Ruh eşini bulmak öyle kolay değildir zaten ben bulmak istemem. Ruh eşi kendinizde arayıp bulmak istediğiniz ama bir turlu bulamadığınız özellikleri barındıran, yanında kendinizi huzurlu ve tamamlanmış hissettiğiniz insanı bulmaktır. İnsanın iyi/kötü huyları vardır. Bazen kötü huylarımızı kabul etmeyiz. Ben şahsen kötü yanlarımı sevdiğim insanın üstünde ruh eşim dediğim insan da görmeyi istemezdim. Ruh eşi bazı insanlara göre hayatın tek gayesidir, kim olursanız, nelere sahip olursanız olun o insanı bulamadığınız sürece hep bir şeyler eksik kalacaktır..
170 cm boyunda.. doğal kumral ya da sarışın.. yüz güzelliği şart ve bensiz..55-60 kg arasında... gözleri ela ya da mavi..üniversite mezunu.. bacakları çarpık olmayan... tırnakları hafif uzun temiz ve parlatıcılı.. diksiyonu düzgün, pelteklik aşırı değilse olabilir.. adı buğçe ise tadından yenmez.. gamzesi olan.. dini müslüman.. mesleği doktor ya da öğretmen olan.. annesi ev hanımı babası emekli.. uzun dalgalı saçlı.. beyaz tenli ya da çok koyu olmayacak şekilde esmer tenli.. kolları ve bacakları tüysüz.. kaşları kalem
Ruh eşim ile henüz karşılaştığımı sanmıyorum. İnsanın bunu anlayacağına, hissedeceğine inanıyorum. Öyle hisler uyandırır ki içinde hem senelerdir tanıyor gibi rahat, hem her sözü her davranışı için heyecanlı ve meraklı olur insan. Huzur ve heyecanın bütünlüğü hissedilir bence, böyle olmalı.
Merhametli Vefalı Sadık Kazığa sahip olmayan Espritüel Duygusal (ben daha katıyım dengelesin:D) Totosunda kurt olmayan (çok hareketli olmasın) Olgun Sabırlı Muhafazakar olmayan, modern Yeterli libidoyu barındıran Rock seven
Ruh eşi diye bir şey var mı bilmiyorum bence insanlarin elinde her şey mesele farkında olmak ne istediğini bilmek ilişkinin ne olduğunu bilmek bunları bilenlerin ruhları bir birine de uyum sağlar diye düşünüyorum
Wallahi bu konu çok derin. Kendine has, şeffaf, dürüst, içten samimi olmalı ya. Güvenebilmeliyim. Güven yoksa, ilişki de arkadaşlık ta yoktur. Ne olursa olsun. Dosdoğru olsun. Ama yok ki...
Ruh eşinizi bulmanız imkansızdır çünkü ruh eşiniz zaten sizsiniz. Geçmişte olan siz geleceğinizin ruh eşidir. Gelecektekk siz geçmişte yaşayan sizin ruh eşidir. Adı üstünde "ruh" içinizde olan bir şeyi bulamazsınız.