Sizce kendimden büyük biriyle evlenilir mi?

Ben 19 yaşındayım bizim 40 yıldır nenemin arkadaşı aile dostumuz kişi beni beğendi oğluna istedi biz yok dedik yaşı büyük diye 31 yasnda kadin ısrar etti annemde gelsin birbirlerini görsünler o zman ondan sonra bir ay sonra adam geldi bu içeri girdim şok oldum babam yaşında resmen saçları dökülmüş teyzem isterseniz bir konuşun dedi mecbur diğer salonda öyle konuştuk kalktık içeri gececekken teyzem fotoğrafımızı çekti numaralarimizida verdirdi bıze erken karar vermeyin diye ben nasıl şok oldum hale inanamıyorum bizimkiler onlar. gittikten sonra iyi güvenilir tanıyoruz dediele tabi sen bilirsin yinede ya evlenecen ya çalışacaksın dedi ondan kuzenlerim evlen seni sevenle mutlu olursun hem kendi evim duzenin olur hayır deme sonra adam istersen bir ay konuşalım ondan sonra kararımı verirsin ama ben senle bir yuva kurmayı isterim seni beğendim başımın tacı olursun filan dedi ama ben onun yüzüne bakamıyorum korkuyorum kabul etmedikten sonra ailemin her fırsatta laf sokmasında bizim dururumiz yok nenemin evinde kalıyoruz annem teyzem kızı nenem ben kimsede çalışmıyor işte bulamıyorum annem bir evin olur teyzemde öyle ben babam yaşında biriyle evlenipte hayatımı karatamam saygılı iyi biri ama kalbim istemiyor annemde seni kim alır diyor sırf kilom var diye biraz özel sebeblerden dolayi kilo sıkıntım var ama ne olursa olsun babam yaşında biriyle olmak. istemiyorum sizce ne yapmalıyım
Sizce kendimden büyük biriyle evlenilir mi?