Kimse insan sevmiyorsa bu sorunun şarkısı da bu olsun 😅
Nelerden soğudun artık?
Kimse insan sevmiyorsa bu sorunun şarkısı da bu olsun 😅

Göründüğü gibi olmayan, şerefsiz, karaktersiz insanlardan, patavatsızlardan, değer bilmeyenlerden, sevgi nedir bilmeyenlerden, insan gibi olmayan herkes yüzünden soğudum hayattan. Sırf kendimi düşünüyorum, kendi mutluluğumu, kendi iç huzurumu, bu bencillik değil sadece kendi değerimi biliyorum.. İlk önce ben diyorum. Çünkü kimse kimseyi üzemem demiyor kolayca yaptığını yapıyor ve hayatına devam ediyor. Bende artık o yüzden ilk önce ben diyorum, kimse beni üzemez, kimse benden değerli değil diyorum.
Geçici soğumalarım çok olmuştur. şu an da öyle bir dönemin içindeyim sanırım. Binbir zorlukla inşa edilmiş duygularınız bir anda çöküyor. Arkadaşlık, aşk, umutlar adına ne derseniz. Bir şeye, birisine zaten zor ısınılmışsa, soğumak da çok şiddetli oluyor. "Artık, eskisi gibi olamaz." Diye düşünüldüğü an, gerçekten de o eski ısı sağlanamayacaktır. Soğuyup, sonra tekrar ısınan insanlar varsa da, onlarda bile ilk seviye yakalanmaz sanırım. İnsan kendini bu raddeye getirmemeli. Bildiğim tek şey var; şu dünyada elde edilemeyecek maddi değer yok aslında. Gözünü karartan kişi pislikle de olsa, istediğini elde edebilir. Bizi pisliklerden alıkoyan şey şerefimiz. Maddi değerler, mal, mülk çok da imkansız değil ama bir insanın sevgisini kazanmak, hele soğuduktan sonra eskisi gibi kazanmak imkansız. Bu da, duyguların paradan değerli olduğunun kanıtı ama bunu görememiş ve sizi soğutan insanın iki paralık olduğunun da kanıtı.
Kelimeleri ve eylemleri farklı olan insanlardan , her şey için kanıt bekleyen insanlardan, sevgiyi kölelik sözleşmesi gibi kullanan insanlardan, koyun sürüsunde olupta kurt olduğunu düşünen insanlardan, cahil civelek olup flar takınca elit oldum diye düşünen insanlardan, düşünmeyen düşünemeyen insanlardan.. bu liste daha çok uzar gider burada durayım ben 😁😁
Son yaşadıklarımdan sonra insanlardan soğudum.
Hayatımda var olan insanlarla yoluma devam ediyorum.
Ama artık yeni insanlar tanımaktan soğuduğum için çok fazla insan almıyorum hayatıma.
Cevap
55Cevap
İnsanların menfaatçi tutumları onlardan soğumama neden oluyor..
Türk insanlarından zihniyetten türkiyeden iyice soğudum
Hayattan , insanlardan her şeyden
Vücutlarını geliştirmek, beyinlerini geliştirmek, karakter ve ruhuna onlarca yatırım yapmak yerine sadece cüzdanını güçlendirmeye çalışanlardan 🏔️
Birisinden soğudu isem ölsem de ısınmam. Kolay soğuyan birisiyim zaten.
Yüreği soğuyanın savaşı biter..
savaşmıyorum bende artık her şeyden soğudum her şeye uzağım..
İnsanların büyük çoğunluğu diyebilirim.. Keyifli günler.
Aşktan sevgiden Yani gerçekten bu dünya koskoca bir yalan
“ Biliniz ki, yanlış insana karşı duyulan sevgi çabuk unutulur” Dostoyevski… Bu her şey için böyledir. Ben soğuduğum zaman gerçekten bitmiştir ve hiçbir şey benim kararımı etkileyemez. Ülkeden de soğudum insanlardan da
Eğer birisinden bir kez soğursan geri dönüşü olmaz araya o mesafe girmiştir artık
Yok yaaaa
@Baydepresifyengeç evet öyle
Ughh ben zaten sonsuz soğuk'um, soğumak sıcak olanlar içindir.
Ughh ben bunları söylemekten de hiddetle nefret ediyorum nefffreeeeett.
Cinsellikle alakalı aldatma haberleri haberler cinayet olayları bir birini rencide eden sapıtan insanlardan soğudum
Kendini ilah sanan kaslı çapkın erkekler bi bitin artık. Valla sizden çok var😅
önemli olan nelerden soğumadığım, çok az kaldı çünkü
ben hic birseye alismam isinmam o en ani en guzel sekilde yasamakdan yanayim
Unutmak daha güçlü bir duygudur. Çünkü zaten soğuduğun şeyi unutursun.
Ölsem olamam. Mesela birinden sogudum tekrar eskısı gıbı olamam.
Ben soğusam da eskisi gibi oluyorum eğer kendimi frenlemezsem
Aşk, sevgi ve cabalamaktan tekrar tekrar hayatın her alanında başa sarmaktan aşk iş ve tüm hayat
İnsanı herşeyden soğutan,,
Yine bir insandır ,,
Size katılıyorum,,
Ama yinede herşeye rağmen ayakta kalıp pozitif enerji ile pozitif olmalıyız herdaim...
Karlar yağdı havalar soğudu ,,
İnsanlar insanlardan nasıl sogumasinki 🤔🤔🤔😊😊
Dinden ahlaktan ahlaksız ahlak dersi veren ahmaklardan herseyi sömürenlerden bıktık
İyi olmaya çabalıyorum ama karşıma çıkan insanlar durumlar beni aksine zorluyorlar gerçekten çok kötü biri olacağım en sonunda
Bu soğuklardan acayip soğudum 🥺 çok soğuk yaa🥺
Aynen kuzu 😅
Dışardan yeni geldim ellerim telefonu bile tutamıyor🥺
Sıcak su torbası yap ya da petekte ısıt hemen 😕
Ahh şu sıcak su torbaları kurtarıcı 😄
Çok iyi oluyor 🤭
İnsanlardan , hayattan, herşeyden 😑
Teşekkürler 🤭
Ülkeden soğudum iyiden iyiye
Ben de hiç deme🤷
bıkmak da buna dahlse insanları memnun etmeye çalışmaktan bıktım..
İnsanların cahil düşüncelerini mantıklıymış gibi savunmasından.
Arkadaş yapmaktan sıkıldım sevgili yapmaya karar verdim düzgün birini bulabilirsem tabi
Hersey den herkes ten soğudum şu an da tek başıma yaşıyorum
Yeterki ısınacak bir soba bulayım hemen ısınırım yine 😉
Ben 28 yaşındayım bayanların bakimsizligimdan sıkıldım :)
Herşeyden insanlardan kendimden bu hayattan adaletsizlikten haksızlıktan çok bunaldım yoruldum artık😞
Her şeyden ama her şeyden
Ailemden.
Aşktan ve insanlardan
Kalabalik ortamlardan ve sirketlerden.
Sagomadigim bir sey yok ki
olamam tiksinirim artık
Sogudugun zaman eskisi gibi sanat işi.
Eskisi gibi olmak sanat işi.
Soğumak gerçekten de kötü
Herşeyden soğudum. Çalışmak hariç.
Uğruna tarot baktırdığım kişiden soğumuşum
Var şu aralar 3-5 kişii