Sevgiliniz sizi instgramdan engelleyip whatsaptam engellemiyor ve numaranızı silmiyor neden?

Sıkma dan size anlaticam hemen. Biriyle flörtlestik baya bi seni seviyorum aşamasına girdik herneyse iş çıkışı ben içmeye gidiyorum dedi bende tamam dedim okadar yorulmuş karışmış diye uyucam dedim 2 saat sonra instgramdan canlı yayın açtı Bende fakeden girdim anladı benim oldugumu kalkıp instgramdan engelledi whatsaptan baya tartistik bana sen bana ihanet ettin bana uyucam diyip fakeden canlima girdin dedi baya bi tartistik neyse bende ordan engelledim onursu gün actm durum paylastm kalktı ne utanmaz insansın engeli kaldırma dedi bende sevdigim icin kendimi tutamyrm sen engelle dedim görüldü atmış engellemedi ordan bi 2 gün sonra yani bugün gene durum paylastim baktı gene hala numarami silmemis simdi bundan 2 hafta önce gene tartismistik asirri derecede kötü ben engellemiştim obursu gün açmıştım 3 gün sonrada bana istek atmış ti instgramdan dedi seni özledim bu süreç içerisinde 2 kez yazıp geri sildim mesajı diye hani demek istediğim bana 1 kere dönmüş biri sizce ben ne yapim ne yapmalıyım bana geri dönmesi için ya da sizce pişman olur mu?
Sevgiliniz sizi instgramdan engelleyip whatsaptam engellemiyor ve numaranızı silmiyor neden?