?
Sevmiyorum dediği halde bir insan neden sürekli bakar , izler ve kıskanır? Neden bütün arkadaşlarına sevmiyorum dediği kişiyi anlatir?
?
saçma işte karşı taraf çekiniyor söyleyemiyor bence söyleyemeyince senden atak gelincede ofsayt deyip forveti yanıltmak istiyor sen karşı tarafın sana nasıl açılacağına plan yap
simdi istemiyorum diyor numarami silmiyor. ama surekli wpe giris cikislari ayni benimle eminim takip ediyor beni. daha once guvenini kirdim onun. ama hic sev olmadık. istiyorda ikizlerr erkegi bide. napsamm dile getirir veya mesaj çeker?
İlgisini cekiyo olabilirsin illa sevmesi gerekmiyor
aynı durumu arkadşım yaşadı ikinci bir kız varmış hızla uzaklaş ondan derim
Unutamiyor çünkü ben yaptım bunu o gicik söyle o gicik böyle dedim hep
Cevap
1Cevap
Peki ne anlamda anlatiyo:(((
kendini kandırıyor olabilir mi sence
Yani seviyo da kendini kandiriyo sevmiyorum demek mi istiyosun? Eger oyleyse olabilir ama mesela hakkinda ne diyo:)))
Bilmem :) aslinda çok uzun hikaye kisaca anlatmak gerekirse ben bu çocuğa asiktim biliyordu beni sevmiyordu sonra hic ilgilenmemeye başladım , konusmamaya basladim sonra benden hoslandigini öğrendim sürekli konusuyordu bana ama ben pek takmiyordum 2-3 senedir böyle sürekli bakıyor , kiskaniyor , konuşuyor. Benimle ilgili herşeyi biliyor ortak arkadaşlarımız var onlardan öğreniyor. @GooDLooKing
Seviyeli bir kapı aç istersen yinede sen bilirsin ;-)
Yani gercekten kendini kandiriyo sevmese senle ne isi olabilir ki
Bende öyle düşünüyordum ama öyle olsa neden çıkma teklif etmesin? ve bunları yaparken baska bir kizlada çıktı ama ilgisi ayniydi şu an sevgilisi yok. Hocadan bile kıskandıgi oldu arkasindaydim arkadasiyla konuşmalarını duydum beni farketmediler. Ona karşı sevgim bitti ama bu belirsizlik canımı sıkıyor. Ya adam gibi konuşsun ya hic konusmasin, bakmasın. @angelamelek @GooDLooKinG
Ooo hem seni takip etsin hem kendi başka kızla konuşsun bu iş başka yere gidiyor ne bekliyor paşam senin teklif etmeni mi
Onunla konusmayi dene ve de ki neden boyle davraniyosun verdigin tepkilerden rahatsiz oluyorum bakalim napcak
Yedeksin iki numarasin
Mal olduğu için
Celisiodur kendiyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar