Malum kızlar sevdiği hoşlandığı erkeği merak eder düşünür. Peki erkekler sizde öyle misiniz? Hoşlanmasanızda sizden hoşlanan kişi hiç aklınıza gelir mi? :))) Veya hep onu düşünür müsünüz? :)) Bir erkek neden merak eder?

Malum kızlar sevdiği hoşlandığı erkeği merak eder düşünür. Peki erkekler sizde öyle misiniz? Hoşlanmasanızda sizden hoşlanan kişi hiç aklınıza gelir mi? :))) Veya hep onu düşünür müsünüz? :)) Bir erkek neden merak eder?

Merhaba, bence gerçekten seven, karşısındaki kızı önemseyen bir erkek hep merak eder, düşünür o kızı yani düşünmeden duramaz diye düşünüyorum. Çünkü kalbi, aklı onun için çarpıyordur. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Sevdiğimiz kişi tarafından merak edilmek hepimizi çok mutlu eder :) Tabii sevgisinden emin olamıyorsak durum farklı. Karşı tarafın bizi neden merak ettiğini sorgularız. Peki erkek neden merak eder?

Hepimiz zaman zaman birilerini merak ederiz bu doğal bir şey. Erkekler de tabii ki merak ederler bu onların da insan olduğunun bir göstergesidir. Merak birinin hayatındaki olaylar, duygular veya düşünceler hakkında daha fazla bilgi sahibi olma isteğidir. Bir erkek sadece arkadaşça bir ilgi duyduğu birini merak edebilir. Diğer zamanlarda ise bu merak derin duyguların veya romantik bir ilginin bir işaretçisi olabilir. Önemli olan merakın altında yatan nedenleri ve bağlamı anlamaktır.

Merak sevginin bir parçası olabilir ama her zaman sevgiyle eş anlamlı değildir. Bir erkek sizi merak ediyorsa bu onun size karşı ilgisinin olduğunu gösterebilir. Bu ilgi arkadaşça olabileceği gibi romantik de olabilir. Eğer erkek sürekli olarak sizi düşünüyor sizinle ilgili detayları öğrenmek istiyor ve sizinle vakit geçirmek için çaba gösteriyorsa bu onun hislerinin daha derin olduğuna işaret edebilir. Ancak sadece merak sevginin tek göstergesi olamaz. Bir erkeğin gerçekten sevip sevmediğini anlamak için onun davranışlarını ve sözlerini genel bir çerçevede değerlendirmek gerekir.

Bir ilişki bittiğinde her iki taraf da çeşitli duygular yaşayabilir. Eğer bir erkek eski partnerini merak ediyorsa bu bazen pişmanlığın bir işareti olabilir. Belki de ilişkinin sona ermesinin ardından kalan boşluğu hissediyor ve geçmişte yaptığı hataları düşünüyor olabilir. Merak geçmişteki güzel anıları yeniden yaşama isteği ya da yapılan hatalardan ders alarak ilişkideki yanlışlarını düzeltme arzusu şeklinde kendini gösterebilir. Ancak her ayrıldıktan sonra merak eden erkek pişman olduğunu söylemek doğru olmayabilir. Bazen insanlar sadece geçmişi ve o dönemde yaşadıklarını anlamlandırmak isteyebilirler. Bu yüzden merakın altında yatan sebepleri ve kişinin genel tutumunu dikkate almak önemlidir.
Başkasını bilmem. Şayet bana değer veren, benim için kıvılcımlanan bir kalbi unutmam. Mecburiyet sayarım kendime onu düşünmeyi.
Çok beğendim yorumunuzu.. Teşekkürler efenim ^^ :)
tuvalette işeyerek ismini yazmaya çalıstıgım bile oldu ne diyon sen :D:D
ahahah çok ilginç ^^ :D
ahaha yok almayayım efenim^^ teşekkürler yorumunuz için :)) en iyi cevabı kaptınız :))
haha teşekkürler ^^
Cevap
44Cevap
Bir erkek severse merak eder yani erkeklerin kalbi taş değildir bizde bir insanız sonuçta seviyorsa değer veriyorsa bir erkek merak eder.
Seven, değer veren ve umursayan insan merak eder...
Seven sevdiğini merak eder
Evet, erkekler de bazen merak eder. Her ne kadar bazen duygusal olarak daha gizli kalabilseler de, bir erkek de hoşlandığı ya da ilgisini çeken birini merak edebilir. Hoşlanmasalar bile, bazen sadece ilgilenmek ya da birini daha iyi tanımak isteyebilirler. Bu, insan doğasında olan bir şey. Özellikle biri onlara ilgi gösterdiğinde ya da onlara karşı bir şeyler hissettiğini gösterdiğinde, o kişi hakkında düşünmeleri doğal.
Erkeklerin bir kadına duyduğu ilgi, onu düşünmelerine neden olabilir. Bu, bazen onun ne yaptığı, nerede olduğu ya da nasıl bir insan olduğu gibi basit şeyleri merak etmek olabilir. Eğer biri hoşlanılmaya değer birisi ise, akla gelmesi ve sık sık düşünülmesi de olası. Yani, evet, erkekler de bazen aynı şekilde düşünüp merak edebilir.
E tabii ki biz de merak ediyoruz hayatımızı alacağımız hoşlandığımız kızları onun samimi bir arkadaşı varsa onunla tanışmaya çalışıyoruz sohbet etmeye çalışıyoruz, ama kadınlar kadar şanslı değiliz kadınlar istediğini bir şekilde elde ediyor tanışma imkanı buluyor biz böyle yaklaştığımız zaman kadınlar sanki rüyalarında öcü görmüş gibi davranıyorlar.
Ama bizim de merak ettiğimiz konuşmak istediğimiz kadınlar oluyor tabii ki
Bunun kadını erkeği yok.. Hatta bazen bazı erkekler bunu daha fazla kafaya takıp düşünür.. İnsanın yapısıyla alakalı bir durum.. Merak da eder İlgi de duyar İçten içe sahiplenir de..
Merak eden sevdiği anların kıymetini bilendir..
Misal günümüze baktığımızda bunu yapan erkek yok denecek kadar az çünkü gündelik sevgi adı altında takılmak sürekli yeni kişilere açık olmak onlarda merak duygusunu öldürüyor..
Düşünüyoruz da faydası yok ki. Gidiyor elin odununa yar oluyor yine.
ahh ahh :)
Evet, merak eder. Ulaşamıyorsa, özlemişse merak eder...
Ayda yilda bir gelir döner dolaşır gelir aklıma sonra ne gerek var derim :) gider
:)) teşekkürler yorumunuz için :))
Baştan söyleyeyim Merak her zaman Aşk veya ilgi belirtisi değildir.
bana karşı hisleri oldugu için duyarsız davranmazdım düşünür ve ilgilenirdim
çok güzel cevap :) örnek erkek :)) teşekkürler yorumunuz için ^^ iyi insan:)))
eyvallah eyvallah :)
Hoşlanmadığım birini düşünmem ve aklıma gelmez kafamdan geçen tek kız hoşlandığım kız olur.
peki anlıyorum. eğer senden hoşlanan bir kız olsa yine mi düşünmezsin ah zavallı kız ne vardı aşık olacak felan :))
anlıyorum.. yorumunuz için teşekkürler :)) ^^
Evet hemde kızlardan daha cok merak eder :) gelmez çünkü bir erkek hoslanmadiysa ve kötü niyetli deilse asla orali olmaz yani düşünmez :)
anlıyorum :)) ^^ yorum için teşekkürler :))
eskiden hoşlandıklarım olunca hep merak ederdim de şimdi pek sallamıyorum
Her saat her dakika her saniye odulum ıse rezıl olmak oldu
banada oldu :) değersiz insanları düşünmek en acısıda ^^ teşekkürler yorumunuz için..:)
Benden hoslanan kiz olmadigi icin düşünmüyorum. Dolayisiyla yarismadan cekiliyorum. tesekkurler
olabilir neden olmasın öyle düşünmeyin ^^ :)
Erkeklerde kadınlar kadar meraklı canlılardır ve merak ederler.
neden etmeyelım merak etmek sadece kadınlara has bir şey mi kamile
benden hoşlanan kızdan ben de hoşlanırım. diğer türlü çok çaba istiyor gereksiz.
Elbette eder seviyorsa
Alacağı vardır 😂
İnsanız bizde 😏
Evet ben ederim ve hep düşünürüm
erkekler bu kadar duygusal yaşamıyor hayatı bence
Genelleme yapman yanlış değil mi sence?
bir çoğunu kastettim
Tabi gelir insan degilmiyiz la
Teşekkürler yorumunuz için :) ^^
:))
hoşlanmıyorsak kaçarız niye düşünek
teşekkürler yorumunuz için ^^ :)
cok sıkılınca aklıma gelır tabii
o da güzel ^^ :) teşekkürler yorumunuz için:)
genelde içerken geliyo öyle durumlarda :) ^^
yinede geliyor oda birşey değil mi :)) ^^ Teşekkürler yorumunuz için:)
yanii ^^ merak uyandıran kız ^^
nıye bız ınsa degılmıız
est. efenim öyle demek istemedim :))
ben ederım evıne bıle gıttgım olsu gecenın korunde
çok güzel cevaplar :) teşekkürler yorumun için
rica
hep onu düşünmem ama arada aklıma gelir
Ankara şahidim olsun yıkarım
diyorsunuz :)) deli aşık mı desek size :)) ^^ :)
Ben deliyim yarim seni yakarım , iki kurşunumuz kalmış vicdansız biri sana biri bana sıkarım...
:))) teşekkürler yorumunuz için :) iyi bir örnek oldu :)
kim benden hoşlanırki
öyle demeyin vardır mutlaka birisi ^^ :)
Hoslanmiyorsam aklima gelmez
^^ teşekkürler yorumunuz için :)
etmezmi lafmı şimdi :)
haha teşekkürler yorumunuz için :))
Bizden hoslananmi? Nerdeeeeee :))
onlar varlar sevin onları :))
Bizde merak ederiz ama belli etmeyiz
ilginç :)) bunu duyduğum iyi oldu yorumun için teşekkürler ^^ :))
Seven erkek merak eder
düşün düşün boktur işin be kızım...
ah ah evet bazen öyle ^^ :) teşekkürler yorumunuz için:)
ah ah düşünmezmiyim neler geçiyor aklımdan...
^^teşekkürler yorumunuz için :)
gelir ucar :D
banyoda hiç aklımdan çıkmazlar :D
düşünmezler.
Hiç düşünmem iplemem
:) pekii teşekkürler yorumunuz için :) ^^
Rica ederim
Ederler tabi
Bunu bende merak ediyorum
Bazen
düşünürüz tabi
Bir zamanlar