Sen hep benim kalbimde kalıcaksın, aşkın benimle mahşere kadar gidecek diyen erkek doğru mu söylüyor?

bende oda bir-birimiz için aşkımızdan ölüyoruz,2mizde namaz kılan biriyik, günah olmasın diye görüşmez, el ele bile dokunmadık,2mizde Allah için sevdik kavuşmak istedik erkek boşanmış ben bekar olduğum için ne kadar savaşsaksa ailem izin vermedi, babam seni ölürümde ona vermem, yoksa hakkım haram olur dedi, onunda ailesi ilk gelini çok sevdiklero için melek gibi yaklaşsamda beni gelinleri gibi istemediler, aylardır benim için savaşdı bende onun için olmadı, başaramadık, bu dünyada kavuşmamız mümkün değil, ben babamdan geçemem o ailemin fikri önemli değil ben sana aşığım seni seviyorum dedi Allah için, hakka girmemek için severek, hüngürerek ayrıldık ve mahşerecen bir-birimize seveceğimize söz verdik
Not:erkek artık 2yıl 6 aydır boşanmış yani benden çok önce,3 yaşındada bir kızı var (mükemmel baba kendisi, eski eşide onu sevmiyor zaten)
Sen hep benim kalbimde kalıcaksın, aşkın benimle mahşere kadar gidecek diyen erkek doğru mu söylüyor?