Bitmiş bir ilişkinin ardından kendime gelemiyorum. Hep mutsuzum. Sanki bitmeyen bir depresyondayım Bu durumdan nasıl çıkıcam?

İki yıllık bir ilişkim vardı. Ilk birbirimizi pubgde tanımıştık. Uzaktan ilişki sürdürdük. seviyor gibiydi. Birgün bir kavga ettik bir ay konuşmadık. Oyunda fake bir hesap açtım denemek amaçlı. Açtığım fake hesaba bildiğiniz yürüdü koştu. Sevgili olalımmı falan dedi. Kendi kulaklarımla başka bir kıza güzel şeyler söylediğini duydum. Günlerce kendime gelemedim. Çok seviyordum. Güveniyordum. ileriye dair saçma sapan hayaller kuruyordum ikimizle ilgili. Güvenim sarsıldı. Ve hâlâ ara sıra soruyorum kendime neden böyle biri çıktı. Hiç mi sevmedi beni diye. Sevmediyse niye iki yıl boyunca seviyormuş gibi yaptı. Bu durum ne zaman geçer. İnsanlardan soğudum kimseye güvenemiyorum. Yaklaşık 6 ay geçti. Ama ben hala yaşayan ölü gibiyim bir türlü kendime gelemiyorum. Bir türlü mutlu olamiyorum.
Bitmiş bir ilişkinin ardından kendime gelemiyorum. Hep mutsuzum. Sanki bitmeyen bir depresyondayım Bu durumdan nasıl çıkıcam?