Benim çok uzun olmayan ama bende yeri kapanmayan 9 aylık bir hikayem vardı. Öyle güzel zaman da geldi ki bana bir sevgili değil bilmediğin bir şehre gidersin ya öyle bir yerde ev oldu. Hiç görmediğin aylar sonra ilk defa görmek için plan yaptığın bir insana böylesine Özlem duymak. Kendime şaşırır olduğum zamanlardı. Öyle ya da böyle bir masal vardı ben inandım beni bırakıp gitti. En çok kendime kızıyorum sen çok iyisi değildin diyorum. Beni gerçekten sevdi biliyorum. Ayrıldık çok üzüldüm. Üzüldüğümü de tuvalette gecenin bir yarısı titreyerek ağladığım da anladım. Her sabah uyandım telefonlara baktım. Son mesajı bitti olamaz dedim kendi kendime. Radyodan şiirler dinledim ağladım, nasıl geçer diye her yere yazdım ağladım, arkadaşlarıma anlattım ağladım. Ayrıldık 3 ay sonra gel dedi konuşalım. Ayna da kendime söz verdim ilk ayrıldığımız da ağlama artık tamam dua ettim allahım son bir kez sarılayım baska bir şey istemiyorum dedim. Sarıldım. Kendim için gittim. Şimdi hatırlamadığım kokusu her şeye çareydi o zamanlar. Ben unutamam göğsünde ağladığım onsuz geçen 3 ayı. Bekledim dön diyecek bana dedim. Demedi. Sadece çok sarhos olduğunu söyledi o zaman. Sonra defalarca dönmek istedi ben yine gittim bir kere daha. Eğer arkasını dönüp baksaydı tek bir kere ben her şeye hazırdım. Sonra yine beni bir kaç kere aradı. Dönmemi istedi. Bu sefer dönemedim. Ama her zaman diyorum kim girerse girsin hayatıma sen benim 17 yaşımsın. Her zaman söylerim hep mutlu olsun yüzü gülsün. Ben ona söylemedim ben seni affettim demedim. Ama hissediyor biliyorum. İyi ki sevdim iyi ki tanıdım. Yine gideceğini bilsem yine seninle o güzel 9 aya hazırdım eski ben olsaydım. Yüzün hep gülsün …
Döndüler ama o kapı onlara açılmamak üzere kapandı. Cuma mesajı atarak kendini hatırlatmak isteyenler oldu, anında sildim, sildiğimi de anladı. Çünkü profil resmim ve hakkımda kısmımı sadece rehberimdekilere açık yaptım, zaten silmiştim de sildiğimi gözlerinin içine iyice soktum, iyi de yaptım ☺ Zamanında beni yerle yeksan ettiler, çöllerde susuz bıraksınlar, sonra da ben barışayım. Asla hakkımı da helal etmeyeceğim hiçbirine.
Aslında çok merhametli bir insanım ama söz konusu bu yılanlar olunca bende merhamet kalmıyor. Beni daha fazla kullanmak için arayan oldu, kapının önüne koydum onu da. Evime gelmek isteyen oldu, kabul etmedim, sonrasında da gel diye aramadım. Herkes layık olduğunu aldı benden. İyi de yaptım, yine olsa yine yaparım. Canları cehenneme
Dönen olmuştu valla ama o tren çoktan kalktı. Ayrıldığım zaman bile gelen oluyor. Yüzsüz insan çok işte. Bittiği zaman arkana bakmadan gideceksin. Ama bunlar ne anlar?
Evet bu durumu sıkça yaşadım.. Aslında bu insanı mutlu eden bir durum da değil öte yandan.. Neden dersek, mühim olan dönmesinden ziyade hiç gitmemesiydi diyorsun.. Keyifli geceler..
dönseler ne olacak ben değiştikten sonra bir bardağı yere atıp tuz buz ediyorsun sonra yapıştırıp su içmeye kalkıyorsun bir yerden bir cam parçası kanatmaz mı dudağını?
Hayır dönülmedi kimse vazgeçilmez değil buna bende dahil Kendimizi koymuşuz merkeze sanki her şey biz olmadan olmaz insanlar için bi başka insan ucuza gidermiş
Giden sadece gitmez ki giderken kokusu gider sesi gider neşesi gider hayali gider saçındaki tel gider bakışları gider elleri gider sadece varligi gitmez ki herşeyi alir gider kalan öksüz yetimdir tektir bi başınadır giden bunlari alip gittikten sonra döndüğünde bulunacak ne kalır ki geriye?
Dönmemeleri daha iyi, bitmiş zaten 2 yabancı insan bir daha eski samimiyeti yakalayamayacağından herkesin kendi hayatına kaldığı yerden devam etmesi en doğru olanıdır.
Evet döndüler 1 kez şans verdim fakat her şans verdiğim yine değişmedi üzdü. Bu da aldığım iyi bir ders oldu. Uzun zamandır artık şans mans yok. Biletler tek geçiş...
Döndü, sonra tersledim. Vicdan azabı çektim, çünkü en cok seven taraf bendim. Sonra ben döndüm, o tersledi. Meğer o, çoktan eski sevgilisine gitmişti...