AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Ona çok geniş sınır verip sınırsız hissi uyandırmak
Mesela
Beni fark etmeden onu izlemeyi severim gerisi bana kalsın üzülürüm sonra
İşte bu anlaşılır olmuyor karşı taraftan kafa karışıklığı dışında☺️
Ben baktığımda birilerinin bizi fark etmesini istemem ama işte bazen sevgin o kadar büyüyor ki gözün ondan başkasını görmüyor kimseyi umursamıyorsun yani yüzüne yanaklarına dokunmak göz göze bakmak sarılmak
Ben açık biriyim araya birini koyar her şeyi söylerim
Kimse etrafımda kız göremez çizgim vardır
Güzel olan bu bence
Bakışırım. Yeterli bakışmadan sonra bir bahane bulur giderim yanına.
Yani her şekilde duygularını söylersin red edilsen de
Evet. Red yemekten korkmam
Red yediğimi kim söyledi 😉
Yani çok zor kızlar da vardır
Her kilidin bir anahtarı vardır yavruz rahat ol
Olduğum gibi davranırım çünkü sonradan değiştin tarzında söylemler benim canımı sıkar
Mesela iş ortamında olsan bulunduğun konuma bakmayıp çok aşıksan bütün herşeye rağmen aşkını itiraf eder miydin
Ederim tabiki ama ondan bir ışık aldıysam bunun itirafini gerceklestiririm
Ve zamanında patronuma aşık olmuştum en son dayanamadım itiraf ettim. Sonra öğrendim ki oda bana aşıkmış ve birlikteliğimiz başladı ☺️ tabi sonradan ayrıldık orası ayrı 😄
İşte bulunduğun işi kaybetme korkusu ve red edilme belki söyleyemiyor diyeceğim ama her başlamama göz yumuyor sabırlı nedendir acep😅sonunda çıkış diyrmuş
Haşlamam yazacaktım bazen sinirli konuşuyorum ama katlanıyor bana 😅
Belki de bu işe çok ihtiyacı var o yüzden katlanıyor
Bu kötü oldu ya bana zorla katlanıyor yani😅bir de ondan bazı konularda yardım isteğimde gülümsemişti numaradan gibi hani bana yakınlaşmak için gibi ben de mecbur kaldım diyerek ciddi şekilde açıklamıştım
Şimdi tam olarak bilmediğim için ortamı umudunu kırmak istemem benim sadece düşüncem bu yönde. Ben şahsen göze alırım herşeyi
Gerçekler bir erkek hoşlandığı kıza en geç bir sene içinde saklayamayıp dile getirir bence de ilgisi yok böyle işte üst pozisyonda olduğu içinde egolu gıcık biri diyip geçmem laxım 😅🥺
Egoda olabilir
Ego tavan zaten beni sinir eden durum da bu bazen yardımsever gibi gözüksede
O zaman işin çok zor
Bir de inst yanlışlıkla sildim iş arkadaşı mantığj ile ilk ben eklemiştim hoşlanıyor bu benden demişmidir
Yok dememiştir öyle her ekleyeni hoşlanıyor desek ooo 😄
Yok durum farklı ben ekledim yanlışlıkla da sonradan sildim yani ne düşünmüştür bu kız be yaşıyor 😂
Bende onu diyorum ekleyen sen olabilirsin farketmez silende sensin bu olabilir gayet normal bir durum 😄
Yanlışlıkla yaptığım saçma birşeydi artık hikaye de eklemiyorum o olmadığı için😅
Hahaha 😄 sen aşıksın arkadaş 😄
Olmamalıyım böyle nasıl desem sevgiyle bakan mahsun kız olmak istemiyorm aşık olduğumda ben ben değilim 🥺😊o bana aşık olsun hem de çok
Ama o da olmuyor belli ki
Ama bana sana değer veriyorum harektleri yapmasın gıcık oluyorm beni kendinden soğutsun
Sen ona karşı soğuk davran bakalım ne tepki verecek
Onu da denedim günaydın bile demden geçmeler her seferinde tuhaf bir şekilde yine konuşurken buluyorum 😂kendimi ve içim bir duygusal moda bağlıyor ağlamaklı kendi halimde inşallah aşk değildir ve en önemlisi bakışlarını önceden çok yakaladım belki ondan Ümit veriyorum kendime
Ondan olabilir. İyi de neden aşk olmasın ki 🙄
Söylemiyor ondan çok yoruldum bu halden artık netleşsin bana karşı aşıksa veya değilse de gözlerde kaybolmak kolay onun için ama bana iyi gelmiyor 😡
Bence bu işi sen bitir o zaman
İnşallah niyetim o yönde ama görmesem keşke
Ya da başkasına kaptır gönlünü
İnşallah karşılıklı sevgi ve ilginin olduğu ve bunu da belli eden bir kişi çıkar karşıma bu da uzaktan izlemeye devam etsin😅
Aynen öyle 😄 hadi bakalım inşallah
Teşekkürler desteklerin için😅
Rica ederim ne demek 🤗
Onu süzerim ve beni fark edince ne bakiyon üfff sıılak derim 😁
Havalı diyeyim patlamadığı sürece
değisir ruh halime göre
Seninki nasıl
Kiyamam
Samimi
Gözlerini kısıp bakma çapkın gülümsemeler buna dahil mi
Copl olmak lazım