Güvensizliği iliklerine kadar yaşayan biri olarak evet sorun yaşıyorum.. Çünkü en son birine açık açık seni seviyorum dedikten sonra ciğerime almıştım darbeyi.. Bu anlatmayla anlaşılabilecek bir şey değil.. O acıyı hissedenler anlayabilir sadece.. İşin kötüsü ne biliyor musun, bir bakıyosun o öngördüklerinin hepsinin doğru olduğunu fark ediyorsun.. İşte bu insan için yıkıcı oluyor.. Sonrası mı, sonrası hissizlik.. Keyifli geceler..
Aslında saklamak, gizlemek istesem de illaki belli ederim.. Madem saklayamıyorum, içimden geldiği gibi evirip çevirmeden, söylerim.. Çünkü içimden geldiği gibi söylemekten, davranmaktan başka türlüsü samimi olmaz..
Sevmediğim, bir şey hissetmediğim birine sırf mutlu olsun diye içimden gelmeyen bir şey söylemem..
Eğer ben bir söz, bir iltifatta bulunuyorsam mutlaka o an içimden geldiği için söylerim.. Hatta bazen hiç beklemediği, ortam bile olmadığı anda söyleyebilirim.. Çünkü o dakika içimde fırtına kopup geliyordur.. Önüne set vurmam..
Ondan önce duygularimi paylasmiyordum kimseyle, yansitmaktan da korkuyordum;kaybetme korkusundandi bunlar hep.. Bunu biliyordum icten ice ama duzeltemiyordum. Onunla iliskimizin baslarinda da kisa bi süre bu sorunu yasamaya devam ettim ama o geldi ve bana sevmeyi sifirdan ögretti. Sorunlarsaa cicek acmaya basladilar artik🙃
Yaşarım şöyle çünkü cidden ona hissettiğim duyguları kelimelerle falan asla ifade edemem. Hislerim gerçekten yani bilmiyorum ama çok eşsiz ve fazla bundan dolayı kelimeler karşılamıyor ona olan hislerimi açıklamam için 😊
Problemli kişiler hariç sevdiğini yansıtmama gibi bir durum olmaz. Yansıtamayanlar zaten onlarda ailesinden yaralı kuşlar sevse bile nasıl yapacağını bilemiyorlar sıkıntı.