Genelde insan sevdiği insanı kırmamak için ya da üzülmemek için kurduğu kelimeleri dikkat etmek ister, aynı zamanda bunu yaparken çoğu zaman saçmalamak gibi bir durum söz konusu olabilir ama bunu çok görmemek gerek. Çünkü sevmek öyle bir duygudur ki kendinden bile korumak istersen yeri geldiği zaman, aynı zamanda eline ayağına dolaşır ve ne yapacağını bilemezsin. Hayatım boyunca öyle körü körüne bir aşk yaşamadım, sadece hoşlantı sevgi durumları söz konusu olduğu zamanlar olmuştur, ama birisini sevmek duygusu insanın mutluluk hormonunun herşeyinin önüne geçmesine neden olduğu için insan bazı zamanlar saçmalar
Flört aşamasıysa eğer ciddi konuştuğum hiç olmamıştır. Hep gırgıra vururum. Karşımdaki de napsın yazık sakat galiba diyerek bana uyuyor heralde. Genelde samimi ve ağzımız joker misali olan konuşmalarla geçiyor. Ben kasmayı sevmiyorum, karşımdaki de kassın istemem. Kasarak saçmalama olasılığı daha yüksek çünkü. Akışına bırakmak lazım.
Evet ya normalde kimseyle konuşurken bişi yok gerçekten hiç sorun yok ama onla konuşurken azıcık olan aklımı bile kullanamıyorum bir saçmalıyordum geri gece okurken diyorum bu saçmalıkları ben mi yaptım djcjjc ama allah var heyecanlandığımı fark edince toparlıyordu 😂
İnsan, sevdiği kişiyle konuşurken aşırı heyecan duygusuna kapıldığı için saçmalıyor ya. Bende zamanında çok saçmalamıştım. Bir defasında sohbetin ortasındayken "erdoğan kaç yaşında ya" diye sormuştum çocuğa😂😂 Ne alakaysa😅
İnsan sevdiği kişinin yanında kendi gibi olabiliyorsa o kişi doğru kişidir. Seven insan, sevdiğini olduğu gibi kabullenmeli. Sadece dış güzelliğiyle değil. Duygularıyla, tavrıyla, artısıyla veya eksisiyle olduğu gibi kabullenmeli.
karşıdaki kişiden hoslanınca genelde insan saçmalıyor , bence kendi gerginlini dağıtmak için yapiyor diğer bir seçenek duşünce yeteneni kaybediyor o an