İşte asalet işte karizma işte adam gibi adamlık 😎😄 Neyse fazla uzatmayım. Hiç mi ümit yok bir sabah kalkmış tüm karizmasıyla mahmurluğuyla kahvaltı hazırlıyor. Rüyada da mı görülmez 😕
Kahvaltı hazırlayan erkeği rüyamızda da mı göremeyiz?
Benim eşim erkek kardeşim kahvaltı hazırlayan erkek grubunda. Ayrıca erkek çocuklarım küçükken bana kahvaltı hazırlamak için yarişırdi en güzel kahvaltıyı ben hazırlıyım diye.. Keyfim yoksa yine benim oğlanlar bana tost yapar. Yani çevrem kahvaltı gazirlayan erkekler ile dolu kendimi çok şanslı🧿 hissediyorum. Benim oğlanları akan kızlarda yaşadı...😊🧿
Bu tür erkekler her zaman kaybetmeye mahkum Ben ev işi bile yapıyorum halı yıkamadan tut ütüye kadar yıllardır anneme yardım ederim Eşim de bu konuda cok sanslı ama kızların tek istediği bişey var Yanına yakısacak birileri Kızlar kötü insanları seviyor yeterki yanına yakıssın göze hitap etsin Şimdiye kadar kimle görüştü isem kime haber verildi ise tüm kızlar beni dış görünüşten dolayı reddetti normal birisi olmama rağmen Benim karekterimi çözseler nası bir birey olduğumu neyi kacırdıklarının farkına varsalar Kapımda sabahlarlar
Yeni evli bir çift, evliliklerinin ilk günlerini geçiriyorlarmış. Gelin sabah olunca uyanmış. Bakmış ki damat yatakta yok. Merak edip kalkmış ve kapı deliğinden kocasının ne yaptığına bakmış. Yeni damat sobayı yakmış, kahvaltıyı hazırlamış, gömlekleri ütülemiş. Kadın: - "İyi bir adama düşmüşüm" diye çok sevinmiş ve yarım kalan uykusunu tamamlamak için yatağına geri dönmüş. Birkaç dakika sonra damat odaya gelip gelini uyandırmış ve yaptıklarını gösterip: - "Bak, bundan sonra her sabah böyle isterim." demiş.
Amaaaan ancak ruyada ancak filmlerde. Bize düşen yalnız uyanmak, tek başına hazırlayıp o kahvaltıya boğazın düğüm düğüm mideye indirmek. Şaka Şaka 😂Bende hiç depresyona girecek tip yok valla djdnfjf açıyorum son ses bir hareketli müzik dans ede ede hazırlıyorum kahvaltıyi ve yedikten sonra spora gidiyorum. Yürüyüşe çekiyorum dans ediyorum. Birisi kahvaltıyi hazırlayacak diye beklersem aç kalırım ve kahvaltı hastasıyım. Kahvaltı olmadan bir adım atasim gelmez djdjdjd
Günümüzde sabah erken kahvaltı hazırlayan kadın/erkek bulmak zor. Sen rüyada ya da dizi ve filmlerde göreceksin gibime geliyor Evde annem olsa bile ben yine kafama göre hazırlıyorum. Olurda kazara evlenirsem durum değişebilir.
Umut var da ben tek basima hazirlamak yerine beraber hazirlamak isterim mesela domatesi dograrken bende biberleri yikayip dograyip yumutayi ben kirayim o iste cayi demlesin gibi
Erkekler dişisini etkilemek için birkaç ay işler ile kahvaltı hazır diye biliyorlar ya da sevgililerine ama ne zaman dişisi mutfağa girerse o kahvaltı yemek hayalleri suya düşer
Ben olsam seve seve hazırlardım, kendi yaptığım yemeğimle beslemek isterdim sevgilimi veya eşimi, hoşuma da giderdi. Ama gel gör ki kimse benim farkımda değil ლ (ಠ益ಠლ)
Abim 12 yıllık evli haftasonu kahvaltıyı o hazırlar hem de baya özenerek sonra sofrayı toplar bulaşıkları yerleştirir evi süpürür siler eşiyle iş bölümü yapıp çabucak bitirip çocuklarına zaman ayırırlar haftaici de akşam yemeği için sofrayı hazırlar her türlü yardım eder eşine hayal değil bunlar hayatı paylaşmak , evlenmeden önce de anneme yardım ederdi çok güzel ev süpürür:) 2 kız babası kızları böyle bir babaları olduğu için çok şanslı.