Sizce barışmalımıyım?

4 senelik sevgilim var her sene hapise girip çıkıyor çıkınca devam ediyoruz kaldığımız yerden.. ve fotolarimi koydu heryere hesabında benim fotolarim var Aileside biliyor herkes bizi.. bunu görüp bile bile konuşan bir ergen Ka.. sar varmış benimki gitmiş bu kızı evine almış karı koca gibi yaşıyorlarmis... yani beni bile bile sevgilimin koynuna giriyor... ve ben bunu bir hafta sonra öğrendim kızın kankalari bana fotoları attı sevgilimle o kız sarılmış bunlar ne açıkla diyorum tanımıyorum onu diyor... o kızlar da abi sen neyin kafasını yaşıyorsun şu an evinde ya dediler... ozaman kızlara yazıklar olsun size niye söylediniz deyip sövdü...
sonra beni aradı onu evden aticam affet beni dedi... ben ağzıma geleni saydım kapadımm. Bir ay geçti kızı atmış evden sevgilimin kardeşinin karısı yazdı bana.. abla abim çok pişman veriyim konuşun barışın o kızı dövdü kovdu elinden zor aldık diyor. şimdi suçlu kim bir erkeğin hayatında biri olduğunu göre göre koynuna giren sonrada tekmeyi yiyen o Ergen kız mı yoksa sevgilim mi? bence hiçbir erkek böyle fırsatı kaçırmaz kullanmak için böyle Ka.. sarları sizce barışmalımıyım?
Sizce barışmalımıyım?