İlk buluşmada hoşlanmadığın birini nasıl ekersin?

Merhabalar ben İstanbul'da yaşıyorum ailemi ziyarete memlekete geldim küçük mütevazı bir şehir , her neyse memlekete gelince bana ortak arkadaşımız olan bir çocuk yazdı görüşelim tanışmak istiyorum diye laf lafı açtı çok ısrar edince tamam dedim. kahve içelim. hani küçük şehirlerde böyle şeyler daha ciddidir görücü olayları olabiliyor. bende bekarım 25 yaşındayım. neyse görüşmeye gittim kro keko bir adam ağzı şiveli sürekli argo espiriler hani ona erkek gözüyle bakamadım. masadan kalkıp gidemedim de ayıp olur diye ama resmen ayrı dünyaların insaniyiz. bana böyle tatlım diye konusmalar seni görmeye İstanbul gelecem demeler. hatta gitmeden bir daha görüşelim dedim ama görüşmek istemiyorum resmen oturdum güldüm hareketleri konuşması bir tuhaf zorla numaramı istedi mecbur verdim Perşembe görüşelim diyor istemiyorum. asiri itici komik ama arkadaştan öte imkansız hatta o arkadaşça görmüyor bence o yüzden komple imkansız. Hatta ben kırk yıl da bir memleket geliyorum seni arayıp soramam dedim, sizce nasıl ekerim bu insani
İlk buluşmada hoşlanmadığın birini nasıl ekersin?