Aşk İlişkileri Sevdiğiniz erkeğe/ kadına hiç sarı laleler aldınız mı? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor #SelamGençlik ⭐🍀💛⭐Öyle durduk yere sarı laleler alarak geliyor musunuz eve, sevdiğiniz erkek/ kadın için? #BambaşkaBirAşk #TubaSueda ⭐🍀💛⭐ Sevdiğiniz erkeğe/ kadına hiç sarı laleler aldınız mı? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sarı Lale ilk kez görüyorum Allah'ım inşallah ilerdeki sevgilili kişisi bana sarı laleler alır 2 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Çiçek göndermişliğim vardır ama sarı laleler almadım hiç 😄 Çok güzel görünüyorlar ama. 2 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hiç almadım. Benim sevdiklerim Papatya ve Orkide severdi. 1 0 Yorumla
selambengeldim555 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. kendime aldım beyaz gülsarı lale sevmem beyaz lale daha güzel 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bana çok çiçek alındı bunu alan oldu ama. Bir odun olarak ben hiç karşı tarafa almadım.😀 2 0 Yorumla
AfiliYlnzlık Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hiç almadım boş şeyler zaten çiçek nedir Allah aşkına. Git 2 tane lahmacun al yemin ederim daha düşünceli bi hediye olur 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Almadım , almamda , bana sarı renk ayrılığı çağırıştırıyor. 0 0 Yorumla
ertugrll Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl papatya ve gülden karışık demet yaptırtmıştım uzun zamandır kurutmış saklıyor şu an 2 0 Yorumla
Rossoneri22 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Hic bi kiza cicek almadim daha. Bi keresinde otururken gul almistim o istememisti, sonra yapraklarini kopardi gulun ben de sapiyla onu dovdum😀 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Almadım kimsede sarı laleler almadı bana 1 0 Yorumla
kestatavayı365 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından #mfö 1 0 Yorumla
ölmeküzereyimk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kimseye almadım bana da almadılar 1 0 Yorumla
Ce-bul-kutlu Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 91% +1 yıl Çok çiçek aldım ama sarı lale hiç almadım... 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Ne münasebet, daha kendime almadım 1 0 Yorumla
iremin_hesabı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Sarı Lale ayrılık demektir. Alan papatya alsın gül alsın bence. 0 3 Yorumla tuba-sueda +1 yıl @iremin_hesabı sarı laleler çiçek dilinde eski yüzyıllarda ayrılık anlamına geliyordu. Artık geçerli değil. Sevdiği insanı kıskanmak mesajı iletir, net. Yorumla iremin_hesabı +1 yıl Bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkürler. Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim 🙂 Yorumla
Seleverr Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sevdiğime arkadaşlığı temsil eden rengten neden gül vereyim ki? 0 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Her çiçeğin kendine özgü bir lisanı var. Sarı laleler sevdiğiniz insanı kıskanmak, onu kimseyle paylaşamamak mesajı iletir @Seleverr Yorumla
kızsoruyorelif Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır almadım 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar