İş arkadaşımdan hoşlanıyorum umutsuz vaka ne yapmalıyım ? :(

İş arkadaşımdan hoşlanıyorum... Aslında başlarda sadece iki arkadaştık ben zamanla ondan etkilenmeye hoşlanmaya başladım uzun zaman oldu ama o bunu yeni öğrendi. Aramızda bir yakınlık oldu o da benden etkilendiğini hoşlandığını söyledi ama onun uzun süreli bir ilişkisi var kız arkadaşından vazgeçemiyor ama bana karşıda kayıtsız kalamıyor. İşten ayrılmak üzere uzağa gidecek ve benim onu unutmam gerek çünkü kendimi ikinci kişi olarak görüyorum sanki onların arasına giren karakedi gibiyim. Bu durumda ne yapmalıyım ? Ve sizce o da benden etkilendiği konusunda samimi mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben onun bana ilgisini gördükten sonra ona olan hislerimi söyledim ki . Ondan sevgilisinden ayrılsın benimle olsun diye bir şey istemedim aralarına girmeyi istememde ama o çocukla çıkmayı isterdim de beni yanlış anlamayın ben onları ayırmaya çalışan biri değilim sadece duygularıma yenik düşüyorum. Eğer ben gerçekten ikinci biriysem yada sizin dediğiniz gibi direkt araya girdiysem bunda sadece benmi suçluyum peki çocuğun hiç suçu yokmu mademki sevgilisini seviyo neden bana ilgi gösterdi ?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada Elifçim aslında sorumun cevabını vermişsin sen ama arkadaşların çoğu tek suçlu benmişim gibi davranmışlar bu soruyu onlara yönelttim tek taraflı düşünmeyin lütfen bende istemezdim bu durumda olmayı değil mi insan elinde olmadan imkansızdan hoşlanabiliyor işte.
İş arkadaşımdan hoşlanıyorum umutsuz vaka ne yapmalıyım ? :(