi konu kapandi. hani merak ediyordur ama kiskandigini ya belli etmek istemiyo ya da gercekten sana guvendigi icin umursamiyor. bazi erkekler de asiri kiskanc olur bu da belki seni cok bunaltir. o yuzden boş ver takma kafana bu da boyle napalim. sevmeseydi zaten ayrilirdi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız belli etmiyorlar bence de illa ki ufakta olsa kıskanma olur
Cevap sahibi+1 yılolur tabiki olur da sana belli etmiyordur buyuk ihtimalle hani kizin fazla ustune gitmiyim diyordur belkide
+1 yıl2 ay önce bende ayni ama aynı senin sevgilin gibiydim ya başka biriyle konuşuyor ( bu küçük bir ihtimal ) ya da sakin bir insan. Ayriteyyen bir tahminde bulunmak istiyorum bu ilişkide sözü geçen sensin değil mi?
010 Yorumla
Soran+1 yılAslında ben çok baskın bir tip değilim ama sevgilim hem benim fikrimi soruyor ondan benim dediğim oluyor genelde sen neden öyleydi. Peki
- +1 yıl
Bir şey sorcam sana genis bir insan mısın?
Soran+1 yılGenisten kastın ne
- +1 yıl
Erkek arkadaşın fazla olur işte mekanlara gidersin
Soran+1 yılAslında öyle biriyimde o zamanlar sevgilimi takmıyordum şu an bıraktım açıkçası orada yakınlaşma falan oluyor ister istemez çünkü erkek arkadaşlarım varda öyle yerelere takilmiyorm artık
- +1 yıl
Fazla sürmez ilişkiniz bir insan 7 de neyse 70 inde de odur. Benim başıma bir olay geldi tamda sizin konunuzla alakalı bıraktı gitti beni.
Soran+1 yılNe alaka ki ben bırakmam o birakmazsa bilmiyorum evlilik dusunuyorm
- +1 yıl
İnşallah diyeyim ama benim düşüncem bu
Soran+1 yılKız kafasına göre takılıyordu sonra gitti mi bende başta öyleydim aslında birini sevip baglanabilecegimi hiç tahmin etmedim ya hani ondan abskasini görmüyor gözüm hiçbiri umrumda değil
- +1 yıl
Tamam ben yine dediklerinin arkdasindayim " Her ihanet sevgiyle başlar " bu benim hayat felsefem :)
+1 yılBu durum beni de rahatsız ederdi en azından biraz da olsa merak etmeli insan. Ama bazı insanlar gerçekten kıskanmıyor. Bunu nasık başarıyorlar anlamıyorum. Ama bence bunun sevgiyle ilişkisi olmayabilir.
10 Yorumlaİlla kısakansın istiyorsan onunla konuş ama ilişkiniz zaten iiyi gidiyorsa hiç bozma, demek ki seni seviyor ve güveniyor ki karışmıyor sıkılma diye, seni kısıtlamasın diye
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an iyi aslında zamanında kiskanmisti Baha ben çok ters tepki verdim yinede beni alttan aldı o zamanlar sevmiyordum şimdi çok seviyorum
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Hiç kıskandırma. Ne güzel işte sana güveniyor ne diye kıskandırıp ilişkinize zarar vereceksin ki. Bence seviyor. Sevmese zaten kendine işkence etmez ayrılır.Çok takılma şu saçma şeylere bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet güveniyor galiba haklisiniz
kıskanmadığı seni sevmiyor anlamına gelmez ama sevgisinden şüphe ediyorsan o ilişki yürümez zaten, bir ilişkide en önemli şey güvendir kesinlikle şüphe olmamalı hele ki birbirinizin sevgisi söz konusuysa. bence bir an önce bu boş düşüncelerden kurtul ve bir daha böyle düşünme
03 Yorumla
Soran+1 yılKimseye güvenim kalmadı güven problemim var ona yansıtmamaya çalışsam da yansitiyorum çok zor bir durum 😔
Soran+1 yılmaalesef yansitmamaya çalışmam gerek bazen işte yansitiyorum elimde olmadan çünkü insan bazı şeyleri görünce guvenemiyo daha heran bitecek korkusuyla da yasanmiyo zor işler ama ciddi düşünüyoruz aslında yanlış davranıyorum umarım kurtulabilirim hep merak ediyorum biryerw çıkınca falam paranoya gibiyim oda pek mersk etmez
+1 yılEski sevgilim ile 1 yıldan sonra ayrılma sebebiniz olmuştu bu. Kısıtlanmak istiyordu bi canlıyı kısıtlamak istesem köpek falan alırım 🤠. Kısıtlanmak istesem de sahibelik kovalarım
05 Yorumla
Soran+1 yılAyrılma sebebi mi oha o kadarda değil de neden ama insan sevince çok kıskanıyor
- +1 yıl
Kıskanmak sevgiden değil kendine güvensizlikten olur bence
Soran+1 yılSevgilimin özgüveni çok yüksek mesela şunu yapma demez sert olmaz bence der fikirverir aslında alttan alta kıskanıyor mudur
- +1 yıl
Kelime oyunu yaparak belli etmeden istediğini yaptırıyor da olabilir
Soran+1 yılTam şeytan o zaman
Yaaa dün bitirdiğim ilişkim böyleydi lanet olsun adam gram kıskanmıyo bende kuduruyom kıskançlığımdan :D bana diyo ki ben sana güveniyorum senin başka biriyle bişey yapmayacağını biliyorum cart curt ama ben güvenemiyorum kardeşimmm. Az kalsa başka karıların altından alacaktım da ayrıldım çok şükür öyle bişey görmeden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kıskandır da hemen tekmeyi vursun sana.
Kaşınıyorsun bence.01 Yorumla
Soran+1 yılO tarz şeyler yaparsam soğur dimi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKiskanmiyorsa guveniyordur
Kiskanniyor olsa kisitlar
Ama ayni sekilde sevmeyen erkekte kiskanmak istemez00 Yorumla Ben aşırı kıskanç olduğunu göstermek adına bir kıskançlık belirtisi gösterdim maşallah
Neyse Allah bilsin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılO sana güveniyor güvenini kırma ama tersini düşünüyorsan ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılBana güvendigini söylediğinde neden guveniyorsunki demiştim sonuçta zamanla kazanılan bir şey güven bana göre oda his demişti ben nasıl ayrilayim seviyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimkide öyle bu durumu dile getirince sen üzülme diye diyo ama seviyormu sevmiyormu emin değilim bence hiçkimseye güvenmemek gerek umarım herkesin karşısına gönlüne göre birisi çıkar
00 Yorumla
+1 yılkiminin yapısında yok kimisi de ilgisiz ve sevgisizlikten kiskanmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız eden sakinlik sessizlik ilişkiyi sorgulatır. Kıskançlıkta olacak tartışmalarda dozunda.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. İşte aradığım kişi. Kıskanmak karismak kısıtlamak bunlar sevgi değildir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı. olgun senin kararlarına yaşayış biçmine saygı gösteriyor olabilir
00 Yorumlayani evet bıraz niyetini belli etmekte sıkıntı olmaz fiye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılKıskanıyordur ama belli etmiyordur
Veya sana gerçekten güveniyordur
Bir diğeri ise seni sevmiyor umursamiyordur21 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah sonuncusu degildir belki ilki de olabilir ama ben bellli etmesini isterim sert olsn
Gizli Üye(18-24)+1 yılAranizda yakınlık geçtiyse büyük ihtimalle kullanıyordur seni
09 Yorumla
Soran+1 yılGeçmedi ki hicbisey
Cevap sahibi+1 yılKolay kız misin peki
Soran+1 yılKolay kız ne ya böyle şeyler kullanmayın ama o peşinden koştu ben başta sevmiyordum
Cevap sahibi+1 yılGüzel bir kız misin peki
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç onun yaşı kaç
Soran+1 yılBen 20 o 24
Cevap sahibi+1 yılÜniversiteden mi tanışıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılGüzel misin peki sen boy kilon filan nedir samimi olmam gerekirse güzel değilsen kıskanmıyor olabilir
Soran+1 yılGüzellikle ne alaka etrafımda tonla erkek var erkekler avcı sonuçta kafeye bile gidince gelip tanışmak istiyorlar yanlışlıkla baksan
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi kıskanmak değil ki
10 Yorumla
+1 yılCok aşırı aşıksa kaybetme korkusundan dolayı ağzını bile açamıyor olabilir
12 Yorumla- +1 yıl
Ahahah biz teşekkür ederiz asıl aşkım umarım heppp mutlu olursunuzz 🥰🥰🥰
Soran+1 yılİnşallah canım çok sağol sende hep mutlu ol,❤️❤️
kaos seven birisin sanırım. ben de öyleyim ama karşımdaki bu kadar güveniyorsa tutarım kendimi
11 Yorumla
Soran+1 yılGüvendigi için mi karışmıyordur
+1 yılne guzel iste mk nie sikayet ediyosun guven her seyden onemli
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseye guvenemedigim için öyle oluyor doğru güvenle alakali
- +1 yıl
gecmiste kotu seyler guvensizlikler yasayabilirsin ama dogru kisiyi bulmus olabilirsin kendini sikma
+1 yılkocanmış gibi davranırsan kocan olmayan seni kıskanmaz bu çok normal
01 Yorumla
Soran+1 yılKocammis gibi davranmak. Ne
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence aklı başkasında... Ben de sevmediğim kişiye karşı kıskançlık gibi bi işgi göstermem ki aramıza sebepsiz bi soğukluk girsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende oyleyim çok anormal kıskanç biriyim şayet aşıksam falan belli etmemeye çalışıyorum cok
+1 yılBoşuna demezler seven kıskanır ama aşırı kıskançlıkta iyi olmaz
00 YorumlaYa sende var ya illa bir kusur bulup dert edeceksin ha
00 YorumlaKiskanmaması sevmediği anlamına mı geliyor anlamıyorum yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Bullumuşsun adamın hasını beğenmiyorsun,
01 Yorumla
Soran+1 yılBoyle bir ilişkiye alışkın degilim
+1 yıldertsiz başıma dert açayım diyon yani :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahah demiyorum arttik akillandim
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kıskanmayan erkek arkadaş en iyisidir
10 Yorumla
+1 yılAksiyon istiyorsunuz yani.
00 Yorumla
+1 yılOo kıskanıyor bayılyor hatta sana =)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSever ama kıskanmıyordur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsogutma kendinden durduk yere
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yılKıskanmaması seni sevmediği anlamına gelmiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsevmiyor seni hiç aklına gelmiyorsun
00 Yorumla
+1 yılgüvense de kıskanması lazım..
11 Yorumla
Soran+1 yılBelki belli etmiyordur
- Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılEvet sevmiyor gibi gözüküyor
00 Yorumla popon tekme atmak için daha ne bekliyorsun 👍
00 Yorumlakıskanmayan insan mı olur
00 YorumlaArada başkaları ile de ol o zaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmıyor ise sevmiyor değil az seviyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıskanmayana erkek demem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmayan erkek sevmiyor dur bence
10 Yorumla Doğru erkeği bulmuşsun
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir 🙏😊
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyor dene başkasıyla kiskanacakmi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoş yapmayın.
20 Yorumla Aranızda bişeyler geçtiyse kullanıyordur seni
04 Yorumla
Soran+1 yılGeçmedi
Soran+1 yılBilmiyom ki cidddi düşünüyoruz ondan tsktim
sevmiyo
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevmiyo
10 Yorumla
+1 yılSevmiyor olabilir ya da seviyor rahat biridir
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!